Aanbod

Chalets en recreatiewoningen

Wij hebben een breed aanbod van chalets en recreatiewoningen, sleutelklaar! Voorzien van een volledig verzorgt TOP-interieur en een compleet aangelegde tuin. Direct genieten dus!

Een recreatiechalet of woning op maat?

Liever een chalet volledig op maat en dat werkelijk TOP is? Wij bouwen onze chalets alsof we er zelf in gaan wonen! Bekijk onze basismodellen, vanuit deze basis is werkelijk alles mogelijk. Benieuwd hoe wij als bouwer te werk gaan? Ga dan naar: Aanpak TOP Totaal en ervaar ons TOP Totaal concept… een bouwer die net even verder gaat.

Dit kan alléén TOP Totaal!

 • Totaal leverancier, ook eigen transport
 • Eén aanspreekpunt, tot aan oplevering
 • 100% maatwerk, alles is mogelijk
 • Zorgeloos recreëren, minimaal 50 jaar

TOP chalets

  Als (potentiële) TOP-klant bent u iemand die – net als wij – gaat voor het beste van het beste. Bij TOP Totaal worden recreatiechalets gebouwd alsof we er zelf in gaan wonen: duurzaam en comfortabel. Een TOP-chalet is een hoogwaardige, op maat gemaakte recreatiewoning met ongeëvenaarde kwaliteit op alle onderdelen. Een TOP-chalet heeft zichtbare klasse en staat als een huis.

  Een TOP-recreatiechalet is gebouwd alsof we er zelf in gaan wonen: duurzaam en comfortabel. We nemen de tijd voor het inventariseren van uw wensen en geven zorgvuldig advies. Wij laten u tot in detail zien waar u als koper op dient te letten bij de aanschaf of het onderhoud van het chalet. Als ervaren chaletbouwer helpt TOP de oriënterende koper ook te denken aan zaken die wellicht minder voor de hand liggen. Zoals bijvoorbeeld energiezuinige bouwmaterialen of (mogelijk) beperkende regelgeving van plaatselijke overheden.
  Wij behandelen onze klanten graag zoals we zelf behandeld willen worden. Wij vertellen u eerlijk waar u aan toe bent, zonder bijkomende kosten of verrassingen achteraf. Wij houden ons aan gemaakte afspraken en helpen u, uw wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken. Binnen de grenzen van de lokale regelgeving zoeken we samen met u naar het maximaal haalbare.

  Onze TOP Prioriteit is dat u zorgeloos geniet van TOP Kwaliteit

  TOP Service bundelt alle krachten om uw plannen en de gemaakte afspraken ook werkelijk waar te maken. Tijdens de aankoop en bouw van uw chalet kunt u met al uw vragen terecht bij ons team van betrokken en vakbekwame medewerkers. Zij denken graag met u mee en helpen u snel en adequaat als er problemen zijn.

  Inspelen op het veranderende klimaat en innovatie zijn belangrijke topics voor TOP Totaal, omdat wij streven naar een chalet met topscores op alle onderdelen. Het resultaat is een chalet waarin u minimaal 50 jaar zorgeloos kunt recreëren op TOP-niveau. Met het oog op morgen bouwt TOP hoogwaardige chalets met materialen die effectief zijn en blijven in een veranderend klimaat. Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor een duurzaam en verantwoord eindresultaat. Door te investeren in energiezuinige materialen en een lange levensduur, levert TOP een dubbele bijdrage aan de besparing van grondstoffen en energieverbruik.
  Een TOP-recreatiechalet is zeer duurzaam, maar vergt een behoorlijke investering. Dit kunt u wellicht realiseren met uw eigen spaargeld, maar een (gedeeltelijke) financiering kan wenselijk of noodzakelijk zijn. TOP Totaal denkt hierin graag met u mee en biedt u – in samenwerking met de bank – een aantal keuzemogelijkheden. TOP verzorgt daarbij niet zelf de financiering, maar bemiddelt tussen u en de bank.

  TOP bergingen

   Onze TOP bergingen worden volledig in stijl bij uw chalet geplaatst. De bergingen zijn zelfs zo uit te voeren dat u deze kunt gebruiken als extra slaapverblijf of misschien wel als de lang gekoesterde hobbyruimte.

   Al leverbaar vanaf € 4.995,-

   Ook worden de TOP beringen gebruikt als werkruimte aan huis of voor een schuur bij de privéwoning.

   • Onderhoudsarme buitenbekleding
   • Kunststof kozijn voorzien van HR++ glas
   • Riant overstek uitgevoerd met zinkengoot
   • Puntdak voorzien van dakpanpanelen
   • Traditionele HoutSkeletBouw
   • In diverse kleuren leverbaar
   • Buitenwanden in houtstructuur en/of steen
   • Volledig geïsoleerd
   • Uitgevoerd met tp wandensysteem
   • Electra voorzieningen
   • Ideaal voor thuiswerkers
   • Geschikt voor een studio/bedrijf aan huis
   • Precies genoeg plaats als hobbyruimte
   • Volledig geïsoleerde en verwarmde werkruimte

   Kavels

    TOP bouwt niet alleen hoogwaardige chalets, maar (her-)ontwikkelt ook recreatieparken en kavels op locatie. Enerzijds door het aankopen van beschikbare grond (zoals bijvoorbeeld TOP Buitenplaats Vorden), anderzijds in samenwerking met beheerders van bestaande parken, zoals bijvoorbeeld bij Park Florinata te Voorthuizen. Sommige parkeigenaren kiezen ervoor enkel TOP-chalets op hun kavels te plaatsen. Op die manier verzekert de eigenaar zich van recreatiewoningen van TOP-kwaliteit en profiteert hij tegelijk van de naamsbekendheid van het merk TOP van TOP Totaal uit Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld).

    Naast de kavels die wij in eigen beheer hebben wij ook door heel Nederland projecten (parken) met een directe betrokkenheid, zie hiervoor: Parken
    Wij helpen u graag op weg. Wij plaatsen chalets door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Op verzoek helpt TOP u graag met het vinden van een geschikte locatie voor uw chalet. U kunt hiervoor contact opnemen met onze verkoopafdeling op 0342-443016 of stuur een e-mail naar info@toptotaal.nl.

    Occasions

    Wij hebben diverse occasions te koop staan. Dit zijn chalets en caravans die voort zijn gekomen uit de aankoop van een nieuw chalet (men ruilt hun oude caravan of chalet in). Maar wij bemiddelen ook voor onze klanten en stellen hiervoor deze ruimte beschikbaar.

    • Diverse locaties in Nederland
    • Door TOP nagekeken
    • Scherp geprijsd

    Gerealiseerde chalets

    Benieuwd wat wij allemaal al gebouwd hebben? Bekijk onze gerealiseerde chalets eens. Zo krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is, u kunt ideeën opdoen… en u ziet gelijk dat geen 1 chalet/recreatiewoning hetzelfde is.

    Vanuit de kerngedachte dat ieder mens uniek is, past de visie dat elke woning anders dient te zijn. Ook een vakantiewoning dan wel chalet. Gezinssituaties en persoonlijke leefomstandigheden verschillen. Maar ook de manier waarop mensen willen leven en recreëren, verschilt van persoon tot persoon. Wij beseffen dat en helpen u graag een vakantiewoning te realiseren, waarin u zich thuis voelt. Een woning die is ontworpen vanuit de persoonlijke aandacht en waarbij enthousiasme en professionalisme voorop staan.

    Laat u inspireren!