Recreatiewoning Hardinxveld

Oppervlakte:149,00m2
Daktype:Piramidedak
Dakafwerking:Dakpan panelen (antraciet)
Dakhelling:22.50°
Buitenwand:Houtstructuur (antraciet)
Kozijnen:Kunststof kozijnen (wit)

Wij bouwen recreatiewoningen op maat en naar wens… dat laat dit unieke project in Hardinxveld wel blijken. Ook dit is een recreatiewoning van TOP Totaal, volledig gebouwd op onze bouwlocatie in Kootwijkerbroek, vervolgens op transport (in delen) en geplaatst.

Deze woning is maar liefst 149 m² groot, beschikt over een dubbele ingang en is opgedeeld in 2 woongedeeltes.

‘We hadden geluk dat we dit stukje grond konden aanschaffen, zegt de klant. Voorheen woonden wij in een prachtig oud gemaal echter toen onze kinderen de deur uitgingen was het letterlijk leeg. We hebben de 2000 kub grote, compleet verbouwde, woning verkocht en wilden iets kleins terug met minder onderhoud. Via via kwamen we in contact met TOP Totaal en we waren direct verkocht. Van dit prachtige plekje gelegen aan de Giessen, een zijtak van de Merwede, wilden we een unieke en gezellige plek maken, met voldoende privacy en ruimte voor onze kleinkinderen. Met een landelijke doorleefde  ziel, dat wilden we  ook.’ En dat is hun zeker gelukt. Wat een oog voor detail! De landelijke kleuren en inrichting van de woning zijn tot in detail doorgevoerd , de prachtige tuin met de beschutte plekjes waar je uren van de sfeer van hier geniet.

Vanaf een schattig bruggetje over een klein watertje betreed je de entree. De tuin loopt over in de Giessen waar de eigenaren ’s avonds vanaf het terras op spectaculaire wijze de zon zien zakken. Een uitzicht dat nooit zal vervelen.De kamers binnen zijn klassiek landelijk en vol karakter en allemaal zijn ze warm. De perfect afgewerkte kastenkamer, de slaapkamer met uitzicht over het water, de compleet luxe keuken en badkamer, het kinderkamertje voor de kleinkinderen tot aan de vernuft weggewerkte wasmachine en droger in de bijkeuken aan toe. ‘Gezellig he?’ de  stem  van de bewoonster lacht door de stilte.‘

De woning is maar liefst 149 m² groot, beschikt over een dubbele ingang en is opgedeeld in twee woongedeeltes. Daarnaast is het chalet onderkelderd waar een wellness gedeelte zijn plaats vindt en  waar ook het brein en de basis gesitueerd is van het energie neutrale chalet. Want dat is het. De bewoners zijn geheel onafhankelijk en wekken eigen, stroom, gas en water op. Jammer voor de NUON, lacht de bewoonster van oor tot oor.  ‘Hier kunnen we eindelijk genieten in alle rust: als op een onbewoond eiland en allemaal TOP geregeld door de vakkundigheid en van TOP Totaal uit Kootwijkerbroek’.

Meer informatie over deze woning? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Lammert Haverkamp op 06 – 45 48 45 70 of verkoop@toptotaal.nl

Gerealiseerde chalets van het model Manitoba (Gerealiseerde chalets)

Waarom TOP Totaal

chalet fundament

INNOVATIEF

Wij bouwen de chalets van de toekomst.
chalet onderhoud

KLANTGERICHT

Een optimaal resultaat door persoonlijke betrokkenheid.
chalet verplaatsen

FLEXIBEL

Vraag het ons en wij realiseren het.
Meer over TopTotaal

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Maak een afspraak

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een chalet?

Ervaar live hoe wij bouwen en waar u op moet letten bij het kopen van een recreatiewoning!

Maak een afspraak
> Of bel 0342 44 30 16