Meer informatie Bekijk het park

Onze aanpak

 • U bepaalt. Een TOP-woning is maatwerk. We bouwen de recreatie- of mantelzorgwoning die u voor ogen heeft. Alles is bespreekbaar;
 • Eén vast aanspreekpunt. Tijdens de gehele procedure heeft u een eigen contactpersoon bij TOP Totaal. U hoeft dus niet alles steeds opnieuw uit te leggen, en u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd;
 • Alles in een. TOP Totaal houdt alles in eigen hand, van de ontwerpfase tot en met het transport. Daardoor weten we altijd wat er speelt, is het risico op vertraging minimaal en kunnen we een hoge kwaliteit garanderen;
 • Expertise. TOP Totaal is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van woningbouw. We denken dus met u mee en kunnen iedere uitdaging aan. Ook weten we alles over de regelgeving rondom mantelzorgwoningen en het aanvragen van eventuele vergunningen. Geen zorgen!

 

TOP Totaal maakt het u makkelijk

 

Een eigen vakantievilla of mantelzorgwoning laten bouwen, is niet niks. Dat beseffen we bij TOP Totaal maar al te goed. Daarom maken we het u  zo gemakkelijk als mogelijk.

Alle zorgen rondom de aanschaf, de bouw, het transport, de plaatsing en inrichting van een TOP Totaal-woning worden u zoveel mogelijk uit handen genomen. Hoe we dat doen? Met onze unieke aanpak!

Deze TOP-aanpak wordt door onze klanten zeer gewaardeerd, zo blijkt uit de referenties. We zijn ontzettend dankbaar voor de vele positieve reacties!

 

Referenties

Samen realiseren wij uw recreatiedroom

Recreatie- en mantelzorgwoningen die staan als een huis

De bouw van uw duurzame recreatiewoning

Een TOP-recreatiewoning is gebouwd alsof we er zelf in gaan wonen: duurzaam en comfortabel. We maken gebruik van verantwoorde materialen die ook nog eens onderhoudsarm zijn. Bovendien zijn alle TOP-woningen zeer goed geïsoleerd en energiezuinig.

Uiteraard adviseren we u graag bij het maken van allerlei keuzes. Bijvoorbeeld als het gaat om nog meer energiebesparende oplossingen. Of waar u op moet letten als u een bestaande recreatie- of mantelzorgwoning aanschaft of laat verbouwen.

Droomhuis op basis van een TOP-model

TOP Totaal levert maatwerk. Onze woningen zijn gebaseerd op verschillende TOP-modellen die volledig worden aangepast aan de woonwensen van de klant. Samen gaan we rond de tekentafel zitten om uw droomhuis te schetsen. Daarna gaan onze TOP-experts aan de slag in de productiehallen. Spannend!  U komt tussendoor toch wel een keertje kijken?

 

Wel of geen financiering…

Een TOP-recreatiewoning is scherp geprijsd, maar het is en blijft – in combinatie met de aankoop van een kavel – een behoorlijke investering. Een (gedeeltelijke) financiering kan dus wenselijk of noodzakelijk zijn. Er zijn diverse mogelijkheden, maar welke optie past het beste bij uw situatie? Onze TOP-experts denken graag met u mee en kunnen u uitstekend adviseren.

Transport van uw woning

Spectaculaire finale van het TOP Totaal-traject

Een huis bouwen is één ding. De woning in zijn geheel verplaatsen iets anders. Bij deze laatste klus komt heel wat kijken. Denk aan speciaal vervoer. Vergunningen en ontheffingen. En het bepalen van de beste route om uw recreatiewoning of mantelzorgvilla veilig en vakkundig op zijn bestemming te krijgen. Zelfs als dat betekent dat we over het water moeten. Gelukkig is het TOP Totaal-team hierin gespecialiseerd. Wij regelen dus alles.

Om uw gloednieuwe woning te beschermen tegen (onzichtbare) schade, maken we gebruik van een speciaal ontwikkelde transportcombinatie. Het is en blijft een spectaculaire happening: een compleet huis dat op een enorme vrachtwagen wordt getakeld en vervolgens wegrijdt. We trekken dan ook altijd veel bekijks. U komt zelf toch ook wel even kijken? Dit bijzondere moment wilt u natuurlijk wel even vastleggen op foto of video!

Garanties voor een veilig transport

 • Volledig in eigen beheer, één aanspreekpunt
 • Unieke transportcombinatie
 • Zeer veel ervaring (ook transport over water)

TOP-service met het TOP-ontzorgpakket

Ziet u als een berg op tegen het onderhouden van uw eigen vakantiehuis? Niet nodig! Ten eerste is uw TOP-woning gebouwd met onderhoudsarme materialen. Daardoor heeft het huis sowieso al weinig zorg nodig. Ten tweede houdt ons serviceteam uw woning in TOP-conditie. Die service maakt deel uit van het optionele TOP-ontzorgpakket.

Met een TOP-ontzorgpakket bent u verzekerd van regelmatig onderhoud. Zie het als de apk-beurt voor uw huis: dankzij regelmatige check-ups worden mankementen direct opgemerkt. Ze kunnen dan verholpen worden voordat er een probleem ontstaat. Dit verhoogt uw recreatieplezier en verlengt de levensduur van uw woning.

Service waarop u kunt rekenen!

 • Regelmatig preventief onderhoud van uw woning
 • Storing/schade online melden – u hoeft niet te bellen
 • Snel en adequaat oplossen van problemen

Stel een vraag aan TOP Totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een woning? Onze experts helpen u graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Parken met TOP-recreatiewoningen

Een luxe TOP-vakantiewoning komt nog beter tot zijn recht op een sfeervolle, aangename TOP-locatie.

Bekijk alle parken

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een woning?

Kom kijken hoe wij bouwen! We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is bij het ontwerpen van een woning.

Maak een afspraak