Onze aankooptips

Recreatiewoning kopen? Wij weten waar u op moet letten in de wereld van recreatiebouw en geven handige tips om u op weg te helpen.

Schrijf je nu in

Onze aanpak

Recreatie is beleven. Recreëren is rust. Daar is uw recreatiewoning tenslotte voor bedoeld: als rustpunt. Bij TOP begrijpen we dat. Met ons unieke TOP Totaal concept maken we het u als klant zo makkelijk mogelijk. Alle zorgen rondom de aanschaf, de bouw, het transport, de plaatsing en inrichting van een TOP Totaal woning worden u zoveel mogelijk uit handen genomen…

Referenties

Samen realiseren wij uw recreatiedroom

Recreatiewoningen en chalets die staan als een huis

Bouw van uw recreatiewoning

Een TOP-recreatiewoning is gebouwd alsof we er zelf in gaan wonen: duurzaam en comfortabel. We nemen de tijd voor het inventariseren van uw wensen en geven zorgvuldig advies. Wij laten u tot in detail zien waar u als koper op dient te letten bij de aanschaf of het onderhoud van het chalet. Als ervaren bouwer helpt TOP de oriënterende koper ook te denken aan zaken die wellicht minder voor de hand liggen. Zoals bijvoorbeeld energiezuinige bouwmaterialen of (mogelijk) beperkende regelgeving van plaatselijke overheden.

Al uw wensen verenigd in een TOP-model

We begrijpen dat u als (potentiële) klant uw specifieke wensen heeft. Daarom leveren wij geen standaard woningen, maar maatwerk gebaseerd op verschillende TOP-modellen. Vanuit deze basis en aan de hand van uw persoonlijke wensen, kunt u als klant gaan ‘bouwen’. Omdat alle onderdelen van de bouw door TOP in eigen beheer worden uitgevoerd, luidt ons TOP-credo: ‘Alles is mogelijk’!

 

Wel of geen financiering…

Een TOP-recreatiewoning is zeer duurzaam, maar vergt – in combinatie met de aankoop van een kavel – een behoorlijke investering. Een (gedeeltelijke) financiering kan dus wenselijk of noodzakelijk zijn.

TOP Totaal denkt hierin graag met u mee en biedt u – in samenwerking met de bank – een aantal keuzemogelijkheden. TOP verzorgt daarbij niet zelf de financiering, maar bemiddelt tussen u en de bank.

Transport van uw woning

Het transport is -letterlijk- het laatste traject voor uw TOP-recreatiewoning. Om uw zorgvuldig gebouwde woning te beschermen tegen (onzichtbare) schade, maken we gebruik van de modernste transport- en hulpmiddelen.

TOP Totaal werkt met een speciaal ontworpen transportcombinatie waarmee uw woning veilig naar de plaats van bestemming wordt vervoerd. Onze ervaren chauffeurs inventariseren van te voren eventuele knelpunten op de route en spelen daar adequaat op in. Uw droomhuis is dus ook tijdens het vervoer in goede handen.

Garanties voor een veilig transport

  • Volledig in eigen beheer, één aanspreekpunt
  • Unieke transportcombinatie
  • Zeer veel ervaring (ook transport over water)

Kwaliteit van uw woning

Zorgeloos genieten van uw recreatiewoning, terwijl het zijn kwaliteit behoudt? Dankzij regelmatig onderhoud blijft uw woning in “topconditie”. Het team van TOP Service neemt u alle zorg uit handen. U kunt een beroep doen op onze geschoolde, ervaren vakmensen.

Wilt u nu en in de toekomst zekerheid? TOP Service regelt het voor u. Wij hechten aan kwaliteit en gaan tegelijk flexibel om met uw wensen. Alles is mogelijk!

Service waarop u kunt rekenen!

  • Regelmatig en preventief onderhoud van uw woning
  • Snel en adequaat oplossen van storingen
  • Verbouwing of uitbreiding met behoud van garantie

Stel een vraag aan TOP Totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een recreatiewoning? Onze experts helpen u graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Parken met TOP recreatiewoningen

Optimaal recreatieplezier is een combinatie van een luxe TOP-vakantiewoning in combinatie met een sfeervolle en aangename TOP-locatie.

Bekijk alle parken

Wat komt er allemaal kijken bij het bouwen van een recreatiewoning?

Ervaar live hoe wij bouwen en waar u op moet letten bij het kopen van een recreatiewoning!

Maak een afspraak