Aanpak

Ervaar het TOP Totaal concept

Recreatie is beleven. Recreëren is rust. Daar is uw chalet tenslotte voor bedoeld: een rustpunt. Bij TOP begrijpen we dat. Door onze aanpak met het unieke TOP Totaal concept, proberen we het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Alle zorgen rondom de aanschaf, de bouw, het transport, de plaatsing en inrichting van een TOP Totaal chalet worden u zoveel als mogelijk uit handen genomen…

“De klant staat centraal. Maximale inbreng klant. Alles kan, tenzij het ‘echt’ niet kan. Positief samenspel. Vriendelijk en zeer gemotiveerd personeel. Ouderwets betrouwbaar. Het laten bouwen en kopen van het chalet was een feest!”
Fam. Swagemakers
“Vanaf het eerste contact kregen wij de indruk dat TOP betrouwbaar en deskundig was. Dat bleek te kloppen. We zijn zeer gelukkig met ons chalet.”
Maarten Mastboom
“Nu, na een jaar, van ons TOP Chalet in Vorden te hebben genoten kunnen we vaststellen dat het meedenken en de after-sale-service van de TOP organisatie boven verwachting zijn. We gaan met een tevreden gevoel het volgende jaar in!”
Fam. Last
“Bij deze de complimenten voor het plaatsen van de cv installatie, de keurige afwerking etc., in het bijzonder Bennie en Gerald.”
Ed en Trudi Romijn
“Beste Richard, en overige TOP medewerkers. Hartelijk bedankt voor de uitstekende nazorg na het plaatsen van ons droom chalet. (ons duinpannetje) De afwerking is werkelijk Top. Alle details zijn werkelijk doordacht, en het exterieur is nagenoeg onderhoudsarm. Dat betekend genieten en onthaasten als we op ons plekje in Aagtekerke aanlanden. Gelet op de vele positieve reacties, heeft een Top chalet wel DE uitstraling. Alle medewerkers van Top Totaal, nogmaals bedankt voor de fijne contacten tijdens de voorbereiding, en de oplevering.”
Jan en Lijnie Brand
“Wij hebben een heerlijke gewonnen midweek mogen beleven in een chalet van TOP Totaal in Vorden. De vakantiepark was erg mooi midden in de bossen, en prachtige omgeving van Vorden. Het beviel ons zo goed, dat wij een dagje extra zijn gebleven. De eigenaar is erg gemoedelijk en aardig, en wij werden elke dag verwent met een heerlijke ontbijt. Top Totaal bedankt voor de prijs die ik had gewonnen op de Second home beurs in Utrecht. Wij zijn druk aan het rond kijken naar een 2e huisje, en wij vergeten echt jullie chalet niet, want dit is echt helemaal Super! Bedankt Groetjes Edwin, Rosalina en Julia.”
Rosalina Stevens
“Voor onze nieuwe plaats op de schitterende camping Schoolzicht in Aagtekerke gingen wij op zoek naar een nieuwe chalet. Die zoektocht was korter als we gedacht hadden, één bezoek aan Top chaletbouw en je bent verkeken, de modellen en mogelijkheden zijn onbeperkt, niets is voor Richard Top en zijn medewerkers te veel om het naar je zin te maken. In een halve dag was alles rond. Top staat voor kwaliteit en dat is het ook, zowel tijdens de bouw, afwerking, plaatsing en nazorg. En om de prijs hoef je het niet te laten, je krijgt meer voor je geld dan je verwacht. Richard, Martijn, Wouter en alle anderen bij Top, super bedankt voor het meedenken en de service en ga zo door!”
Fam. van Mourik
“Kwaliteit + uitstraling, als je 1x een TOP Totaal chalet hebt gezien is de concurrent kansloos (tenminste de concurrenten die wij hebben gezien). Ook zeer persoonlijke + proactieve houding/advisering.”
Fam. Visser
“In oktober mochten we ons de gelukkige eigenaar noemen van chalet Musca te Vorden. We werden ontzettend goed bijgestaan door het hele team van Top Totaal, die ons wegwijs maakte doorheen de administratieve molens waarmee wij, Belgen, toch niet zo bekend mee waren. Extra aandacht en service kregen we ook zomaar erbij. Nog steeds mogen wij voor hulp en vragen met het team contact opnemen. Dat noemen wij service met net dat ietsjes meer, een zeldzaam iets in deze wereld tegenwoordig. We kregen zelfs een fijne leuke attentie met de feestdagen, erg hartverwarmend! Ons huisje, gezien de leeftijd, was erg goed onderhouden, kwaliteit was aanwezig. Ook al is het een klein huisje, het is voor ons een paleisje, gelegen op een supercamping met superbeheerders. Ik raad het iedereen aan, investeer in een TopTotaalwoning, je krijgt er geen spijt van. Je krijgt wat je vraagt, met net dat ietsjes meer! Super!”
