Meer informatie Bekijk het park

TOP Totaal: meer dan alleen vakantiewoningen

Wij houden ons niet alleen bezig met het bouwen van vakantiewoningen. Ons concept is namelijk ook een uitstekende oplossing voor diverse andere huisvestingsvraagstukken.

Zo hebben wij jaren terug de mantelzorgwoning geïntroduceerd. Zeer geschikt om tijdelijk naast (of in de buurt van) de woning van de zorgvrager of -verlener te plaatsen. De mantelzorgwoning is een unieke oplossing en krijgt dan ook steeds meer bekendheid.

TOP Totaal kijkt graag vooruit. Daarom zijn we ons aan het specialiseren in de prefab woningbouw: huizen die kant-en-klaar uit de fabriek komen. Deze bouwmethode kent veel voordelen en zal in de toekomst steeds vaker gebruikt gaan worden. Inmiddels hebben we de eerste TOP-prefab eengezinswoning gerealiseerd.

Daarnaast is er veel vraag naar onze sanitairunits. Ruim opgezet, hygiënisch, makkelijk in onderhoud en toch sfeervol; dat zijn de belangrijkste kenmerken van onze was-, douche- en/of toiletruimten.

Ambulanceposten bouwen wij ook. Bij deze locaties is het belangrijk dat een ambulance binnen 15 minuten na de melding aanwezig kan zijn. De ambulancedienst zocht daarom naar een gebouw dat altijd aanpasbaar en mogelijk zelfs verplaatsbaar is. De oplossing: TOP Totaal.

TOP-magazine

Laat u inspireren door onze mooiste vakantie- en mantelzorgwoningen.

Vraag aan

Mantelzorgwoningen

Mantelzorgen kost veel tijd. Een deel daarvan gaat helaas maar al te vaak in het heen-en-weer reizen zitten. Zonde! Bij elkaar intrekken is ook geen goed idee, want dat gaat ten koste van uw privacy. Als u er überhaupt al de ruimte voor heeft. Gelukkig is er een praktische oplossing: een TOP Totaal-mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning op eigen terrein

Een mantelzorgwoning wordt naast/bij het huis van de zorgverlener of zorgvrager geplaatst. Van reistijd is dus geen sprake meer, en beide partijen hebben gewoon lekker hun eigen stek. Een TOP-mantelzorgwoning is in de eerste plaats een comfortabel en luxe huis, dat volledig wordt aangepast aan uw situatie. U komt dus niet in een caravan of omgebouwde schuur terecht, maar in een volwaardige woning met alles erop en eraan; van een compleet ingerichte woonkamer in uw favoriete stijl tot een keuken met alle moderne (inbouw)appa­ratuur. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en budget.

Mantelzorgwoning op maat

Een TOP-mantelzorgwoning voldoet natuurlijk ook aan de zorgbehoefte van de bewoner. Onze mantelzorgwoningen worden standaard opgeleverd met extra brede deuren en een drempelloze vloer. Ook de rest van het huis kan worden aangepast. Onze experts denken graag mee en weten precies welke mogelijkheden er zijn. Zo nodig realiseren we voorzieningen die van een hoger niveau zijn dan in een verpleeghuis.

Mantelzorgwoning zonder zorgen

Het TOP Totaal-concept ontzorgt u op alle fronten. Wij begeleiden u van het eerste idee tot en met de productie. We helpen dus ook bij het aanvragen van een vergunning, we regelen het transport en zorgen voor een perfecte plaatsing en aansluiting. Ook wanneer uw zorgwensen veranderen en uw mantelzorgwoning moet worden aangepast, of als u de woning wilt verkopen en/of laten verplaatsen, staan we paraat. Dat hoort allemaal bij onze TOP-service!

