Meer informatie Bekijk het park

Vakantiepark Klein Vink

Er zijn helaas geen kavels meer vrij op dit park. Bent u op zoek naar een plek voor uw eigen recreatiewoning in deze omgeving? Misschien is Park Somerdaal iets voor u!

Klein Vink: beste camping

Dichtbij het pittoreske dorpje Arcen en midden in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen ligt vakantiepark Klein Vink. Ver weg van alle drukte biedt dit gastvrije, luxe recreatiepark een vriendelijke en ontspannen sfeer. Klein Vink is door ANWB en ADAC uitgeroepen tot Best Camping. Geen wonder dat Klein Vink een geliefde plek is.

Recreatiepark met thermaalbad in Arcen

Op het terrein van Klein Vink ligt ook het bekende kuuroord Thermaalbad Arcen. Aan ontspanning dus geen gebrek! Verder is er op en rond het park veel te doen, zowel voor de jeugd als voor volwassenen. Ga er lekker op uit en ontdek de mooie omgeving. Limburg is prachtig!

Er zijn helaas geen kavels meer vrij op dit park. Bent u op zoek naar een plek voor uw eigen recreatiewoning in deze omgeving? Misschien is Park Somerdaal iets voor u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of mail naar verkoop@toptotaal.nl

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.