Jan en Nicole Verstrepen - Panken
“Via omwegen bij verschillende dealers en ook na een bezoek aan Top Totaal werden wij op het allerlaatste moment gebeld door Richard van den Top om toch nog eens met hem van gedachten te wisselen over het kopen van een chalet. Het bedrijf zag er zo professioneel uit dat het voor ons onhaalbaar leek. Echter tot onze grote verbazing begon Richard te schuiven met de tekeningen van andere dealers, ook over de prijs werden wij het eens. Zijn kwaliteit en vertrouwen was van doorslaggevende betekenis. Wat is het toch goed geweest om dat ritje van Zeewolde naar Kootwijkerbroek op de valreep te maken. Gedurende de prettige samenwerking met heel zijn team en Richard als aanstuurder vakman genieten wij van ons zeer luxe en warme chalet in Zeewolde op Flevo-Natuur. Nogmaals Fam. van den Top bedankt voor de geweldige begeleiding en vertrouwen en gezelligheid om met jullie zaken te doen. Nogmaals het gaat jullie voor de wind!”
Hans Schoenmakers
“Ook tijdens de warme dagen bevalt het chalet súper! Bedankt TOP!”
T. de Kuster
“Een keuze maken om een chalet te laten bouwen is geen kleinigheid. Dan ga je niet over één nacht ijs. In dit proces kozen wij voor een Top Totaal chalet, en die keus bleek een goede te zijn. Hun advies en onze wensen sloten goed bij elkaar aan. Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in hun vaandel, alsmede de persoonlijke benadering en het wederzijdse vertrouwen zijn zeer waardevolle bestanddelen gebleken. Wij zijn erg blij met ons chalet zoals het uiteindelijk is geworden en genieten van ieder moment dat we er zijn!”
Jaap en Gerda van der Veen
“Vakmanschap en hard werken zijn woorden die de medewerkers van TOP Chaletbouw waarmaken. Vanaf de 1e ontmoeting tot de dag dat alles werd afgerond was alles TOP!! Wij zijn zeer tevreden over ons nieuwe chalet met veranda en bijpassende schuur. Het is zoals de foto’s al laten zien een plaatje geworden. Van iedereen horen we dat het er fantastisch uitziet en ze hebben helemaal gelijk. Complimenten hiervoor aan het hele team!”
Fam. Kamerbeek
“Nadat wij besloten hadden ons chalet naar Vorden te verplaatsen en hierover goede afspraken hadden gemaakt met TOP Totaal, liep het eigenlijk verder op rolletjes. Wat ons het meest opviel was de zeer professionele wijze waarop de verhuizing plaatsvond en…afspraak is afspraak. Al met al hadden wij het prettige gevoel met een betrouwbare partner in zee te zijn gegaan. Bedankt TOP Totaal!”
Fam. Captijn
“Goede kwaliteit en veel mogelijkheden, gecombineerd met vakwerk in productie en plaatsing. En… afspraak is ook afspraak!”
J.H. de Kuster
“Wij zijn nog steeds super blij met het TOP Chalet op het mooie, kleinschalige, groene, ruimtelijke park Schouwenduin in Burgh Haamstede. We krijgen heel veel bekijks van het geplaatste TOP Chalet, een plaatje! Helemaal op de ruime kavels van maar liefst 400m2. Kijkje nemen? Kom gerust eens vrijblijvend op de koffie als u in de buurt bent.”
Jan vd Wulp
“Zoals onderstaande verhalen bevestigen is de service en kwaliteit erg goed. Achteraf komen wij er pas achter hoeveel verschil er in kwaliteit kan zitten, waarbij TOP CHALET (bevestigd door derden) met kwaliteit bouwt. Erg prettige mensen die hun afspraken heel nauwkeurig nakomen. Ook garantiepunten worden achteraf netjes afgehandeld en heb je geen last van ‘het kastje naar de muur’ verhaal. Kortom: Kiezen voor Top Chalet!”
Maurice Flinterman
