Meer informatie Bekijk het park

Sanitairunits

Kent u dat ongemakkelijke gevoel dat u bekruipt in een onhygiënische, kille, muffe en ongezellige sanitaire ruimte? Met een sanitairunit van TOP Totaal is dat gelukkig niet aan de orde.

TOP Totaal bouwt sanitairunits die een optimale hygiëne waarborgen, eenvoudig zijn te onderhouden en duurzaam zijn geproduceerd. Of het nu gaat om toiletten in een openbare gelegenheid of om de doucheruimten op een camping; ons TOP Totaal-concept zorgt ervoor dat uw medewerkers, gasten of bezoekers zich op hun gemak voelen.

De sanitairunits van TOP Totaal zijn schoon, sfeervol en kunnen helemaal worden aangepast aan de locatie.

De voordelen van een TOP Totaal-sanitairunit

  • Flexibel indeelbaar
  • Altijd te verplaatsen
  • Acceptabel geprijsd

TOP magazine

Vol inspiratie met de mooiste vakantie- en zorgwoningen
Vraag aan

Sanitairunits

Sanitairgebouw/havenkantoor – Steenbergen

Deze unit is gerealiseerd voor Jachthaven De Schapenput in Steenbergen. Het gebouw functioneert niet alleen als sanitairunit, maar ook als havenkantoor. Een goed voorbeeld van het maatwerk dat TOP Totaal kan leveren!

Sanitairunits op maat

TOP Totaal biedt een uitgebreid aanbod aan luxe sanitairunits, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Variërend van parken en campings, tot elke andere locatie waar mensen samenkomen.

Sanitairunit met alles erop en eraan

Wij behoren tot de Nederlandse top in unitbouw, ook als het gaat om het bouwen van luxe sanitaire voorzieningen. U bepaalt zelf de afmeting van het vloeroppervlak en het aantal heren- en damestoiletten en douches. Ook het inbouwen van een wasserette (met wasmachines en wasdrogers) is geen enkel probleem. We voorzien de TOP-sanitairunits desgewenst ook van afwasmogelijkheden, binnen of buiten. Alles kan!

 

Klant aan het woord

Peter Roos: “Wij hadden goede ervaringen met TOP Totaal met het bouwen van vakantiewoningen. Hun kwaliteit staat boven elke discussie, de samenwerking is fantastisch. Vakmensen die altijd openstaan voor elke vraag en wens. Je treft er altijd een luisterend oor. Toen we dan ook een parkuitbreiding realiseerden in Voorthuizen en daarvoor op zoek waren naar een sanitairunit, dachten we al snel: “ Misschien kan TOP dat ook! Het was eigenlijk niet eens een vraag, je weet vooraf al dat ze die uitdaging aangaan.”
Sanitairunit_6

Het is een unit geworden waar wij jaren mee vooruit kunnen!

“Het is de kunde van de vakmensen; de veelzijdigheid van TOP en de zoektocht naar telkens nieuwe uitdagingen. Het bouwen van zo’n sanitair unit lijkt trouwens voor hen niet eens een uitdaging. Je gaat met ze aan tafel zitten en met enkele potloodstrepen staat alles op papier. Over materialen hoefden we nauwelijks te praten. De buitengevel is, net zoals bij hun woningen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De onderkant is vochtbestendig uitgevoerd en vanbinnen is de unit helemaal bekleed met kunststofpanelen en voorzien van een roestvrij stalen afwerking. Perfect uitgevoerd! Ook is de sanitairunit voorzien van vloerverwarming. Het is echt een geweldig ‘volwassen’ unit geworden, waar wij jaren mee vooruit kunnen. Gemakkelijk te onderhouden, geen aanslag of verouderingsverschijnselen. Na één jaar ziet alles er nog splinternieuw uit en zelfs na jaren is dat nog zo, want dat is de kwaliteitsgarantie die je van TOP Totaal krijgt”, weet Peter uit ervaring.