Meer informatie Bekijk het park

Park Florinata

Privacy, rust en ruimte, dat zijn de kernwoorden die passen bij Park Florinata, een kleinschalig recreatiepark op de Veluwe. Wat direct opvalt bij een bezoek aan Park Florinata is de weldadige rust en het respect dat men heeft voor de natuur. De bomen en struiken vertellen de lange geschiedenis van het park, dat zich presenteert als een karaktervolle en rustgevende oase.

Park Florinata is bewust kleinschalig gehouden om de privacy te waarborgen, zodat bewoners in alle rust kunnen recreëren. Het park sluit naadloos aan bij het aangrenzende natuurgebied en is voorzien van een moderne infrastructuur, zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en een sfeervolle verlichting.

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar op Park Florinata. Zoekt u een mooie plek voor uw recreatiewoning in deze omgeving? Bekijk dan eens de mogelijkheden op Familiepark TOP Totaal Vredeoord of TOP Hoeve.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!