“Top Totaal maakt zijn naam volledig waar. Vanaf het 1e contact werd het ons duidelijk dat Richard en zijn personeel gaan voor een perfecte bouw van een chalet, hoogstaande materiaal keuze, vaklieden die bouwen en het chalet plaatsen en dit alles met zeer plezierige contacten. Alles is tot in de puntjes geregeld vanaf de start, de tekeningen, de bouw, maar ook hierna. Als klant krijg je volledig wat je wenst, ik zou niet kunnen verzinnen wat ik heb gemist. Wij vinden het erg bijzonder dat we zelf het chalet heb mogen tekenen en dat dit volledig naar wens wordt gerealiseerd. Echt maatwerk dus, waarbij Top Totaal ook nog met je meedenkt en suggesties tot verbetering doet. Wij zijn Richard en zijn personeel zeer dankbaar voor dit resultaat. Echt Top!”
Familie de Graaf
“In november 2010 heeft TOP onze 5 oude chalets vervangen voor 5 nieuwe! Dit was voor ons een groot en spannend project, maar ook voor TOP. De chalets van 45m2 zijn in z’n geheel over de weg en de waddenzee verplaatst! Wij hebben hen ons vertrouwen gegeven en al hun beloftes zijn ze nagekomen! Bij de bouw was bijna alles mogelijk en er werd serieus meegedacht. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en het contact was zeer plezierig. Ook het plaatsen en aansluiten, waarbij de medewerkers op ons eiland Terschelling moesten overnachten, ging flitsend. Wat een harde werkers! Het resultaat van deze prettige samenwerking mag er zijn! Er staan nu 5 keurige, degelijke tot in de perfectie gebouwde chalets op ons terreintje, waar wij zeer trots op zijn. TOP is een aanrader!!!!! TOP is SERVICE en KWALITEIT”
Reitske Buren
“Een bedrijf met een perfekte balans! Top materialen, een team met vakmanschap, uitstekende service, kortom een bedrijf die je rustig je Chalet kunt laten bouwen. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met ons Top Chalet!”
Fam. v.d. Elst
“Super kwaliteit en goede service. Ook prima personeel en fijne benadering!”
Fam. Bergmans
“Wij hebben Top ervaren als een zeer vakkundig bedrijf wat staat voor service en kwaliteit. Bij ons eerste bezoek in Kootwijkerbroek werden wij zeer gastvrij ontvangen en heel goed geadviseerd. Tevens verliepen de persoonlijke en telefonische contacten, welke later volgden, zeer soepel. Met het plaatsen van ons vakantiehuis op Riethnisse te Renesse ging alles in goed overleg en conform afspraak. Dit met als resultaat een fantastisch mooi “TOP” vakantiehuis.”
Ineke de Reus
“Ondanks het feit dat wij geen vergelijkingsmateriaal hebben ervaren wij de totale behandeling en afhandeling als zeer positief.”
Fam. Dubbeldam
“Kan geen verbeterpunten verzinnen! Gewoon TOP!”
Fam. Verlinden - Groot
“De keuzemogelijkheden in ontwerp, materialen en indelingen zijn absoluut onderscheidend. Zo ook het TOTAAL CONCEPT en het gebruik van hoogwaardige materialen. Verder ben ik zeer positief over de gastvrijheid, het vakkundige niveau van de medewerkers en het nakomen van afspraken!”
H.G. Klerks
“Via mond – tot – mond reclame bij TOP Totaal terecht gekomen en ik ben zeer tevreden. Wat ik als zeer positief ervaarde was het direct terugbellen en het nakomen van afspraken!”
W. Wulp
“Super bedankt voor het plaatsen van ons chalet afgelopen woensdag in Ruurlo. Speciaal voor de 3 mensen die ons chalet geplaatst hebben. Wat een vakmanschap en betrokkenheid. Het was een super dag.”
Fam. Halma
“Het perfectionisme wat je in alle aspecten terug vindt (ik zou ze een 10 willen geven, maar vroeger leerden wij op school dat een 10 alleen voor God was. Dus beter kan niet!)”
E.M. Romijn
“Zeer goede service & kwaliteit. Voor ons was dit project formidabel en zeer geslaagd! Bedankt!!!”
Fam. Travaille
“Het kunnen bekijken van een aantal showmodellen en vooral het meedenken met de indeling. En een lekker bakje koffie! Ga vooral zo door. Wij hebben het in ieder geval als erg prettig en plezierig ervaren. Bedankt hiervoor.”
Fam. van Rossum

