Vakantiewoning Lage Vuursche

Geplaatst op Bungalowpark De Spar.

Oppervlakte:77,00m2
Dakafwerking:Zink, felsendak
Dakhelling:17.50°
Buitenwand:Houtstructuur
Kozijnen:Verdiept, wit

NIEUW – Vakantiewoning Lage Vuursche

Op Bungalowpark De Spar in Lage Vuursche komen achttien nieuw te bouwen vakantiewoningen. Genieten in een omgeving van ‘koninklijke’ bossen en sfeervolle dorpen en stadjes.

De infra voor de uitbreiding voor de 18 bungalows is gereed en de modelwoning is volledig ingericht te bezichtigen. De bungalows kunnen een maximaal vloeroppervlak hebben tot maar liefst 70m2. En een berging van 7m2. Het strakke moderne ontwerp van de Vuursche bungalows valt op door zijn grote glazen puien die zorgen voor een optimale natuurlijke lichttoelating. Door de L-vorm ontstaat tussen de woonvleugels een beschut terras met hardhouten luifel. De bungalows zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van een zwarte verticale gevelbekleding van composietdelen met houtstructuur en een zinken roofdak. Materialen die een minimaal onderhoud vragen. Het interieur is naar eigen wens en smaak in te richten. De omgeving krijgt het beeld van een ruig en open landschap met houtwallen, heggen en struweel.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp (mobiel: 06 – 454 845 70 / e-mail: verkoop@toptotaal.nl).

Bungalowpark De Spar
Te koop
Bungalowpark De SparBungalowpark De SparBungalowpark De SparBungalowpark De Spar