Evenementen

Wij hebben op verschillende locaties door heel Nederland diverse evenementen gepland staan, zie hieronder het actuele overzicht.

De evenementen worden georganiseerd door TOP Totaal, maar ook door de parken zelf. Zo zijn wij als verkoopteam van TOP Totaal bijvoorbeeld niet aanwezig op de zondagen.

Camper Village Arcen

Vandaag11:00 - 16:00Dorperheideweg 34, Arcen

TOP Totaal is een bijzondere bouwer van vakantiewoningen. Dat willen wij u graag laten zien tijdens de Open Dag, dat wordt gehouden op Camper Village Arcen. Samen met Roompot vakanties presenteren wij een uniek concept: Camper Village. Het hele jaar vakantie en u thuis voelen in een luxe vakantiewoning.

 » Bekijk details

TOP Buitenplaats Loosdrecht

za 16 mrt13:00 - 16:00Oud-Loosdrechtsedijk 166, Loosdrecht

Sorry, maar als u graag een groot deel van het jaar recreëert in eigen land, moet u de open dag van TOP Buitenplaats Loosdrecht zeker gaan zien. TOP Totaal, ontwikkelaar en bouwer van onderscheidende vakantiewoningen, houdt een open dag op TOP Buitenplaats Loosdrecht. In deze unieke omgeving bieden zij u de mogelijkheid om in uitzonderlijke luxe te recreëren. Het is een absolute aanrader om te gaan kijken op TOP Buitenplaats Loosdrecht.

 » Bekijk details

Chaletparc de Uitwijk

za 23 mrt13:00 - 16:00Dorpsweg 136, De Heen

Eénmaal gevonden, wil je er niet meer snel weg! Een kenmerkende uitspraak van de bewoners van chaletparc De Uitwijk in het Noord-Brabantse dorp De Heen. Bezoek de Open Dag en neem ook uw kinderen en kleinkinderen mee. Zeker weten dat zij u overtuigen, dat deze omgeving tot de verbeelding spreekt. Want onderdeel van de De Uitwijk is een niet te versmaden pannenkoekhuis.

 » Bekijk details