Bouw van uw chalet

  Een TOP-recreatiechalet is gebouwd alsof we er zelf in gaan wonen: duurzaam en comfortabel. We nemen de tijd voor het inventariseren van uw wensen en geven zorgvuldig advies. Wij laten u tot in detail zien waar u als koper op dient te letten bij de aanschaf of het onderhoud van het chalet. Als ervaren chaletbouwer helpt TOP de oriënterende koper ook te denken aan zaken die wellicht minder voor de hand liggen. Zoals bijvoorbeeld energiezuinige bouwmaterialen of (mogelijk) beperkende regelgeving van plaatselijke overheden.

  Al uw wensen verenigd in een TOP-model

  We begrijpen dat u als (potentiële) klant uw specifieke wensen heeft. Daarom leveren wij geen standaard chalets. maar maatwerk vanuit drie TOP-basismodellen. Vanuit deze basis en aan de hand van uw persoonlijke wensen, kunt u als klant gaan ‘bouwen’. Omdat alle onderdelen van de chaletbouw door TOP in eigen beheer worden uitgevoerd, luidt ons TOP-credo: ‘Alles is mogelijk’!

  Wij hebben geen standaard chalets. Elk chalet dat wij bouwen is uniek, volledig op maat! Om zo samen met de wensen van de klant, de geldende regelgevingen en de laatste innovaties tot een optimaal product te komen. Dat maakt TOP Totaal… TOP.

  Wanneer we weten waar uw toekomstige chalet zal worden geplaatst, gaan we samen met u een passend ontwerp maken. Niet zomaar een ontwerp. Nee, uw ontwerp wordt volledig in 3D uitgewerkt. Op deze manier hoeft u het chalet niet zelf meer te visualiseren, maar u ziet een compleet eind resultaat! U kunt het 3D model van alle kanten bekijken om zo niks aan het toeval over te laten.

  Benieuwd hoe zo’n 3D model eruit ziet?
  > Download hier een 3D model

  Uiteraard verzorgen wij dit traject volledig, maar u kunt ook zelf al starten met een ontwerp. Een zeer leuke, maar ook zinvolle bezigheid. U kunt hiervoor www.floorplanner.nl voor gebruiken, een zeer klantvriendelijk product waar u op eenvoudige wijze uw eigen indeling kan maken.

  Ga naar floorplanner.nl

  > of vraag hier informatie aan met voorbeeld indelingen

  Nadat de bouw van het chalet is gestart wordt u uitgenodigd voor een eerste bezoek aan de fabriek. De wanden van het chalet staan inmiddels overeind en het chalet krijgt al vorm. Tijdens dit bezoek is er nog ruimte voor eventuele kleine aanpassingen. Bijvoorbeeld voor een extra stopcontact. Ook wordt er tijdens dit bezoek gesproken over de stoffering van het chalet (indien besteld), want ook dat verzorgen wij.

