Meer informatie Bekijk het park

Park Somerdaal

Het gaat goed met Park Somerdaal! De eerste woningen werden in 2021 geplaatst, en inmiddels is de tweede fase van het bouwplan van start gegaan. Op het kleinschalige park komen uiteindelijk 44 TOP-vakantiewoningen. De gasten zijn maar wat blij met de prachtige TOP Totaal-recreatievilla’s op de ruime kavels (380 m2!). Omdat de vakantiehuizen allemaal gebaseerd zijn op het basistype Quadro, blijft de stijl van het park mooi gelijk. En dat past weer perfect in het plaatje van rust, ruimte en natuur.

TE KOOP: Modelwoning volledig ingericht en sleutelklaar

Appeltje voor de dorst

Park Somerdaal is vooral in trek bij vijftigplussers die een luxe vakantiewoning zien als ideale investering. En gelijk hebben ze: een TOP Totaal-woning is een uitstekende manier om iets nuttigs met uw vermogen te doen. Een appeltje voor de dorst waarvan u nu al zelf kunt genieten. En u weet: genieten, dat doen ze in Brabant met een hoofdletter G! Park Somerdaal ligt midden tussen prachtige natuurgebieden. En ook op culinair gebied is er in Brabant altijd genoeg te beleven. Eenmaal terug in uw vakantiewoning houdt het genieten niet op. Uw eigen luxe villa is van alle gemakken voorzien. En in uw ruime tuin is het ook heerlijk!

Geen negen-tot-vijfmentaliteit

Meneer en mevrouw van Seggelen, de eigenaren van Somerdaal, zijn zeer te spreken over de ontwikkeling van het park en de samenwerking met TOP Totaal. “Wij kozen voor TOP Totaal omdat ze in onze ogen absoluut de beste bouwer zijn. De TOP-vakantiewoningen hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van de beste duurzame en onderhoudsarme materialen. We hebben ook een goede klik met de TOP-medewerkers; net als wij hebben ze geen negen-tot-vijfmentaliteit. Samen maken we er een prachtig park van!”

Ook genieten in een eigen TOP-woning?

Een eigen recreatiewoning is een ongekende luxe, en echt niet zo onbereikbaar als u misschien denkt! Lammert Haverkamp vertelt u graag meer over de mogelijkheden: 06 454 845 70 / verkoop@toptotaal.nl.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!