Vakantiehuis Loosdrechtse Plassen

Geplaatst op Caravanpark Van de Wetering samen met 10 andere chalets.

Oppervlakte:80,00m2
Daktype:Puntdak
Dakafwerking:Dakpan panelen (antraciet)
Dakhelling:17.50°
Buitenwand:WRC verticaal
Kozijnen:Kunststof kozijnen (wit)

Recreëren aan het water op de Wetering in Loosdrecht

‘Het lijkt wel een dorpje’ als je aankomt op het prachtige breed opgezette chaletpark De Wetering in Loosdrecht. Ommuurd met heggetjes en lieflijk ligt het hier tegen de Loosdrechtse plassen aan onder de rook van mediastad Hilversum.

Midden tussen de watertjes, die je met een bootje naar de Loosdrechtse plassen leiden, staat een prachtig, ruim opgezet, vakantiehuis dat werkelijk tot in de puntjes toe is afgewerkt. Naast een royale woonkamer met uitloop naar het terras en woonkeuken telt het vakantiehuis/chalet 3 slaapkamers, een strakke moderne badkamer, een apart tweede toilet en een grote opslagruimte. Vanaf de diversen terrassen zie je het water glinsteren en heb je een fenomenaal uitzicht over de wateroevers. Aan de overkant zie je verschillende chalets/recreatiewoningen staan met de bekende houten kopstijlen die voor een TOP chalet zo herkenbaar zijn.

‘Het uitzicht wat je hier hebt is niet het enige om verliefd op te worden. Sfeervolle chalets staan er genoeg, allen op een royaal stuk grond met een ‘natuur zwembad’ voor de deur, de stilte, het waterleven en de gezelligheid, je vindt het hier allemaal’ zegt mevrouw Bouwmeester’. ‘Het is hier geweldig, we wonen in Hilversum en hebben hier onze pied-à-terre aan het water, heerlijk voor de kinderen die met vriendjes constant in en rondom het water aan het spelen zijn. Wij genieten en zijn ook zo weer thuis, dat maakt het zo uniek. Zo kunnen we snel schakelen en op een korte termijn besluiten of we wel dan niet naar Loosdrecht gaan zonder dat sportactiviteiten of werk er onder moeten lijden. Wat helemaal Top is aan dit chalet is ons terras aan de voorkant. Met een druk op de knop kunnen we een zonnescherm laten zakken dat ook nog eens waterdicht is. Zo verlengen we het zomerseizoen wel heerlijk’.

‘We hadden via de Wetering de naam van TOP  Totaal doorgekregen en zijn daar gaan kijken. Het voelde direct goed maar het blijft toch spannend op het moment dat ze gaan bouwen. Wij wilden de keuken en de vloer zelf doen. De keuken omdat we echt een aanrecht van beton wilden hebben en helaas kon TOP dat niet regelen. De vloer was ook iets wat we zelf wilden uitzoeken en wilden verzorgen. TOP Totaal vond dit geen probleem en heeft ons met alles geholpen om het toch een geheel te maken. Dat zie je niet vaak, meestal worden bedrijven dan lastig en trekken ze hun handen er van af. Niet bij de Toppers van TOP Totaal en daar zijn we ze zeer dankbaar voor’….

Meer informatie? Of benieuwd naar de indeling?

Neem dan contact op met Lammert Haverkamp op 06 – 45 48 45 70 of stuur een e-mail naar verkoop@toptotaal.nl

Gerealiseerde chalets van het model Manitoba (Gerealiseerde chalets)

Waarom TOP Totaal

chalet fundament

INNOVATIEF

Wij bouwen de chalets van de toekomst.
chalet onderhoud

KLANTGERICHT

Een optimaal resultaat door persoonlijke betrokkenheid.
chalet verplaatsen

FLEXIBEL

Vraag het ons en wij realiseren het.
Meer over TopTotaal

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Maak een afspraak

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een chalet?

Ervaar live hoe wij bouwen en waar u op moet letten bij het kopen van een recreatiewoning!

Maak een afspraak
> Of bel 0342 44 30 16