  Inmiddels vordert de bouw gestaag. Twee weken later komt u nog een keer langs om het chalet te bekijken. Tijdens dit bezoek wordt u de mogelijkheid geboden een eventueel servicecontract af te sluiten. Concreet betekent dat een twee jaarlijks bezoek van onze servicemedewerker die het chalet van binnen en van buiten komt controleren.

  In de laatste week van de bouw krijgt u bericht over de exacte dag van plaatsing.

  Tot slot wordt alles voorbereidt om de uiteindelijke plaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen. Denkt u daarbij aan het eventueel uitgraven van de kavel en indien nodig het regelen van een bouwkraan. Ook houden we rekening met het aansluiten van het chalet op de aanwezige nutsvoorzieningen zoals: riool, gas, water en elektra.

  Wij vinden het belangrijk om u te betrekken bij de bouwfase. U wordt dan ook een aantal keer uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. We lopen dan samen met u door uw chalet-in-aanbouw.
  Een comfortabel en sfeervol interieur draagt sterk bij aan een positieve vakantiebeleving. Met de kleuren en de materialen die bij aansluiten bij de wensen en gevoelens van de persoon. Op die manier creëert u een sfeer die uitnodigt om te ontspannen. En kiest u voor een inrichting waar u vele jaren van zult genieten. Uitgevoerd met hedendaagse materialen en hedendaagse topmerken.

  Bij TOP kunt u niet alleen terecht om uw chalet te laten bouwen, maar we richten het compleet voor u in. Uw wensen voor de inrichting worden al meegenomen in de ontwerpfase van uw chalet.

  Kiezen voor TOP, kiezen voor kwaliteit in:

  • Keukens
  • Raamdecoratie
  • Badkamers
  • Vloeren en stoffering
  • Airco’s
  • Zonneschermen
  • Meubilair & tuinmeubilair
  Wel of geen financiering… Een TOP-recreatiechalet is zeer duurzaam, maar vergt – in combinatie met de aankoop van een kavel – een behoorlijke investering. Dit kunt u wellicht realiseren met uw eigen spaargeld, maar een (gedeeltelijke) financiering kan wenselijk of noodzakelijk zijn.

  TOP denkt met u mee!

  TOP Totaal denkt hierin graag met u mee en biedt u – in samenwerking met de bank – een aantal keuzemogelijkheden. TOP verzorgt daarbij niet zelf de financiering, maar bemiddelt tussen u en de bank.

   

  Hoe bouwen wij uw chalet?

  Aankoop tips voor uw chalet

  Van plan om een chalet te kopen?
  Download dan gratis onze aankoop tips!

  20 chalet aankooptips

  Recreatiewoning kopen? Waar moet u op letten in de wereld van chaletbouw, handige tips om u op weg te helpen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

  Transport van uw chalet

   Het transport van het chalet is (letterlijk) het laatste traject voor uw chalet. Om het zorgvuldig gebouwde chalet te beschermen tegen (onzichtbare) schade, wordt er gebruikt gemaakt van de modernste transport- en hulpmiddelen.

   TOP heeft een speciale transportcombinatie laten ontwerpen die uw chalet veilig en zeker naar de plek van bestemming vervoert. Hiervoor hebben we van te voren geïnventariseerd wat de eventuele knelpunten zijn zodat we hier tijdig op in kunnen spelen en oplossingen voor vinden.

