Meer informatie Bekijk het park

Duinpark Westerschouwen

Helaas, alle recreatiewoningen op dit park zijn verkocht. Misschien is vakantiepark Schouwenduin wat voor u?

Recreatiepark op Schouwen-Duiveland

Op Duinpark Westerschouwen staan een aantal bijzondere TOP-woningen op ruime kavels van 300 m2 tot wel 575 m2! De ligging van het park is perfect voor liefhebbers van een strandvakantie; op slechts anderhalve kilometer ligt een fraai, breed Noordzeestrand.

Duinpark Westerschouwen is ontwikkeld volgens de zogenaamde ‘fruitgaardregeling’ van de Gemeente Schouwen-Duiveland. Deze houdt in dat de landschaps- en natuurwaarden worden versterkt. Het duinpark wordt ingericht met fruitbomen, houtsingels, duintjes, verruigde terreindelen, een poel en schelpenpaden.

De woningen op Westerschouwen zijn onder architectuur gebouwd. Dat geeft het park een unieke uitstraling. De drie kenmerkende ontwerpen zijn van de hand van Ontwerphuis Partitio uit Zierikzee.

Helaas, alle recreatiewoningen op dit park zijn verkocht. Misschien is vakantiepark Schouwenduin wat voor u? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of verkoop@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!