Meer informatie Bekijk het park

Chaletparc De Uitwijk

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar op dit recreatiepark. Zoekt u een plekje in deze regio? Misschien is vakantiepark Schouwenduin iets voor u!

Recreatiepark bij de jachthaven

Op de grens van Brabant en Zeeland, in het land van Merijntje Gijzen, tussen de dijken en de grasgroene akkers ligt Chaletparc De Uitwijk, direct naast de jachthaven aan de Steenbergsche Vliet. Dit heerlijk rustige en goed verzorgde recreatiepark biedt genoeg recreatiemogelijkheden voor senioren, maar zeker ook voor families met kleine kinderen. Op de terpen rondom de vijvers, omzoomd met perken en heggen staan 58 luxe vakantiewoningen op kavels die qua oppervlakte variëren van 250 tot 350m2.

‘t Koetshuys

Boerderij “de Uytwijck” is genoemd naar de uitgeweken Franse Hugenoten. ‘t Koetshuys naast het woonhuis, waar vroeger de paarden en koetsen stonden, is omgebouwd tot een sfeervol café-restaurant. De menukaart vermeldt meer dan 100 verschillende ambachtelijk gebakken pannenkoeken, maar ook zomerse salades en grillspecialiteiten. Terwijl u geniet van uw welverdiende rust of wanneer u zich laat verleiden tot een partijtje jeu de boules of volleybal, vermaken de kinderen zich op het kinderboerderijtje en het speeltuintje aan het Oude Hofpad. In de voormalige graan- en aardappelschuur bevinden zich de Kidsclub en receptie. En in het leuke oude bakkershuisje worden creatieve workshops gegeven. Maandelijks wordt hier in de houtgestookte leemoven brood gebakken.

Steenbergsche Vliet

Chaletparc De Uitwijk ligt aan de Steenbergsche Vliet, direct naast een jachthaven. De perfecte uitvalbasis voor vissers, kanoërs en botenliefhebbers. Het is een unieke omgeving die rijk is aan rietkragen, ondiepe kreken en moerasgedeelten. Dit moerasgebied ontstond door het uitbaggeren van de Steenbergse Vliet en het onderwater zetten van het oeverland. De Steenbergsche Vliet staat in open verbinding met het Volkerak en vormt voor de vissen een belangrijke kraamkamer. Het sluizencomplex Beneden Sas, bij de ingang van het gebied, is aangewezen als cultuurhistorisch monument inclusief het huisje op het sluiseiland. Men kan in dit gebied fietsen, wandelen, varen, vissen, golfen, zeilen en zwemmen.

Aantrekkelijke fietsroutes

Chaletparc De Uitwijk ligt aan diverse aantrekkelijke fietsroutes, die voeren over dijken, langs het water of door het bos. Op nauwelijks 15 autominuten van het park verwijderd, ligt het Grevelingenmeer, dé plek voor windsurfen, zeilen, kitesurfen en andere watersporten. Men kan hier zowel een surf- als een zeilcursus volgen. Verder kan men vanaf De Uitwijk aantrekkelijke uitstapjes maken naar steden en dorpen, zoals Bergen op Zoom, Zierikzee, Willemstad, Rotterdam of Antwerpen.

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar op dit recreatiepark. Zoekt u een plekje in deze regio? Misschien is vakantiepark Schouwenduin iets voor u! Of neem contact op met Lammert Haverkamp (06 – 45 48 45 70 / verkoop@toptotaal.nl) voor andere alternatieven.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.