   De benodigde vergunningen en ontheffingen worden door TOP geregeld en er wordt contact opgenomen met de parkeigenaaar en de betreffende instanties. Ook hier ondervindt u weer de voordelen van het unieke TOP Totaalconcept: Als eigenaar van het chalet merkt u van dit alles vrijwel niets.
   Eenmaal op het recreatiepark wordt uw chalet door een team van ervaren medewerkers met behulp van de trekker / verreiker op uw kavel gepositioneerd. Het chalet wordt op betonnen funderingsstroken geplaatst en nauwkeurig afgesteld volgens het TOP-waterpasschema. Vakkundig en trefzeker. Uw chalet staat als een huis!laborum.
   Een solide fundament garandeert stabiliteit en lange levensduur. Een belangrijk onderdeel daarvan is het onderstel/chassis. Daarom zijn al onze chalets voorzien van een TOP-chassis (onderstel). Deze voorkomt dat uw chaletvloer op termijn doorbuigt. Is beschermd tegen schadelijke roestvorming en beschikt over een uitgekiend wielensysteem dat het chalet stabiel vervoerd (zonder dat er onzichtbare schade ontstaat). Eenmaal op de plek/kavel worden de chalets gefundeerd op gewapende funderingsstroken! Afhankelijk van het gebied kan er eventueel gekozen worden voor een betonplaat of zelfs een volledige palenfundering.
   Wij beschikken over verschillende transport combinaties. Speciaal laten ontwerpen voor deze markt. Wij besteden die bewust niet uit om onze afspraken nog beter te waarborgen. Ook kunnen we op deze manier de met zorg gebouwde recreatiewoning zo vakkundig en optimaal mogelijk vervoeren.

   Hoe plaatsen wij uw chalet?

   Garanties voor een veilig transport

   • Volledig in eigen beheer, 1 aanspreekpunt
   • Unieke transportcombinatie
   • Zeer veel ervaring (ook transport over water)

   Kwaliteit van uw chalet

    Zorgeloos genieten van uw chalet, terwijl het zijn kwaliteit behoudt? Met regelmatig onderhoud blijft uw chalet in “topconditie”. Het team van TOP Service neemt u alle zorg uit handen. U kunt een beroep doen op onze geschoolde, ervaren vakmensen.

    Wilt u nu en in de toekomst zekerheid? TOP Service regelt het voor u. Wij hechten aan kwaliteit en gaan tegelijk flexibel om met uw wensen. Alles is mogelijk!

    TOP Service houdt uw chalet in topconditie. Met een TOP Ontzorg Pakket neemt TOP Service u ook alle zorg uit handen die het onderhoud van uw recreatiewoning met zich meebrengt. Zo blijft uw chalet in TOP-conditie en kunt u jarenlang zorgeloos recreëren.
    Wij hechten veel waarde aan vaste aanspreekpunten. Vooral voor de servicewerkzaamheden is dit een belangrijke meerwaarde. Wij hebben daarom een vast team met medewerkers die zich hier dagelijks mee bezig houden. Een team waar u als klant echt van op aan kan!
    Na de plaatsing van uw recreatiewoning, zorgt TOP Service voor een nette en zorgvuldige eerste oplevering. Bij de tweede oplevering wordt u een service voorstel aangeboden, waarmee u de kwaliteit en levensduur van uw chalet kunt waarborgen. U kunt iedere 2 jaar onderhoud uit laten voeren, waarbij alle kritieke punten worden nagelopen en – indien nodig – bijgesteld.
    Verbouwing of uitbreiding van uw chalet, met behoud van garantie. Handig als u bijvoorbeeld de badkamer wilt aanpassen. Of als u later (toch) nog een dakraam of een erker wilt.

    Hoe blijft uw chalet in topconditie?

    Service waarop u kunt rekenen!

    • Regelmatig en preventief onderhoud van uw chalet
    • Snel en adequaat oplossen van storingen
    • Verbouwing of uitbreiding met behoud van garantie
    Maak een afspraak

    Overtuigd van het TOP Totaal concept?

    Ervaar live hoe wij bouwen en waar u op moet letten bij het kopen van een recreatiewoning!

    Maak een afspraak
    > Of bel 0342 44 30 16

    Dit kan alléén TOP Totaal!

    • Totaal leverancier, ook eigen transport
    • Eén aanspreekpunt, van ontwerp tot oplevering
    • 100% maatwerk, alles is mogelijk
    • Zorgeloos recreëren, minimaal 50 jaar

    > Maak kennis met TOP Totaal

    Nieuwsbrief

    • Ontdek hoe uniek wij zijn
    • Trends en ontwikkelingen
    • Gratis tips en adviezen
    > Bekijk voorbeeld