Vakantiepark Schouwenduin

Een TOP-vakantiewoning, de basis van het ultieme Zeeuwse genieten

De Kop van Schouwen wordt vaak aangeduid als het meest mooie deel van Nederland. Met zijn bossen, duinen, stranden en zee zijn er voldoende natuurelementen om hier volop te genieten van de rust, ruimte en het water. Maar dat is nog niet alles! Want in dit deel van Nederland mag men zich gemiddeld per jaar verheugen op 2000 zonuren, en dat is het hoogste gemiddelde van Nederland.

Even buiten Burgh-Haamstede, ligt Vakantiepark Schouwenduin. Met bovengenoemde feiten in het achterhoofd, hoeft het gebied nauwelijks verdere introductie. Combineer deze natuurlijke schoonheid met de schoonheid van een luxe TOP-vakantiewoning en u brengt alle kwaliteiten bij elkaar voor jarenlang eindeloos genieten.

NIEUW – UNIEKE KANS!

In 2019 wijzigt de bestemming van Vakantiepark Schouwenduin in Burgh-Haamstede. Het huidige campingdeel zal dan transformeren naar een luxe duinpark. Op ruime kavels pachtgrond zullen ca. 50 recreatiewoningen, variërend van 55 tot 75 m2 komen van het type Quadro. De complete infrastructuur zal worden vernieuwd en de uitstraling zal aansluiten bij de mooie duinomgeving van de “Kop van Schouwen”.

Het groene park

In deze omgeving werd in de tachtiger jaren het ‘groene’ Vakantiepark Schouwenduin aangelegd met als basis, groen, ruimte en privacy. Het gebied van 8,5 hectare geeft op dit moment ruimte aan 40 chalets op kavels van ongeveer 400m2 (waarvan er 10 verhuurd worden) en 78 campingplaatsen. De campingplaatsen zullen verdwijnen en deze grond zal omgevormd worden tot een luxe duinpark waar ongeveer 50 recreatiewoningen op ruime kavels van ongeveer 400m2 geplaatst kunnen worden. De exclusieve ligging op de Kop van Schouwen, de ruimte, het prachtige groen (waar de bomen al 40 jaar groeien en dus hun schoonheid van de seizoenen kunnen etaleren), privacy en de keuze voor een TOP vakantiewoning van hoge kwaliteit brengen alle ingrediënten samen voor het ultieme genieten in uw eigen vakantiewoning.

Actief en rust

De omgeving is een paradijs voor de actieve recreant. Bos, duinen, weiden en strand maakt dat er eindeloos gelegenheid is voor wandelen, fietsen en diverse watersporten. Op het park zelf is er een sportveld voor volleybal, voetbal of korfbal en speeltoestellen voor de kleinsten. Verder zijn er in de omgeving diverse attracties en evenementen.

Voor de ‘rustige genieter’ biedt de Kop van Schouwen een heerlijke omgeving met brede stranden en een prachtige omgeving om weg te dromen in dat bijzondere gevoel van vrijheid. Vakantiepark Schouwenduin biedt door de kleinschaligheid, de persoonlijkheid en de ruime kavels rust en ruimte. Voor gezinnen met of zonder kinderen, maar ook voor senioren een geweldige plek voor mensen die graag dagelijks in de omgeving van de woelende zee willen genieten.

Rust, ruimte, omgeving, privacy en persoonlijkheid

De eigenaren Dennis en Jiska Voshart bevestigen het gevoel: “mensen komen hier voor rust, ruimte en de geweldige omgeving van bos, strand, duinen en zee in combinatie met een stukje persoonlijkheid van ons park. Ons uitgangspunt is om gasten optimaal te laten genieten. De kleinschaligheid van het park biedt naast privacy de mogelijkheid tot voldoende persoonlijke aandacht. In de Eeterij of op ons terras ontvangen we onze gasten graag voor een hapje en een drankje en in de ruimte bij de Eeterij is er voor de jeugd gelegenheid om te tafeltennissen, biljarten, tafelvoetballen of darten.”

Diverse mogelijkheden

Naast de geweldige omgeving van bos, strand, duinen en zee biedt de overbuurman ‘Het Lapje’ aanvullend nog meer indoor-vertier voor zowel jong als oud. Een warme bakker en een kleine supermarkt bevinden zich op loopafstand, net als het centrum van Burgh-Haamnstede op 2,5 km.

Het kleinschalige vakantiepark Schouwenduin biedt gezelligheid en persoonlijkheid door een Eeterij met terras, waar regelmatig eetavonden georganiseerd worden of waar u terecht kunt voor een drankje aan de bar of een heerlijke maaltijd.

De historische stadjes zoals Zierikzee en Veere, de landelijke dorpjes en de imposante Deltawerken zijn geweldig. Op overbrugbare afstand zijn er ook dagtrips mogelijk naar steden als Middelburg, Goes of Rotterdam en naar ons buurland België voor een dagje Antwerpen, Brugge of Gent.

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Maireweg 16
4328 GR Burgh-Haamstede

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.