Meer informatie Bekijk het park

TOP Buitenplaats Vorden

Buitenplaats Vorden is een geliefd recreatiepark in de Achterhoek; TOP Totaal heeft hier al heel wat prachtige villa’s mogen realiseren op percelen met een oppervlak van 250 tot 350 m2. Er zijn nog een aantal kavels  beschikbaar. Deze worden aangeboden op zowel koop-, huur-, als huurkoop gronden. Bij huurkoop koopt u de grond in een later stadium. Bijvoorbeeld wanneer uw pensioengelden vrijkomen.

Kom kijken!

Wilt u een keer komen kijken op recreatiepark Buitenplaats Vorden? U bent op afspraak van harte welkom. Uiteraard staan er diverse volledig ingerichte modelwoningen klaar om te bezichtigen.

Mogelijkheden

Het mooie, rustige recreatiepark Buitenplaats Vorden grenst aan Park de Reehorst. Hier vindt u een restaurant, receptie en tal van andere voorzieningen. Als bewoner van Buitenplaat Vorden kunt u hier gebruik van maken. De ligging van Buitenplaats Vorden is zeer uitzonderlijk. De omgeving kent uitgestrekte bossen en heidevelden. Uniek is Bronkhorst, dat te boek staat als het meest aantrekkelijke plekje van Gelderland. Hier vindt u prachtige bospaden, diverse wandel- en fietsmogelijkheden en niet te vergeten de historische kastelenroute. Overal in de Gelderse Achterhoek geniet u van rust en ruimte.

De TOP Totaal-woningen op Buitenplaats Vorden zijn prachtig afgewerkt en voorzien van een puntkap. De gevels hebben weliswaar de sfeervolle uitstraling van hout, maar zijn onderhoudsarm en duurzaam uitgevoerd. De polyester ondergrond van de woning voorkomt aantasting door vocht. Zo gaat het vakantiehuis langer mee. Dankzij de optimaal geïntegreerde isolatielaag is de woning zeer energiezuinig.

Klant aan het woord

De heer Karstens liet niet één, maar twee woning door TOP Totaal bouwen! Waarvan 1 woning op TOP Buitenplaats Vorden staat. “De bezettingsgraad is met zo’n 95% enorm goed! Dit smaakte naar meer, en zo is er een tweede woning in Vorden gebouwd”, vertelt de heer Karstens. Lees hier het hele artikel >

Afspraak maken? Meer informatie?

Neem contact op met Lammert Haverkamp, 06-45484570 of verkoop@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!