Moderne recreatiebungalow Loosdrecht

Geplaatst op Caravanpark Van de Wetering samen met 10 andere chalets.

Oppervlakte:96,00m2
Daktype:Platdak
Kozijnen:Kunststof kozijnen

Een Quadro villa aan de loosdrechtse plassen

Eind 2016 werd op het prachtige opgezette Chaletpark de Wetering in Loosdrecht, de eerste recreatiewoning van het type Quadro geplaatst. Type Quadro valt op door zijn strakke design uitstraling en heeft in tegenstelling tot alle andere recreatiewoningen op Chaletpark de Wetering een plat dak.

Ommuurd met heggetjes en lieflijk ligt de recreatiebungalow aan de buitenzijde van het park tegen de Loosdrechtse plassen aan,  onder de rook van mediastad Hilversum en het Gooi.

Aan de buitenrand van de watertjes, die je met een bootje naar de Loosdrechtse plassen leiden, staat deze recreatiewoning. Een prachtig, ruim opgezette woning van zo’n 100 m2 dat werkelijk tot in de puntjes toe is afgewerkt. Naast een royale woonkamer met uitloop naar het terras en woonkeuken telt de recreatiewoning 3 slaapkamers, waarvan er thans 1 dienst doet als werk/studeerkamer,  een strakke moderne badkamer, een apart tweede toilet en een grote opslagruimte. Daarnaast is er los ook nog een royale berging geplaatst. Vanaf de aan de voor- en zijkant gelegen terrassen zie je het water glinsteren en heb je een fenomenaal uitzicht over de wateroever en aangrenzende bosschages.

‘Het uitzicht en rust wat je hier hebt is niet het enige om verliefd op te worden. Sfeervolle recreatiewoningen staan er genoeg, allen op een royaal stuk grond met een ‘natuur zwembad’ voor de deur, de stilte, rust en het waterleven, je vindt het hier allemaal’ zegt de heer van de Weert’. ‘Het is hier zover ik nu kan zien heerlijk rustig. Uiteraard zitten we niet in het hoogseizoen maar doordat het chalet aan de rand geplaatst is heb ik geen inkijk en ben ik qua uitzicht gegarandeerd van rust en groen.  De tuin is afgelopen week afgerond maar het weer laat het helaas nog niet toe om lekker op het terras te vertoeven, daar moet ik nog even op wachten tot het weer wat warmer wordt. Voor de mediterrane sfeer heb ik wel een palmboom laten plaatsen. Dan heb ik in het koude Nederlandse kikkerlandje toch een beetje binding met mijn andere vakantiewoning in Spanje. Ik hoop dat deze palm de Hollandse winters overleeft.‘

‘Ik had via de Wetering de naam van TOP Totaal doorgekregen en ben daar gaan kijken. Het voelde direct goed maar het blijft toch spannend op het moment dat ze gaan bouwen. De woning moest  in verschillende stukken aangevoerd worden over het water, best spannend allemaal, maar de plaatsing liep vlot en voordat ik het wist kon ik starten met de inrichting en afwerking van de woning. Top heeft alles geregeld en zeer professioneel geholpen om het een prachtig geheel te maken.’

Waarom TOP Totaal

chalet fundament

INNOVATIEF

Wij bouwen de chalets van de toekomst.
chalet onderhoud

KLANTGERICHT

Een optimaal resultaat door persoonlijke betrokkenheid.
chalet verplaatsen

FLEXIBEL

Vraag het ons en wij realiseren het.
Meer over TopTotaal

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Maak een afspraak

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een chalet?

Ervaar live hoe wij bouwen en waar u op moet letten bij het kopen van een recreatiewoning!

Maak een afspraak
> Of bel 0342 44 30 16