Park Florinata

Midden op de Veluwe, vlakbij het dorpje Voorthuizen, is Park Florinata gelegen. Park Florinata is een verblijf met een rijke historie dat rustig verscholen ligt op de Veluwe in de luwte van de bossen.
 Wat direct opvalt bij een bezoek aan Park Florinata is de weldadige rust en het respect voor de natuur. De volwassen bomen en struiken vertellen de lange geschiedenis van het park, dat zich presenteert als een karaktervolle en rustgevende oase.

TE KOOP – Nieuw te bouwen recreatiewoningen

Unieke kans >  nieuw te bouwen recreatiewoningen op nog enkele beschikbare huur- en koopkavels. Een recreatiewoning volledig op maat en naar uw wensen, voorzien van de laatste noviteiten. Leverbaar vanaf € 55.000,-. Benieuwd naar de mogelijkheden of misschien een keer vrijblijvend langskomen? Maak hier een afspraak of neem contact op met Lammert Haverkamp, 06 – 45 48 45 70 of verkoop@toptotaal.nl. Er staan diverse modelwoningen volledig ingericht klaar om te bezichtigen.

Park Florinata is bewust kleinschalig gehouden om de privacy te waarborgen, zodat bewoners in alle rust kunnen recreëren. Het park sluit naadloos aan bij het aangrenzende natuurgebied en is voorzien van een moderne infrastructuur, zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en een sfeervolle verlichting.

De creatieve ideeën van TOP Totaal legde Park Florinata géén windeieren. Het park maakt een constant en aantrekkelijke groei door. Florinata beschikt zowel over huur- als koopgronden. De percelen variëren van 300 tot 450 m2.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06 – 45 48 45 70 of verkoop@toptotaal.nl.

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Harremaatweg 44-46
3781 NK Voorthuizen
TOPbuiten plaats

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.