Evenementen

Wij hebben op verschillende locaties door heel Nederland diverse evenementen gepland staan, zie hieronder het actuele overzicht.

De evenementen worden georganiseerd door TOP Totaal, maar ook door de parken zelf. Zo zijn wij als verkoopteam van TOP Totaal bijvoorbeeld niet aanwezig op de zondagen.

Chaletparc de Uitwijk

za 28 apr13:00 - 16:00Dorpsweg 136, De Heen

Eénmaal gevonden, wil je er niet meer snel weg! Een kenmerkende uitspraak van de bewoners van chaletparc De Uitwijk in het Noord-Brabantse dorp De Heen. Bezoek de Open Dag en neem ook uw kinderen en kleinkinderen mee. Zeker weten dat zij u overtuigen, dat deze omgeving tot de verbeelding spreekt. Want onderdeel van de De Uitwijk is een niet te versmaden pannenkoekhuis.

 » Bekijk details

Bungalowpark De Spar

za 28 apr13:00 - 16:00Koudelaan 13, Lage Vuursche

Bungalowpark De Spar in Lage Vuursche biedt achttien recreatieliefhebbers een unieke vrijetijdsbeleving. Genieten in een omgeving van ‘koninklijke’ bossen en sfeervolle dorpen en stadjes. Kom naar de Open Dag en bezichtig de volledig ingerichte modelwoning en ervaar de unieke sfeer van modern en sfeervol recreëren.

 » Bekijk details

TOP Buitenplaats Loosdrecht

za 5 mei13:00 - 16:00Oud-Loosdrechtsedijk 166, Loosdrecht

Sorry, maar als u graag een groot deel van het jaar recreëert in eigen land, moet u de open dag van TOP Buitenplaats Loosdrecht zeker gaan zien. TOP Totaal, ontwikkelaar en bouwer van onderscheidende vakantiewoningen, houdt een open dag op TOP Buitenplaats Loosdrecht. In deze unieke omgeving bieden zij u de mogelijkheid om in uitzonderlijke luxe te recreëren. Het is een absolute aanrader om te gaan kijken op TOP Buitenplaats Loosdrecht.

 » Bekijk details

Camper Village Arcen

zo 3 jun11:00 - 16:00Dorperheideweg 34, Arcen

TOP Totaal is een bijzondere bouwer van vakantiewoningen. Dat willen wij u graag laten zien tijdens de Open Dag, dat wordt gehouden op Camper Village Arcen. Samen met Roompot vakanties presenteren wij een uniek concept: Camper Village. Het hele jaar vakantie en u thuis voelen in een luxe vakantiewoning.

 » Bekijk details