TOP Buitenplaats Vorden

Buitenplaats Vorden kent een voortvarende ontwikkeling. Tot nu toe is meer dan 65% procent van de in totaal 55 kavels gerealiseerd. De kavels variëren van 250 tot 350 m2. en worden aangeboden op zowel koop-, huur-, als huurkoop gronden. Bij huurkoop koopt u de grond in een later stadium. Bijvoorbeeld wanneer uw pensioengelden vrijkomen.

Altijd Open Huis

Wilt u een keer vrijblijvend langskomen? Wij zijn er van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 en ‘s avonds of in het weekend op afspraak. Uiteraard staan er diverse modelwoningen volledig ingericht klaar om te bezichtigen.

Mogelijkheden

Waar Buitenplaats Vorden wordt gekenmerkt door een intense rust, biedt het aangrenzende Park de Reehorst een restaurant, receptie en tal van speelactiviteiten voor de kinderen. De ligging van Buitenplaats Vorden is zeer uitzonderlijk. Want de omgeving kent uitgestrekte bossen en heidevelden. Uniek is Bronkhorst, dat te boek staat als het meest aantrekkelijke plekje van Gelderland. Je hebt er prachtige bospaden en wandel- en fietsmogelijkheden en vergeet niet de historische kastelenroute. Overal in de Gelderse Achterhoek daalt die waanzinnige sfeer van rust en ruimte over u heen.

In deze omgeving presenteert TOP Totaal zeer luxe vakantiewoningen. Hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een puntkap. De kunststof gevels hebben weliswaar de sfeervolle uitstraling van hout, maar zijn onderhoudsarm en duurzaam uitgevoerd. De polyester ondergrond van het chalet voorkomt aantasting door vocht. Het chalet gaat langer mee en u heeft géén last van een vochtige onderkant, die onaangename geurtjes kan veroorzaken. Vloer, wanden en dak zijn voorzien van een geïntegreerde isolatielaag en samen met de dakplaten staan zij garant voor een extra energiezuinige woning.

Afspraak maken? Meer informatie?

Neem dan contact op met Lammert Haverkamp, 06-45484570 of lh@toptotaal.nl.

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Enzerinckweg 12
7251 KA Vorden
TOPbuiten plaats

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.