Meer informatie Bekijk het park

Recreatiewoning Hardinxveld

Wij bouwen recreatiewoningen op maat en naar wens… dat laat dit unieke project in Hardinxveld wel blijken. Ook dit is een recreatiewoning van TOP Totaal, volledig gebouwd op onze bouwlocatie in Kootwijkerbroek, vervolgens op transport (in delen) en geplaatst.

‘We hadden geluk dat we dit stukje grond konden aanschaffen,’ zegt de klant. ‘Voorheen woonden wij in een prachtig oud gemaal, maar toen onze kinderen de deur uitgingen, was het letterlijk leeg. We hebben de 2000 kub grote, compleet verbouwde woning verkocht en wilden iets kleins terug met minder onderhoud. Via-via kwamen we in contact met TOP Totaal en we waren direct verkocht. Van dit prachtige plekje, gelegen aan de Giessen – een zijtak van de Merwede – wilden we een unieke en gezellige plek maken, met voldoende privacy en ruimte voor onze kleinkinderen. Het liefst in landelijke stijl. En dat is hun zeker gelukt. De landelijke kleuren en inrichting van de woning zijn tot in detail doorgevoerd. De prachtige tuin heeft veel beschutte plekjes en een fijn terras waar je heerlijk kunt zitten.’

Energieneutrale woning

De woning is maar liefst 149 m² groot, beschikt over een dubbele ingang en is opgedeeld in twee woongedeeltes. Daarnaast heeft het chalet een kelder waar een wellness-gedeelte is geplaatst en  waar ook de basis gesitueerd is van het energieneutrale chalet. Want dat is het. De bewoners zijn geheel onafhankelijk en wekken eigen stroom, gas en water op.

Meer informatie over deze woning? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor meer details.

 

Opgeleverd
  • Model Manitoba
  • Oppervlakte 149.00m2
  • Daktype Piramidedak
  • Dakafwerking Dakpan panelen (antraciet)
  • Buitenwand Houtstructuur (antraciet)
  • Kenmerken Gerealiseerde chalets
  • Dit is een gerealiseerd object en is niet te koop

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak