Meer informatie Bekijk het park

Vakantiepark Schouwenduin

Dit is uw kans: er zijn nog een aantal kavels vrij!

Bekijk aanbod >

TOP-vakantiepark in Zeeland

Kent u de Kop van Schouwen, het prachtige gebied in Zeeland? Bossen, duinen, strand en zee; alles komt hier samen. Bovendien heeft deze regio het hoogste aantal zonuren van Nederland. Een TOP-plek dus, voor natuurliefhebbers en zonaanbidders.

Luxe duinvilla’s van TOP Totaal

Op deze locatie, net buiten Burgh-Haamstede, ligt vakantiepark Schouwenduin. TOP Totaal mocht hier een groot aantal luxe duinvilla’s realiseren. De woningen, met een vloeroppervlak van 55 tot 57 m2, zijn allemaal gebaseerd op een van onze populairste basismodellen: TOP-Quadro. Zo creëerden we een mooie eenheid in de sfeer op het park. Dat betekent niet dat alle woningen hetzelfde zijn. De eigenaren konden grotendeels zelf bepalen hoe hun duinvilla ingedeeld en ingericht werd.

Groen, ruimte, privacy en persoonlijke aandacht

Schouwenduin werd aangelegd in de jaren ’80, op een gebied van 8,5 hectare groot. De voormalige camping is inmiddels omgevormd tot een luxe vakantiepark, maar de oorspronkelijke basiswaarden ‘groen, ruimte en privacy’ zijn absoluut bewaard gebleven. Voor gezinnen, stellen zonder kinderen, maar ook voor senioren is dit een geweldige plek.

Eigenaren Dennis en Jiska Voshart bevestigen dit: “Mensen komen hier voor de rust, de ruimte en de prachtige omgeving. Maar zeker ook voor de fijne sfeer op het park. Ons uitgangspunt is om gasten optimaal te laten genieten. Omdat het park niet al te groot is, kunnen we onze gasten voldoende persoonlijke aandacht geven. In de Eeterij of op ons terras ontvangen we iedereen graag voor een hapje en een drankje, en in de ruimte bij het restaurant kan de jeugd gezellig tafeltennissen, biljarten, tafelvoetballen of darten.”

Ook in de omgeving van Schouwenduin is veel te doen. Het gezellige centrum van Burgh-Haamstede ligt op loopafstand. Wie meer wil zien van Zeeland kan terecht in historische stadjes als Veere, Middelburg en Goes. Ook de Deltawerken vormen een bijzondere en leerzame bezienswaardigheid. Uiteraard behoort een dagtochtje naar België ook tot de mogelijkheden.

Uw eigen TOP-villa op vakantiepark in Zeeland

Droomt u ook van een eigen luxe duinvilla? Een comfortabele TOP-woning waar u kunt verblijven wanneer u maar wilt? Dit is uw kans: er zijn nog wat kavels vrij! De percelen bieden meer dan voldoende ruimte voor een luxe TOP-duinvilla. We gaan graag met u om de tekentafel zitten. Zo ontwerpen we samen uw droomwoning in de Zeeuwse duinen.

Bekijk aanbod >

Meer weten?

Neem contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!