Meer informatie Bekijk het park

Vakantiewoning verplaatst naar Vorden

TOP Totaal verplaatst vakantiewoning op verzoek

De TOP-vakantiewoning van Hessel en Nienke Halma stond aanvankelijk op een recreatiepark in de Achterhoek. Op dit park konden ze echter slechts negen maanden per jaar terecht. Nu ze beiden met pensioen zijn, wil het echtpaar graag het hele jaar genieten van hun TOP-vakantiewoning. Zo ontstond het plan om de vakantiewoning te verplaatsen naar TOP Buitenplaats Vorden. “Geen probleem,” zei TOP Totaal en realiseerde de verhuizing binnen enkele dagen.

Negen jaar geleden schaften Hessel en Nienke Halma een TOP-vakantiewoning model Montana aan. Omdat ze beiden nog werkten, bezochten ze de eerste jaren het huis alleen in de weekenden. Tot ze de pensioengerechtigde leeftijd bereikten en ze graag nog meer tijd in hun tweede huis wilden doorbrengen. Het park waar het Montana-chalet stond, was echter slechts zes maanden per jaar geopend, van 1 april tot 30 september. En dus zochten Hessel en Nienke naar een oplossing.

Verplaatsing naar TOP Buitenplaats Vorden

“Tijdens onze fietstochten waren we al vaker langs TOP Buitenplaats Vorden gekomen. Een plek die ons qua natuurschoon, qua ligging, maar zeker ook qua uitstraling van het park zeer aansprak.”
En Vorden had nog een voordeel: hier zouden ze wel het hele jaar kunnen recreëren. Dus keken ze of er nog een perceel vrij was wat hen aansprak. Ja, dat was er! Een heel mooi perceel zelfs, op een rustige hoek van de camping. Zou de vakantiewoning niet daarheen verplaatst kunnen worden?

‘Ja,’ was het antwoord van Lammert

“We maakten een afspraak met Lammert Haverkamp, accountmanager bij TOP Totaal en legden het plan voor. ‘Ja,’ was zijn antwoord. De woning kon verplaatst worden, uiteraard tegen betaling van de transport- en verplaatsingskosten. Maar dat hadden we er graag voor over. We prikten een datum voor het transport en spraken met vrienden af daar enkele nachten te logeren tijdens de verhuizing. Op de dag voor het transport hebben we al onze spullen en meubels in de bestelbus van onze dochters geladen. Wij hebben drie dochters en zij hebben een aantal jaren geleden onze winkel overgenomen. Op maandagochtend waren de mensen van TOP Totaal al heel vroegaanwezig. De verhuizing kon beginnen.”

Wat een vakmanschap!

“Ongelooflijk, wat een vakmanschap! Nauwelijks vier uur later stond onze TOP Montana keurig op zijn plek op TOP Buitenplaats Vorden. Zoals de mensen van TOP het aanpakten, leek het een fluitje van een cent. Diezelfde dag nog werden alle aansluitingen van stroom, gas en water gerealiseerd en op dinsdagochtend konden we onze woning op de nieuwe locatie inruimen. Twee dagen later stond de tuinman voor de deur. In de Achterhoek hadden we een kleine berging, die kon niet mee. Maar TOP plaatste direct een nieuwe. Binnen vier dagen tijd was alles, van het plaatsen van de woning en de berging tot de aanleg van de tuin, perfect geregeld. Geweldig,” aldus Hessel. ”Voor ons pakt deze verhuizing helemaal goed uit, want wij deden nogal eens wat hand en span diensten voor onze drie dochters. Maar nu die de winkel hebben verkocht, zijn die werkzaamheden komen te vervallen en kunnen wij nog meer gebruik maken van ons chalet.”

Opgeleverd
  • Model TOP Montana
  • Daktype Puntdak
  • Dakafwerking Dakpan panelen (terracotta)
  • Kozijnen Kunststof kozijnen
  • Kenmerken Gerealiseerde chalets
  • Dit is een gerealiseerd object en is niet te koop

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak