TOP Buitenplaats Loosdrecht

Helaas, alle kavels zijn verkocht. We hebben nog wel vrije kavels op Caravanpark Van de Wetering en op Bungalowpark De Spar

Uw droomlocatie pal aan het water

TOP Buitenplaatsen liggen in de meest romantische en weldadige landschappelijke gebieden en tevens in de nabijheid van aantrekkelijke steden. De nieuwe TOP-Buitenplaats Loosdrecht is daar een sprekend voorbeeld van, gelegen in het hart van de Nederlandse watersport.

Vroeger waren de buitenplaatsen bedoeld om welgestelde stedelingen de mogelijkheid te bieden de zomers door te brengen op de meest luxueuze en comfortabele buitengebieden. Een filosofie die ook opgaat voor de TOP Buitenplaatsen, met dit verschil dat TOP haar buitenplaatsen toegankelijk maakt voor een zeer breed publiek. Dus ook voor u!

De locatie

De nieuwe TOP Buitenplaats Loosdrecht is een absolute ‘kanjer’ onder de buitenplaatsen. Want de gemeente Wijdemeren, waar Loosdrecht toebehoort, is een van de meest aansprekende watersportgebieden van Nederland. Een streek die, door de samenkomst van tal van grote en kleine meren, als een parel in het landschap ligt. Maar ook de kleinschaligheid van slechts 11 exclusieve vakantievilla’s, met kavels tot plusminus 400 m2, maakt TOP-Buitenplaats Loosdrecht tot een unieke vakantielocatie. Want alle vakantiewoningen liggen pal aan het water.

Villa’s van het TOP-model: Quadro

De villa’s op deze buitenplaats zijn van het TOP-model Quadro. Ze hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 70m2 en een berging van 9m2, en zijn daarmee uitermate ruim voor het hele gezin. Het model Quadro wordt gekenmerkt door haar strakke moderne uiterlijk en een comfortabele en luxe inrichting. Hoge plafonds geven een zeer ruimtelijk gevoel, grote raampartijen voor veel lichtinval, doorkijkhaard voor direct contact met de omgeving en een hoogstaande luxe in keuken, badkamer en woon- en slaapkamers. U heeft zelf alle vrijheid bij het maken van uw persoonlijke keuzes. Bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een open haard, een kookeiland of vloerverwarming. De vakkundige medewerkers van TOP adviseren u graag. Zie ook model Quadro

De omgeving

Loosdrecht wordt gekenmerkt door vijf met elkaar verbonden plassen. De mogelijkheden voor een actieve watersportdag zijn eindeloos. In tegenstelling tot een aantal meer beschermde wateren, zijn op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. U kunt uw eigen boot meenemen, maar het kan ook om een zeilboot, roeiboot of kano, of gemotoriseerde boot (met of zonder kapitein) te huren. Neem een picknickmand mee en vaar naar een van de eilandjes, geniet van het prachtige uitzicht over de weilanden en de legakkers, de statige landhuizen en de authentieke boerderijen. Of leg uw boot aan bij een van de vele gezellige terrasjes langs de kant en geniet van al het lekkers dat de Loosdrechtse restaurantjes te bieden hebben.

Wandelen en fietsen

Ook rond de Loosdrechtse Plassen is er meer dan voldoende te beleven. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes beschikbaar met op veel plaatsen een adembenemend uitzicht over de plassen. Ook vanaf het land kan men die leuke terrasjes aan het water bereiken. Vissers kunnen terecht voor een dagvergunning, om de mooiste plekjes langs de oever op te zoeken en te ervaren hoe weldadig de serene rust kan zijn.

Kasteel Sypesteyn

Bij uw fiets- en wandeltochten mag u zeker een bezoek aan Kasteel Sypesteyn niet vergeten. Het kasteel werd, zoals we het nu kennen, gebouwd in 1901, maar de oudste funderingen die zijn gevonden, dateren van rond het jaar 1500. Zowel het kasteel met zijn collectie Loosdrechts porselein en familieportretten, als de tuin zijn een bezoek meer dan waard. Het is slechts een van de vele bezienswaardigheden in deze bijzondere Hollandse omgeving.

Helaas zijn alle kavels verkocht. We hebben nog wel vrije kavels op Caravanpark Van de Wetering en op Bungalowpark De Spar

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Oud-Loosdrechtsedijk 166
1231 NE Loosdrecht
TOPbuiten plaats
Recreactiewoning TOP Buitenplaats LoosdrechtRecreactiewoning TOP Buitenplaats LoosdrechtRecreactiewoning TOP Buitenplaats Loosdrecht

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.