Park Florinata

Midden op de Veluwe, vlakbij het dorpje Voorthuizen, ligt Park Florinata, een verblijf met een rijke historie dat verscholen ligt in de luwte van de bossen.
 Wat direct opvalt bij een bezoek aan Park Florinata is de weldadige rust en het respect dat men heeft voor de natuur. De bomen en struiken vertellen de lange geschiedenis van het park, dat zich presenteert als een karaktervolle en rustgevende oase.

TE KOOP – Nieuw te bouwen recreatiewoningen

Unieke kans >  nieuw te bouwen recreatiewoningen op nog enkele beschikbare huur- en koopkavels. Een recreatiewoning volledig op maat en naar uw wensen, voorzien van de laatste noviteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden of misschien een keer vrijblijvend langskomen? Maak hier een afspraak of neem contact op met Lammert Haverkamp, 06 – 45 48 45 70 of verkoop@toptotaal.nl.

Park Florinata is bewust kleinschalig gehouden om de privacy te waarborgen, zodat bewoners in alle rust kunnen recreëren. Het park sluit naadloos aan bij het aangrenzende natuurgebied en is voorzien van een moderne infrastructuur, zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en een sfeervolle verlichting.

De creatieve ideeën van TOP Totaal legde Park Florinata geen windeieren. Het park maakt een constante en aantrekkelijke groei door. Florinata beschikt zowel over huur- als koopgronden. De percelen variëren van 300 tot 450 m2.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06 – 45 48 45 70 of verkoop@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!