TOP Hoeve

TOP Totaal biedt zes exclusieve koopkavels aan met een omvang van ongeveer 300 m² op een kleinschalig park, gelegen in de driehoek Voorthuizen, Barneveld en Putten en direct grenzend aan een bosgebied. Separaat gelegen naast park Sophia Hoeve en het landgoed De IJsvogel. Met als grote voordeel dat uw rust is gewaarborgd, maar u profiteert van alle voorzieningen die er op het landgoed zijn. Het wordt een miniparkje met een eigen toegangspoort aan de Lange zuiderweg. En dat te midden van de natuurlijke schoonheid van de Veluwe.

Volledig naar wens

Als TOP Totaal realiseren wij op uw eigen grond een luxe en zorgeloze vakantiewoning, die voldoet aan alle moderne wensen op het gebied van duurzaamheid, met gebruikmaking van onderhoudsarme materialen en energiebesparende installaties. Een high-end woning die volledig wordt uitgevoerd naar uw wensen, die top is in luxe en een hoge privacy biedt. Een gasloze woning, waarmee u nu al voldoet aan wat voor velen nog de toekomst is. Het afwerkingsniveau is hoog en de woning wordt volledig sleutelklaar opgeleverd, zodat u enkel hoeft te denken aan genieten en ontspannen wonen.

Moderne en transparante woning

Wij realiseren voor u een moderne en transparante woning met het gebruik van veel glas waarin u optimaal geniet van natuurlijk daglicht. Met een overkapt terras om ook in het prille voorjaar of late najaar lekker onder de overkapping buiten te genieten van de natuur om u heen. Optioneel bestaat de mogelijkheid voor het toepassen van elektrische lamellen waarmee u de overkapping tot een serre maakt. Ook beschikt de woning over een aparte berging in de tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak