Meer informatie Bekijk het park

Watervilla Loosdrecht

Caravanpark Van de Wetering in Loosdrecht is om vele redenen een bijzonder park. Een A-locatie qua ligging, natuur en privacy. Maar ook uniek omdat de percelen allen een royale omvang hebben van 300m2 tot zelfs 800m2. Het woord chalet krijgt op dit park een andere dimensie omdat de koper de vrijheid heeft om zich volledig uit te leven in creativiteit en omvang. Door de royale percelen en vloeroppervlakten die op kunnen lopen tot ruim 80m2 krijgt uw vakantiewoning de omvang van een gemiddelde Nederlandse woning.

Watervilla met ‘lef’

Lef omdat de bewoners deze waterwoning geheel zelf ontwierpen en met de hulp van TOP Totaal deze hebben laten bouwen geheel aangepast aan hun eigen wensen en behoeften. ‘Het is een heerlijke woning waar we dag in dag uit intens van genieten. We woonden in Hilversum maar toen de kinderen het huis uit gingen wilden we eigenlijk kleiner gaan wonen. Zo kochten wij een appartement in Hilversum maar miste daarbij de tuin en het buiten zijn. Altijd aangetrokken door het water en vooral de Loosdrechtse Plassen zijn we rond gaan kijken of daar mogelijkheden waren voor een 2e woning. Zo zijn we hier gekomen en waren we verliefd op de plek en de ligging’.

Top Bouw door TOP mensen

‘Via van de Wetering kwamen we dus in contact met TOP Totaal, na een bezoek was het direct klaar. Alles werd door ons geregeld en zo konden we onze eigen input in onze nieuwe watervilla steken. Onder het motto ‘u roept wij draaien’ ging TOP Totaal voor ons aan de slag. Wat zijn we blij en wat is de woning geweldig geworden. Helemaal zoals wij het wilden is het ook gebouwd en geplaatst. Dat plaatsen was nog best spannend daar de woning via het water naar haar definitieve plek werd getransporteerd. TOP Totaal heeft deze klus duidelijk al vaker gedaan en zo konden we kort na plaatsing al genieten van deze heerlijke woning’.

Woonkeuken

‘In ons ontwerp wilden wij graag een royale keuken waar we ook in konden eten. De meeste keukens in de woningen van TOP Totaal zijn open en lopen door in de woon-eetkamer. Wij hebben een muur tussen de woonkamer en keuken laten zetten zodat we vanuit de woonkamer wel contact hebben met de keuken maar er niet inkijken. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een tafel en stoelen waardoor het een heerlijke woonkeuken is geworden. Door extra ramen in de keuken te plaatsen hebben we een heerlijk uitzicht op de tuin en het omliggende water’.

L- vormig

De opstelling van deze woning is L- vormig. Aan de ene zijde bevinden zich 2 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. De andere zijde is gevuld met de keuken en de heerlijk ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je zicht op het water en de besloten tuin met onze prachtige Chinese boom die als solitair uit torent boven de meeste bomen op de wetering en zo in de zomer dienst doet als natuurlijke parasol’.

Zonnepanelen en zonnedak

‘Om de duurzaamheid ter vergroten hebben we op het dak zonnepanelen laten plaatsen. Deze panelen zijn voldoende om de elektriciteit die wij nodig hebben op te wekken. Daarnaast hebben we boven ons terras een zonnedak laten installeren. Deze kunnen we sluiten en openen waardoor ons zomerseizoen en het buiten zijn en zitten aanzienlijk verlengd wordt’.

TOP Totaal is uniek in zijn klasse!

‘Niet alleen dit park is uniek ook TOP Totaal is dat! Wat een super mooi bedrijf. We hebben werkelijk niets kunnen vinden dat niet goed geregeld was of werd. Aan alles wordt gedacht en de afwerking en kwaliteit is TOP. We zijn super blij dat we met deze harde werkers onze uitdaging aan mochten gaan, zonder hun service en expertise was het nooit gelukt!’

Opgeleverd
  • Model Alberta
  • Daktype Puntdak
  • Dakafwerking Dakpan panelen (antraciet)
  • Buitenwand WRC / Keralit
  • Kozijnen Verdiept bruin / wit
  • Kenmerken Gerealiseerde chalets
  • Dit is een gerealiseerd object en is niet te koop

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak