Duinpark Westerschouwen

Helaas, alle 36 chalets zijn verkocht.
Misschien is dit project wat voor u?

Op Duinpark Westerschouwen worden 36 bijzondere chalets in de inspirerende omgeving van Westerschouwen gerealiseerd. Met ruime kavels vanaf 300 m2 tot wel 575 m2! De ligging van het park is uniek, op 1.500 meter te voet bereikt u namelijk een fraai en een breed strand aan de Noordzee.

Duinpark Westerschouwen is een duidelijk knipoog naar het verleden, toen het nog een boomgaard was. Het park wordt ontwikkeld volgens de zogenaamde ‘fruitgaardregeling’ van de Gemeente Schouwen-Duiveland. Deze houdt in dat de landschaps- en natuurwaarden worden versterkt. Het duinpark wordt ingericht met fruitbomen, houtsingels, duintjes, verruigde terreindelen, een poel en schelpenpaden.

Op Westerschouwen mogen vakantiewoningen worden geplaatst tot 55m2 op kavels die variëren van 315 tot 560m2. Royaal van opzet en met riante woonmogelijkheden. Men mag hier 12 maanden per jaar recreëren. De woningen worden onder architectuur gebouwd. De drie ontwerpen zijn van de hand van Ontwerphuis Partitio uit Zierikzee. Chalet en kavel worden aangeboden met een 25-jarig recht van opstal/huur van het perceel, waarvoor een jaarlijkse vergoeding verschuldigd is. Deze vergoeding kan ook voor 25 jaar worden afgekocht. Er bestaat een mogelijkheid tot verhuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of lh@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!