Wij houden ons niet alleen bezig met het bouwen van vakantiewoningen. Ons concept is namelijk ook een uitstekende oplossing voor diverse andere huisvestingsvraagstukken.

Zo hebben wij jaren terug het mantelzorgchalet geïntroduceerd. Zeer geschikt om tijdelijk naast (of in de nabijheid van) de woning van de zorgverlener te plaatsen. Dit concept wordt ook wel de mantelzorgwoning genoemd.

Daarnaast is er veel vraag naar onze sanitairunits. Ruim opgezet, hygienisch, makkelijk in onderhoud en toch sfeervol, dat zijn de belangrijkste kenmerken van onze was-, douche- en/of toiletruimten.

Ambulanceposten bouwen wij ook. Bij deze locaties is het belangrijk dat een ambulance binnen 15 minuten na de melding aanwezig kan zijn. De ambulancedienst zocht daarom naar een gebouw dat altijd aanpasbaar en mogelijk zelfs verplaatsbaar is. De oplossing: TOP Totaal.

TOP magazine

Vol inspiratie met de mooiste vakantie en zorgwoningen

Vraag aan

Mantelzorgwoningen

Mantelzorgen kost veel tijd en energie. Een deel daarvan gaat helaas maar al te vaak in reistijd zitten. En dat is zonde, want die tijd besteedt u natuurlijk liever aan degene voor wie u zorgt. U zou die persoon natuurlijk tijdelijk in huis kunnen nemen, maar dat gaat weer ten koste van uw privacy en bovendien heeft niet iedereen hier de ruimte voor. Gelukkig is er een praktische oplossing: een mantelzorgwoning.

Een mantelzorgwoning is een tijdelijke woning die we naast of in de buurt van uw eigen woning plaatsen. Zo woont u ieder zelfstandig maar toch vlak bij elkaar. Een TOP mantelzorgwoning voorziet in de specifieke woonbehoeften voor mantelzorgverlening: flexibel, comfortabel en aan elke wens aan te passen. Onze jarenlange ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen en ons totaalconcept maken TOP Totaal tot dé partner om uw mantelzorgwoonbehoeften in te vullen.

Elke mantelzorgwoning wordt volledig op maat gemaakt en uitgevoerd volgens uw zorgwensen. Daarbij is vrijwel elke aanpassing mogelijk: van een ruimere entree met plaats voor een scootmobiel tot een aangepaste badkamer die rolstoeltoegankelijk is. Wij begeleiden u van het eerste idee tot de productie, het transport en de plaatsing van het zorgchalet. Ook wanneer uw zorgwensen veranderen en uw mantelzorgwoning dient te worden aangepast, staan we paraat om u te helpen.

 • Flexibel, tijdelijk inzetbaar
 • Comfortabel, staat als een huis
 • Maatwerk, elke wens is mogelijk
 • Vertrouwd, eigen omgeving
 • Waardevast
 • Direct uit voorraad leverbaar
Lees verder

Sanitair units een garantie om je ‘thuis’ te voelen

Kent u dat: dat ongemakkelijke gevoel dat u bekruipt in een onhygiënische, kille, muffe en ongezellige sanitaire ruimte? Met een sanitairunit van TOP Totaal is dat gelukkig niet aan de orde.

TOP Totaal bouwt sanitairunits die een optimale hygiëne waarborgen, eenvoudig zijn te onderhouden en duurzaam zijn geproduceerd. Of het nu gaat om toiletten in een openbare gelegenheid of om de doucheruimten op een camping; ons TOP Totaal concept zorgt ervoor dat uw medewerkers, gasten of bezoekers zich op hun gemak voelen.

De sanitaire units van TOP Totaal zijn schoon, sfeervol en kunnen helemaal worden aangepast aan de locatie.

 • Flexibel indeelbaar
 • Nadien te verplaatsen
 • Acceptabel geprijsd
Lees verder

Ambulanceposten ambulance-uitruklocaties

Een ambulance moet binnen vijftien minuten na een oproep ter plaatse zijn. Daarom moet een ambulancepost ruim zijn opgezet, plaats bieden aan meerdere voertuigen en zo mogelijk verplaatsbaar zijn. Bij TOP Totaal hebben we geen moeite met deze voorschriften. Dankzij onze jarenlange ervaring in de chaletbouw, ontwerpen en bouwen wij posten voor hulpdiensten die voldoen aan alle eisen.

Zo hebben we voor Hulpverlening Gelderland een ambulancepost gerealiseerd die helemaal aansluit bij de voorschriften én aan de wensen van de opdrachtgever.

“Met de bouw van deze ambulancepost heeft TOP Totaal bewezen meer te zijn dan enkel een bouwer van vakantiewoningen. Het werken met een professionele organisatie als de Hulpverlening Gelderland Midden vraagt een heel andere discipline en manier van aanpak, dan het werken voor particulieren, dat was hier en daar wel even wennen. Maar ik kan ze alleen maar een dikke pluim geven”, aldus dhr Van der Molen.

 • Flexibel indeelbaar
 • Nadien te verplaatsen
 • Acceptabel geprijsd
 • Meerdere ambulances mogelijk
Lees verder