De voordelen van een TOP Totaal-mantelzorgwoning

 • Flexibel, tijdelijk inzetbaar
 • Comfortabel, staat als een huis
 • Maatwerk, alles is mogelijk
 • Vertrouwd, in uw eigen omgeving
 • Waardevast; een mooie investering
 • Direct uit voorraad leverbaar
Lees verder

Prefab woningbouw

Als bouwer van innovatieve vakantievilla’s en mantelzorgwoningen, spelen we graag in op de nieuwste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de prefabwoning: een kant-en-klaar huis, volledig gebouwd in de fabriek. Deze volwaardige TOP-woning wordt vervolgens in slechts 3 dagen op de kavel geplaatst. Een unicum.

Prefabwoning uit de productiehallen van TOP Totaal

Prefabhuizen zijn op zich niets nieuws. Steeds vaker worden volledige casco’s op de bouwplaats afgeleverd. Die hoeven dan alleen nog te worden afgebouwd. TOP Totaal gaat een stapje verder: ook de afbouwfase vindt volledig plaats in de TOP Totaal-productiehallen in Kootwijkerbroek. Het compleet afgebouwde huis – inclusief badkamer, keuken en apparatuur – wordt vervolgens afgeleverd op de kavel. 

Het enige dat er na de plaatsing nog hoeft te gebeuren, is het koppelen van technische installaties en de aansluiting op alle nutsvoorzieningen. Die klus is in drie dagen gepiept. Een heel verschil met andere prefabwoningen, waarbij het aansluiten en afbouwen vaak nog wekenlang duurt. 

TOP Totaal-woning staat als een huis

In de afgelopen 25 jaar hebben we onze technieken steeds verder aangescherpt en geperfectioneerd. Een TOP Totaal-prefabwoning staat dus als een huis. Het kwaliteitsniveau van onze prefabwoning is even hoog (en misschien nog wel hoger) als dat van een reguliere woning.

De voordelen van een TOP Totaal-prefabwoning

 • Kortere bouwtijd. In de productiehallen kunnen we onder alle omstandigheden doorwerken. Het huis is dus sneller klaar. 
 • Levensloopbestendige woning. Uw huis is ook na de oplevering volledig aanpasbaar. Handig voor later.
 • Milieuvriendelijker bouwen. We hebben op de kavel bijna geen zware machines meer nodig. Dat scheelt een hoop herrie en uitlaatgassen. 
Lees verder

Sanitairunits

Kent u dat ongemakkelijke gevoel dat u bekruipt in een onhygiënische, kille, muffe en ongezellige sanitaire ruimte? Met een sanitairunit van TOP Totaal is dat gelukkig niet aan de orde.

TOP Totaal bouwt sanitairunits die een optimale hygiëne waarborgen, eenvoudig zijn te onderhouden en duurzaam zijn geproduceerd. Of het nu gaat om toiletten in een openbare gelegenheid of om de doucheruimten op een camping; ons TOP Totaal-concept zorgt ervoor dat uw medewerkers, gasten of bezoekers zich op hun gemak voelen.

De sanitairunits van TOP Totaal zijn schoon, sfeervol en kunnen helemaal worden aangepast aan de locatie.

De voordelen van een TOP Totaal-sanitairunit

 • Flexibel indeelbaar
 • Altijd te verplaatsen
 • Acceptabel geprijsd
Lees verder

Ambulanceposten

Een ambulance moet binnen vijftien minuten na een oproep ter plaatse zijn. Daarom moet een ambulancepost ruim zijn opgezet, plaats bieden aan meerdere voertuigen en zo mogelijk verplaatsbaar zijn. Bij TOP Totaal hebben we geen moeite met deze voorschriften. Dankzij onze jarenlange ervaring in de recreatiewoningbouw, ontwerpen en bouwen wij posten voor hulpdiensten die voldoen aan alle eisen.

Zo hebben we voor Hulpverlening Gelderland een ambulancepost gerealiseerd die helemaal aansluit bij de voorschriften én aan de wensen van de opdrachtgever.

De voordelen van een TOP Totaal-ambulancepost

 • Flexibel indeelbaar
 • Eventueel te verplaatsen
 • Acceptabel geprijsd
 • Uit te breiden voor meerdere ambulances
Lees verder