Meer informatie Bekijk het park

Vakantiewoning Lage Vuursche

Helaas, deze woning is verkocht.

Er zijn nog kavels beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06 – 45 48 45 70 of verkoop@toptotaal.nl.

Op Bungalowpark De Spar in Lage Vuursche komen achttien nieuw te bouwen vakantiewoningen. Genieten in een omgeving van ‘koninklijke’ bossen en sfeervolle dorpen en stadjes.

Nieuwe vakantiewoningen in Lage Vuursche

De infra voor de uitbreiding voor de 18 bungalows is gereed. De bungalows kunnen een maximaal vloeroppervlak hebben tot maar liefst 70m2. En een berging van 7m2. Het strakke moderne ontwerp van de Vuursche bungalows valt op door zijn grote glazen puien die zorgen voor een optimale natuurlijke lichttoelating. Door de L-vorm ontstaat tussen de woonvleugels een beschut terras met hardhouten luifel.

De bungalows zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van een zwarte verticale gevelbekleding van composietdelen met houtstructuur en een zinken roofdak. Materialen die een minimaal onderhoud vragen. Het interieur is geheel naar eigen wens en smaak in te richten. De omgeving krijgt de uitstraling van een ruig en open landschap met houtwallen, heggen en struweel.

 

Verkocht
  • Oppervlakte 77.00m2
  • Dakafwerking Zink, felsendak
  • Buitenwand Houtstructuur
  • Kozijnen Verdiept, wit
  • Kenmerken Modelwoningen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak