Meer informatie Bekijk het park

Bungalow Loosdrecht

Bungalow met bijzondere architectuur.

Welkom in deze zeer luxe bungalow in Loosdrecht. Het interieur ademt pure stijl. Neem bijvoorbeeld de binnendeuren, ontworpen door Piet Boon. Zwart van kleur en geschilderd in hoogglans en geproduceerd van echt hout. Ze maken deze vakantiewoning van het type TOP-Quadro op vakantiepark De Wetering extra sfeervol.

Dit is al de vierde TOP-Quadro die dit jaar op De Wetering werd geplaatst. Dat geeft wel aan hoe populair dit type woning is. Model Quadro onderscheidt zich door zijn strakke design en heeft, in tegenstelling tot andere vakantiewoningen op De Wetering, een plat dak. Ommuurd met heggetjes en met een fraaie omheining ligt deze vakantiewoning prachtig langs de oever van de Loosdrechtse plassen.

“Wij komen al jaren in Loosdrecht en huurden vaak een woning aan de overkant van De Wetering”, vertellen de eigenaren van het Quadro-model. “We hebben voor hier gekozen omdat het gezellig is en we konden beschikken over een geweldige perceel langs het water”.

Overdekt buitenterras

Het is niet zomaar een woning van het type Quadro, want de eigenaren kozen ervoor om midden in het chalet een groot overdekt buitenterras te creëren. Naast de royale woonkamer met luxe keuken en een uitloop naar het terras, is de woning voorzien van twee slaapkamers, waarvan een slaapkamer is ingericht als inloopkledingkast. Verder heeft het een moderne badkamer, een opslagruimte en een apart tweede toilet. Los van de woning staat een gastenhuis voor hun dochter. Vanuit dat gastenhuis kijk zij uit over het buitenzwembad met zoutwatervoorziening en buitendouche.

Luxe afwerking

“We hebben gekozen voor een luxe afwerking en inrichting, met o.a. exclusieve kranen en luxe accessoires. De opslagruimte komt uit in hal waar bewust is gekozen voor een schuifdeur, om geen extra ruimte in beslag te nemen bij het openen en sluiten van de deur.

Sterke logistiek

“We zijn blij dat we voor TOP Totaal hebben gekozen. Zij houden zich aan de planning en denken met je mee. Zij verzorgen het volledig logistieke proces, waardoor we drie weken na het plaatsen al konden genieten en wonen in deze heerlijke vakantiewoning. Dat is helemaal TOP!”

Opgeleverd
  • Model Quadro
  • Daktype Platdak
  • Buitenwand Houtstructuur
  • Kozijnen Kunststof zwart/bruin
  • Kenmerken Gerealiseerde chalets
  • Dit is een gerealiseerd object en is niet te koop

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak