Sophia Hoeve

Uw persoonlijke recreatie woning midden in de natuurlijke schoonheid van de Veluwe.

Daar waar de Veluwe bruist van de activiteiten, maar u zich eveneens kunt onderdompelen in weldadige rust, ruimte en schoonheid, biedt TOP Totaal tien exclusieve recreatiekavels waar u uw unieke TOP-droomhuis kunt realiseren. De kavels liggen bij de Sophia Hoeve, onderdeel van Recreatielandgoed De IJsvogel. Dit recreatielandgoed, dat ligt in de driehoek Voorthuizen-Putten-Barneveld, biedt tal van faciliteiten en grenst tevens aan een fraai bosgebied.

Houdt u van het ongerepte natuur ?

Wie houdt van de natuur en zich daar graag in begeeft, maakt met deze TOP Buitenplaats in Voorthuizen wel een heel bijzondere keuze. Want de natuur komt tot aan uw voordeur. En als u er op uit trekt kunt u zomaar oog in oog komen te staan met damherten, edelherten of wilde zwijnen. Geweldig om die dieren te spotten.

Veel faciliteiten binnen handbereik

Op het Recreatielandgoed De IJsvogel zijn tal van faciliteiten aanwezig. Onder andere een binnen- en buitenzwembad, beide met een speciaal peuterbad. Het buitenbad is omgeven door een mooie zonneweide. Het binnenbad is het gehele jaar geopend. Tennisbaan, visvijver, fietsenverhuur, restaurant en snackbar. Op amper 500 meter afstand ligt golfbaan Golf- & Countryclub Edda Huzid. Mooier kan een locatie nauwelijks zijn.

Eten, drinken en genieten

Op het landgoed staat tevens restaurant de Gasterij, waar je heerlijk kunt eten, lunchen of gezellig wat drinken. Voor de snelle en lekkere trek is er een snackbar. Voor de jeugd is er een binnen- en buitenspeeltuin en een bowlingbaan. Bijzonder is het theater van Landgoed de IJsvogel waar de kinderen genieten van een leuke voorstelling. Tijdens diverse schoolvakanties is er een animatieteam dat altijd wel weer wat leuks weet te verzinnen! Al die activiteiten laten zien dat het weer nooit een belemmering hoeft te zijn om u te amuseren. Zomer of winter, buiten of binnen: er is voldoende te beleven.

Omgeving

Ook in deze regio bevinden zich bijzonder veel activiteiten, zoals een Klimbos in Garderen of Ermelo, waterskibaan in Zeumeren, Nationaal Park De Hoge Veluwe, boerengolf of midgetgolf bij ‘t Zuiderbos in Voorthuizen of bij Terra Nova in Putten. Bij Stal Jacobs in Voorthuizen kunt u genieten van een buitenrit met paard of pony.

Uw unieke recreatie woning

Op deze bijzondere locatie biedt TOP Totaal tien koopkavels aan, waarop u uw eigen droomwoning kunt realiseren. Ruime kavels, waarvan nog enkele aan het water. Volledig op maat recreëren, compleet naar eigen sfeer en wensen. Uw woning uitgevoerd volgens het succesvolle en beproefde TOP-concept.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak