TOP Buitenplaats Vorden

Buitenplaats Vorden kent een voortvarende ontwikkeling. Tot nu toe is meer dan 65% procent van de in totaal 55 kavels gerealiseerd. De kavels variëren van 250 tot 350 m2. en worden aangeboden op zowel koop-, huur-, als huurkoop gronden. Bij huurkoop koopt u de grond in een later stadium. Bijvoorbeeld wanneer uw pensioengelden vrijkomen.

Altijd Open Huis

Wilt u een keer vrijblijvend langskomen? Wij zijn er van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 en ’s avonds of in het weekend op afspraak. Uiteraard staan er diverse modelwoningen volledig ingericht klaar om te bezichtigen.

Mogelijkheden

Waar Buitenplaats Vorden wordt gekenmerkt door een intense rust, biedt het aangrenzende Park de Reehorst een restaurant, receptie en tal van speelactiviteiten voor de kinderen. De ligging van Buitenplaats Vorden is zeer uitzonderlijk. De omgeving kent uitgestrekte bossen en heidevelden. Uniek is Bronkhorst, dat te boek staat als het meest aantrekkelijke plekje van Gelderland. Hier vindt u prachtige bospaden, diverse wandel- en fietsmogelijkheden en niet te vergeten de historische kastelenroute. Overal in de Gelderse Achterhoek geniet u van rust en ruimte.

In deze unieke omgeving presenteert TOP Totaal zeer luxe vakantiewoningen. Hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een puntkap. De kunststof gevels hebben weliswaar de sfeervolle uitstraling van hout, maar zijn onderhoudsarm en duurzaam uitgevoerd. De polyester ondergrond van het chalet voorkomt aantasting door vocht. Zo gaat het chalet langer mee en ontstaat er geen vervelende schimmelgeur. Vloer, wanden en dak zijn voorzien van een geïntegreerde isolatielaag en staan, samen met de dakplaten, garant voor een extra energiezuinige woning.

Afspraak maken? Meer informatie?

Neem dan contact op met Lammert Haverkamp, 06-45484570 of lh@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!