Vakantiepark Schouwenduin

Helaas, alle kavels zijn verkocht.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en projecten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

De Kop van Schouwen wordt vaak aangeduid als het meest mooie deel van Nederland. Met zijn bossen, duinen, stranden en zee zijn er voldoende elementen om hier volop te genieten van de rust, ruimte en natuurschoon. Maar dat is nog niet alles… Want in dit gebied mag men zich verheugen op gemiddeld 2000 zonuren per jaar, de hoogste zonscore van Nederland!

Een TOP-vakantiewoning

Even buiten Burgh-Haamstede, ligt Vakantiepark Schouwenduin. Met bovengenoemde feiten in het achterhoofd, behoeft het gebied nauwelijks verdere introductie. Combineer deze natuurlijke schoonheid met de weelde van een luxe TOP-vakantiewoning en u weet: dat wordt jarenlang eindeloos genieten.

Het groene park

In deze omgeving werd in de tachtiger jaren het ‘groene’ vakantiepark Schouwenduin aangelegd met als basis groen, ruimte en privacy. Het gebied van 8,5 hectare geeft op dit moment ruimte aan
40 chalets op kavels van ongeveer 350 m2 (waarvan er 10 verhuurd worden) en het vroegere campinggedeelte is omgevormd tot een luxe duinpark waar ongeveer 50 recreatiewoningen op ruime kavels van ongeveer 400 m2 geplaatst worden. De exclusieve ligging op de Kop van Schouwen, de ruimte, het prachtige groen (waar de bomen al 40 jaar groeien en dus hun schoonheid van de seizoenen kunnen etaleren), privacy en de keuze voor een TOP vakantiewoning van hoge kwaliteit brengen alle ingrediënten samen voor het ultieme genieten in uw eigen vakantiewoning.

Actief en rust

De omgeving is een paradijs voor de actieve recreant. Bos, duinen, weiden en strand maakt dat er eindeloos gelegenheid is voor wandelen, fietsen en diverse watersporten. Op het park zelf is er een sportveld voor volleybal, voetbal of korfbal en speeltoestellen voor de kleinsten. Verder zijn er in de omgeving diverse attracties en evenementen.

Voor de ‘rustige genieter’ biedt de Kop van Schouwen brede stranden en een prachtige omgeving om weg te dromen in dat bijzondere gevoel van vrijheid. Vakantiepark Schouwenduin staat, door de kleinschaligheid, de persoonlijkheid en de ruime kavels, garant voor rust en ruimte. Voor gezinnen met of zonder kinderen, maar ook voor senioren is dit een geweldige plek aan zee.

Rust, ruimte, omgeving, privacy en persoonlijkheid

De eigenaren Dennis en Jiska Voshart bevestigen het gevoel: “mensen komen hier voor rust, ruimte en de geweldige omgeving van bos, strand, duinen en zee in combinatie met een stukje persoonlijkheid van ons park. Ons uitgangspunt is om gasten optimaal te laten genieten. De kleinschaligheid van het park biedt naast privacy de mogelijkheid tot voldoende persoonlijke aandacht. In de Eeterij of op ons terras ontvangen we onze gasten graag voor een hapje en een drankje en in de ruimte bij de Eeterij is er voor de jeugd gelegenheid om te tafeltennissen, biljarten, tafelvoetballen of darten.”

Diverse mogelijkheden

Naast de geweldige omgeving van bos, strand, duinen en zee biedt de overbuurman ‘Het Lapje’ aanvullend nog meer indoor-vertier voor zowel jong als oud. Een warme bakker en een kleine supermarkt bevinden zich op loopafstand, net als het centrum van Burgh-Haamstede op 2,5 km.

Het kleinschalige vakantiepark Schouwenduin biedt gezelligheid en persoonlijkheid door een Eeterij met terras, waar regelmatig eetavonden georganiseerd worden of waar u terecht kunt voor een drankje aan de bar of een heerlijke maaltijd.

De historische stadjes zoals Zierikzee en Veere, de landelijke dorpjes en de imposante Deltawerken zijn geweldig. Op overbrugbare afstand zijn er ook dagtrips mogelijk naar steden als Middelburg, Goes of Rotterdam en naar ons buurland België voor een dagje Antwerpen, Brugge of Gent.

Helaas, alle kavels zijn verkocht.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en projecten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!