Meer informatie Bekijk het park

TOP Buitenplaats Loosdrecht

Helaas, alle kavels zijn verkocht. We hebben nog wel vrije kavels op Bungalowpark De Spar.

Droomlocatie aan het water

TOP Buitenplaatsen liggen in prachtige natuurgebieden. TOP-Buitenplaats Loosdrecht is daar een sprekend voorbeeld van, gelegen in het hart van de Nederlandse watersport.

Vroeger was een buitenplaats bedoeld als luxe, comfortabel vakantiehuis voor welgestelde stedelingen. Onze TOP Buitenplaatsen zijn minstens zo luxe en comfortabel, maar wel toegankelijk voor een breed publiek. Dus ook voor u!

De locatie

TOP Buitenplaats Loosdrecht is de absolute topper onder de buitenplaatsen. Want de gemeente Wijdemeren, waar Loosdrecht toe behoort, is een van de meest aansprekende watersportgebieden van Nederland. Een streek die, door de samenkomst van tal van grote en kleine meren, als een parel in het landschap ligt. Maar ook de kleinschaligheid van slechts 11 exclusieve vakantievilla’s, met kavels tot plusminus 400 m2, maakt TOP-Buitenplaats Loosdrecht tot een unieke vakantielocatie. Want alle vakantiewoningen liggen pal aan het water.

Villa’s van het TOP-model Quadro

De villa’s op deze buitenplaats zijn van het TOP-model Quadro. Ze hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 70m2 en een berging van 9m2, en zijn daarmee uitermate ruim te noemen. Het model Quadro wordt gekenmerkt door haar strakke, moderne uiterlijk en een comfortabele en luxe inrichting. Hoge plafonds geven een zeer ruimtelijk gevoel, grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De doorkijkhaard geeft direct contact met de omgeving en ook in de keuken, badkamer en woon- en slaapkamers geniet u van hoogstaande luxe. Uiteraard konden de eigenaren van de villa’s de indeling aanpassen. Zij kozen bijvoorbeeld voor een extra slaapkamer, een open haard, een kookeiland of vloerverwarming. Elk vakantiehuis is dus uniek.

De omgeving

Loosdrecht wordt gekenmerkt door vijf met elkaar verbonden plassen. De mogelijkheden voor een actieve watersportdag zijn eindeloos. In tegenstelling tot een aantal meer beschermde wateren, zijn op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. U kunt uw eigen boot meenemen, maar u kunt ook een zeilboot, roeiboot of kano, of gemotoriseerde boot (met of zonder kapitein) huren. Neem een picknickmand mee en vaar naar een van de eilandjes, geniet van het prachtige uitzicht over de weilanden en de legakkers, de statige landhuizen en de authentieke boerderijen. Of leg uw boot aan bij een van de vele gezellige terrasjes langs de kant en geniet van al het lekkers dat de Loosdrechtse restaurantjes te bieden hebben.

Wandelen en fietsen

Ook rond de Loosdrechtse Plassen is er meer dan voldoende te beleven. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes beschikbaar met op veel plaatsen een adembenemend uitzicht over de plassen. Ook vanaf het land kan men die leuke terrasjes aan het water bereiken. Vissers kunnen terecht voor een dagvergunning, om de mooiste plekjes langs de oever op te zoeken.

Kasteel Sypesteyn

Bij uw fiets- en wandeltochten mag u zeker een bezoek aan Kasteel Sypesteyn niet vergeten. Het kasteel werd, zoals we het nu kennen, gebouwd in 1901, maar de oudste funderingen die zijn gevonden, dateren van rond het jaar 1500. Zowel het kasteel, met zijn collectie Loosdrechts porselein en familieportretten, als de tuin zijn een bezoek meer dan waard. Het is slechts een van de vele bezienswaardigheden in deze bijzondere Hollandse omgeving.

Helaas zijn alle kavels verkocht. We hebben nog wel vrije kavels op Bungalowpark De Spar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.