Sanitair units een garantie om je ‘thuis’ te voelen

Kent u dat: dat ongemakkelijke gevoel dat u bekruipt in een onhygiënische, kille, muffe en ongezellige sanitaire ruimte? Met een sanitairunit van TOP Totaal is dat gelukkig niet aan de orde.

TOP Totaal bouwt sanitairunits die een optimale hygiëne waarborgen, eenvoudig zijn te onderhouden en duurzaam zijn geproduceerd. Of het nu gaat om toiletten in een openbare gelegenheid of om de doucheruimten op een camping; ons TOP Totaal concept zorgt ervoor dat uw medewerkers, gasten of bezoekers zich op hun gemak voelen.

De sanitaire units van TOP Totaal zijn schoon, sfeervol en kunnen helemaal worden aangepast aan de locatie.

  • Flexibel indeelbaar
  • Nadien te verplaatsen
  • Acceptabel geprijsd

TOP magazine

Vol inspiratie met de mooiste vakantie en zorgwoningen
Vraag aan

Sanitair units

een garantie om je ‘thuis’ te voelen

Sanitair gebouw annex havenkantoor – Steenbergen

Dit sanitair gebouw is gerealiseerd voor Jachthaven De Schapenput in Steenbergen. Het is niet alleen een sanitairunit/sanitairgebouw, maar ook een havenkantoor, multifunctioneel. Laat goed zien dat een sanitair unit van TOP Totaal echt maatwerk is en weer perfect aansluit op ons credo “Alles is mogelijk”.

Met luxe sanitair, hebt u uw klant al half gewonnen

TOP Totaal biedt een uitgebreid aanbod aan luxe sanitair units, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Variërend van parken en campings, tot elke andere locatie waar mensen samenkomen.

TOP in orde

Wij behoren tot de Nederlandse top in unitbouw en gaan elke uitdaging aan, zo ook met het bouwen van luxe sanitaire voorzieningen. Het vloeroppervlak wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, evenals het aantal heren- en damestoiletten en douches. Ook het inbouwen van een wasserette (voor zowel wassen als drogen van kleding) is géén enkel probleem. De TOP sanitair units kunnen ook worden voorzien van afwasmogelijkheden, aan de binnen- of  buitenzijde. Alles is mogelijk! Wij realiseren sanitair units volledig naar wens van de klant.

Een sanitair unit waar u jaren mee verder kunt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We horen graag wat uw wensen zijn! Een geweldig ‘volwassen’ unit, dat een doorslaggevend aspect vormt in de promotie van uw park. Want als de hygiëne goed is, hebt u uw klant al meer dan half gewonnen.

Een klant aan het woord

Peter vertelt dat voor TOP Totaal géén berg te hoog is en géén uitdaging te groot: “Wij hadden goede ervaringen met TOP Totaal met het bouwen van vakantiewoningen. Hun kwaliteit staat boven elke discussie, de samenwerking is fantastisch. Vakmensen die altijd openstaan voor elke vraag en wens. Je treft er altijd een luisterend oor. Wij hebben bij TOP altijd een goed gevoel. Toen we dan ook een parkuitbreiding realiseerden in Voorthuizen en daarvoor op zoek waren naar een sanitair unit, dachten we al snel: “ Misschien kan TOP dat ook!. Het was eigenlijk niet eens een vraag, je weet vooraf al dat ze die uitdaging aangaan”, zegt Peter Roos.
Sanitairunit_6

Het is een unit geworden waar wij jaren mee vooruit kunnen!

“Het is de kunde van de vakmensen; de veelzijdigheid van TOP en de zoektocht naar telkens nieuwe uitdagingen. Het bouwen van zo’n sanitair unit lijkt niet eens een uitdaging. Je gaat met ze aan tafel zitten en met enkele potloodstrepen staat wat je wilt hebben op papier. Over materialen hoefden we nauwelijks te praten. De buitengevel is, zoals elk chalet van hen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Aan de onderkant vochtbestendig uitgevoerd en van binnen is de unit helemaal bekleed met kunststofpanelen voorzien van een roestvrij stalen afwerking. Perfect uitgevoerd! Tevens is de sanitair unit voorzien van vloerverwarming. Het is echt een geweldig ‘volwassen’ unit geworden, waar wij jaren mee vooruit kunnen”.

Nauwelijks onderhoud

“Gemakkelijk te onderhouden, géén aanslag of verouderingsverschijnselen. Na één jaar ziet alles er nog splinternieuw uit en zelfs na jaren is dat nog zo, want dat is de kwaliteitsgarantie die je van TOP Totaal krijgt”, weet Peter uit ervaring.

Foto’s sanitair unit – Luxemburg (in aanbouw)