Meer informatie Bekijk het park

Moderne recreatiebungalow Loosdrecht

Een Quadro villa aan de loosdrechtse plassen

Eind 2016 werd op het prachtige opgezette Chaletpark de Wetering in Loosdrecht, de eerste recreatiewoning van het type Quadro geplaatst. Type Quadro valt op door zijn strakke design uitstraling en heeft, in tegenstelling tot alle andere recreatiewoningen op Chaletpark de Wetering, een plat dak.

Deze recreatiebungalow ligt aan de buitenzijde van het park tegen de Loosdrechtse plassen aan,  onder de rook van mediastad Hilversum en het Gooi.

Een prachtig, ruim opgezette woning van zo’n 100 m2 die werkelijk tot in de puntjes toe is afgewerkt. Naast een royale woonkamer met uitloop naar het terras en woonkeuken telt de recreatiewoning 3 slaapkamers, waarvan er nu 1 dienst doet als werk/studeerkamer. Verder is er  een moderne badkamer, een apart tweede toilet en een grote opslagruimte. Een royale, aparte berging zorgt voor extra opbergruimte. De terrassen, die aan de voor- en zijkant zijn gelegen, bieden een fenomenaal uitzicht over het water en het aangrenzende groen.

‘Het uitzicht en de rust die je hier hebt, is niet het enige om verliefd op te worden. Sfeervolle recreatiewoningen staan er genoeg, allen op een royaal stuk grond met een ‘natuurzwembad’ voor de deur, de stilte, rust en het waterleven, je vindt het hier allemaal,’ zegt de heer van de Weert. ‘Het is hier zover ik nu kan zien heerlijk rustig. Uiteraard zitten we niet in het hoogseizoen, maar doordat het chalet aan de rand geplaatst is, heb ik geen inkijk en ben ik qua uitzicht gegarandeerd van rust en groen.  De tuin is afgelopen week afgerond maar het weer laat het helaas nog niet toe om lekker op het terras te vertoeven, daar moet ik nog even op wachten tot het weer wat warmer wordt. Voor de mediterrane sfeer heb ik wel een palmboom laten plaatsen. Dan heb ik in het koude Nederlandse kikkerlandje toch een beetje binding met mijn andere vakantiewoning in Spanje. Ik hoop dat deze palm de Hollandse winters overleeft.’

‘Ik had via de Wetering de naam van TOP Totaal doorgekregen en ben daar gaan kijken. Het voelde direct goed maar het blijft toch spannend op het moment dat ze gaan bouwen. De woning moest  in verschillende stukken aangevoerd worden over het water, best spannend allemaal, maar de plaatsing liep vlot en voordat ik het wist, kon ik starten met de inrichting en afwerking van de woning. TOP heeft alles geregeld en zeer professioneel geholpen om het een prachtig geheel te maken.’

Opgeleverd

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak