Meer informatie Bekijk het park

Luxe vakantiewoning in Grou

Op waterpark Yn’e Lijte – Nationaal Park de Alde Feanen

Een eigen vakantiewoning, helemaal naar wens uitgevoerd en ingericht… Voor de eigenaren van de Rietreiger werd deze droom werkelijkheid. TOP Totaal realiseerde op hun verzoek een luxe vakantielodge op een van de mooiste locaties in Friesland: waterpark Y’ne Lijte, bij Nationaal Park de Alde Feanen. De Rietreiger is gebaseerd op model Quadro. De woning is luxe uitgevoerd en beschikt onder andere over twee slaapkamers met eigen badkamer, vloerverwarming, een privé buitensauna en een heerlijk zonnig terras.

Proefslapen in een TOP Totaal-vakantiewoning!

Altijd al eens wat langer willen rondkijken in een woning van TOP Totaal? Dat kan; de Rietreiger wordt namelijk verhuurd! Een unieke kans om een weekend te proefslapen en te ervaren hoe een TOP Totaal-woning bevalt. Mocht u na het verblijf overgaan tot aanschaf van een TOP Totaal-woning? Dan krijgt u van ons de kosten voor uw verblijf in de Rietreiger terug. Als dat geen TOP-deal is!

Ook proefslapen? Of gewoon een lekker weekendje weg?

Bekijk de website van de Rietreiger voor meer informatie en beschikbaarheid.

Opgeleverd
  • Model Quadro
  • Oppervlakte 69.00m2
  • Daktype Platdak
  • Kozijnen Kunststof kozijnen
  • Kenmerken Gerealiseerde chalets
  • Dit is een gerealiseerd object en is niet te koop

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.