Meer informatie Bekijk het park

Sophia Hoeve

De kavels op Sophia Hoeve zijn inmiddels allemaal verkocht. Bent u op zoek naar een eigen vakantiewoning in deze omgeving? Dan is ons nieuwe project TOP Hoeve iets voor u!

TOP-recreatiepark op de Veluwe

Op zoek naar rust, maar niet naar saaiheid? Welkom op Sophia Hoeve. Dit kleinschalige vakantiepark is onderdeel van recreatielandgoed De IJsvogel, gelegen in de Gelderse Vallei tussen Voorthuizen, Putten en Barneveld.

Sophia Hoeve is een echt natuurpark. De kavels liggen middenin het groen en sommige percelen grenzen aan de prachtige (vis)vijver. Op deze idyllische plek mocht TOP Totaal een aantal super-de-luxe recreatiewoningen plaatsen. Deze recreatievilla’s zijn, net als bij al onze projecten, stuk voor stuk aangepast aan de woonwensen van de kopers.

Rust of reuring; op Sophia Hoeve het kan allebei

Waar het op Sophia Hoeve heerlijk rustig en stil is, valt er op het centrale deel van recreatielandgoed De IJsvogel juist van alles te beleven. Gasten van Sophia Hoeve kunnen hier bijvoorbeeld gebruikmaken van het binnen- en buitenzwembad. Verder zijn er een tennisbaan, visvijver en fietsenverhuur.

Privéterras aan het water

Sophia Hoeve is vooral geliefd bij de bewoners vanwege de rust en het hoge natuurgehalte. Overal is het groen, overal hoor je vogels, kikkers, krekels. En in de directe omgeving worden regelmatig damherten, edelherten of wilde zwijnen gespot. Heel bijzonder! De woningen op Sophia Hoeve hebben een heerlijke ruime tuin. De vakantiehuizen aan de vijver hebben bovendien een privéterras aan het water. Wat een luxe!

Ook een eigen TOP-woning?

De kavels op Sophia Hoeve zijn inmiddels allemaal verkocht. Bent u op zoek naar een eigen vakantiewoning in deze omgeving? Dan is ons nieuwe project TOP Hoeve iets voor u! Zes luxe vakantiewoningen op een terrein dat grenst aan de Sofia Hoeve. De eigen entree en de beslotenheid maken van TOP Hoeve een charmant en exclusief mini-recreatiepark. Lammert Haverkamp vertelt u graag alles over de mogelijkheden.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.