Bungalow Loosdrecht

Geplaatst op Caravanpark Van de Wetering samen met 10 andere chalets.

Daktype:Platdak
Buitenwand:Houtstructuur
Kozijnen:Kunststof zwart/bruin

Binnendeuren van Piet Boon geven bijzondere architectuur aan deze bungalow

Binnendeuren ontworpen door Piet Boon. Zwart van kleur en geschilderd in hoogglans en geproduceerd van echt hout. Ze geven bijzonder cachet aan het interieur van het bijzonder populaire type TOP-Quadro vakantiewoning op vakantiepark De Wetering langs de Loosdrechtse Plassen.

Op vakantiepark De Wetering is dit al de vierde TOP-Quadro die dit jaar werd geplaatst, waarmee de populariteit van dit type is aangeven. Het type Quadro onderscheidt zich door zijn strakke design en heeft in tegenstelling tot andere vakantiewoningen op De Wetering een plat dak. Ommuurd met heggetjes en met een luxe omheining ligt deze vakantiewoning prachtig langs de oever van de Loosdrechtse plassen.

“Wij komen al jaren in Loosdrecht en huurden vaak een woning aan de overkant van De Wetering”, vertellen de eigenaren van het Quadro-model. “We hebben voor hier gekozen omdat het gezellig is en we konden beschikken over een geweldige perceel langs het water”.

Overdekt buitenterras

Het is niet zomaar een woning van het type Quadro, want de eigenaren kozen ervoor om midden in het chalet een groot overdekt buitenterras te creëren. Naast de royale woonkamer met luxe keuken en een uitloop naar het terras, is de woning voorzien van twee slaapkamers, waarvan een slaapkamer is ingericht als inloopkledingkast. Verder heeft het een moderne badkamer, een opslagruimte en een apart tweede toilet. Los van de woning staat een gastenhuis voor hun dochter. Vanuit dat gastenhuis kijk zij uit over het buitenzwembad met zoutwatervoorziening en buitendouche.

Luxe afwerking

“We hebben gekozen voor een luxe afwerking en inrichting, met o.a. exclusieve kranen en luxe accessoires. De opslagruimte komt uit in hal waar bewust is gekozen voor een schuifdeur, om geen extra ruimte in beslag te nemen bij het openen en sluiten van de deur.

Sterke logistiek

“We zijn blij dat we voor TOP Totaal hebben gekozen. Zij houden zich aan de planning en denken met je mee. Zij verzorgen het volledig logistieke proces, waardoor we drie weken na het plaatsen al konden genieten en wonen in deze heerlijke vakantiewoning. Dat is helemaal TOP!”

Gerealiseerde chalets van het model Quadro

Waarom TOP Totaal

chalet fundament

INNOVATIEF

Wij bouwen de chalets van de toekomst.
chalet onderhoud

KLANTGERICHT

Een optimaal resultaat door persoonlijke betrokkenheid.
chalet verplaatsen

FLEXIBEL

Vraag het ons en wij realiseren het.
Meer over TopTotaal

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Maak een afspraak

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een chalet?

Ervaar live hoe wij bouwen en waar u op moet letten bij het kopen van een recreatiewoning!

Maak een afspraak
> Of bel 0342 44 30 16