Meer informatie Bekijk het park

TOP Hoeve

Exclusief mini-recreatiepark op de Veluwe

Toe aan rust, luxe en exclusiviteit? Op TOP Hoeve wordt deze vakantiedroom werkelijkheid. Vlak naast de populaire Sophia Hoeve ontwikkelde TOP Totaal een zeer kleinschalig recreatiepark met slechts zes kavels. Het minipark heeft een eigen ingang en is voorzien van een overdekte privéparkeerterrein. Dit is pas genieten, in alle beslotenheid!

Toegang tot recreatielandgoed

TOP Hoeve maakt, net als zijn grote zus Sophia Hoeve, deel uit van recreatielandgoed De IJsvogel, gelegen in de Gelderse Vallei. Die locatie biedt een absolute meerwaarde; als eigenaar van een TOP-recreatievilla heeft u namelijk toegang tot alle faciliteiten op het recreatielandgoed. En dat zijn er nogal wat: de IJsvogel beschikt onder andere over een zwembad, restaurant, tennisbaan, visvijver en een massage- en wellness-studio.

Welkom in de Gelders Vallei

De Gelderse Vallei is een aantrekkelijk recreatiegebied met veel bossen, heidevelden en gezellige dorpjes. De centrale ligging maakt het mogelijk om lekker veel uitstapjes te maken. De Utrechtse Heuvelrug is dichtbij, net als de mooie randmeren. En wat dacht u van bezienswaardigheden als Paleis het Loo, Dierenpark Amersfoort en Walibi Holland?

Kavels van 300 m2

TOP Hoeve bestaat uit zes royale kavels van 300 m2. Op elk perceel is ruimte voor een TOP-recreatievilla met een vloeroppervlak van 50 m2. TOP Totaal bouwt onderhoudsarme, energiezuinige vakantiehuizen met een rijke uitstraling. Het stijlvolle basismodel kunt u natuurlijk naar eigen wens indelen. Bovendien kunt u uit allerlei extra opties kiezen om het wooncomfort nog verder te vergroten.

De nieuw te bouwen vakantievilla’s op TOP Hoeve beschikken straks over een ruime tuin op het zuiden. Er is meer dan genoeg plek voor een prachtig terras. Wilt u een berging die past bij de stijl van uw vakantiehuis? Of een aangebouwde serre? Het kan allemaal geregeld worden. We adviseren u uiteraard graag over de mogelijkheden.

Meer weten over TOP Hoeve?

Neem contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.