Chaletparc De Uitwijk

Op de grens van Brabant en Zeeland, in het land van Merijntje Gijzen, tussen de dijken en de grasgroene akkers ligt Chaletparc De Uitwijk, direct naast de jachthaven aan de Steenbergsche Vliet. Dit heerlijk rustige en goed verzorgde park biedt uitnodigende recreatiemogelijkheden voor senioren, maar zeker ook voor families met kleine kinderen. Op de terpen rondom de vijvers, omzoomd
met perken en heggen is plaats voor 58 luxe vakantiewoningen. De huurkavels variëren in oppervlakte van 250 tot 350m2.

Top woning op ruime kavels

Op Chaletparc De Uitwijk biedt TOP Totaal u de mogelijkheid tot het realiseren van uw luxe vakantiewoning.

‘t Koetshuys

Boerderij “de Uytwijck”, later genoemd naar de uitgeweken Franse Hugenoten. ‘t Koetshuys naast het woonhuis, waar vroeger de paarden en koetsen stonden, hebben wij omgebouwd tot een sfeervol café-restaurant. De menukaart vermeldt meer dan 100 verschillende ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Tevens heerlijke zomerse salades en grillspecialiteiten. Terwijl u geniet van uw
welverdiende rust of wanneer u zich laat verleiden tot een spelletje Jeu de boules of volleybal, spelen de kinderen naar hartenlust op het kinderboerderijtje en het speeltuintje aan het “Oude Hofpad”. In de grote schuur waar vroeger graan en aardappelen bewaard werden bevinden zich nu de Kidsclub en receptie. Het leuke oude bakkershuisje is omgebouwd voor het geven van creatieve workshops voor jong en oud. Maandelijks wordt hier in de hout gestookte leemoven brood gebakken.

Idyllische ligging

Chaletparc De Uitwijk ligt aan de Steenbergse Vliet, direct naast een jachthaven. De perfecte uitvalbasis voor vissers, kanoërs en botenliefhebbers. Het is een unieke omgeving die rijk is aan rietkragen, ondiepe kreken en moerasgedeelten. Dit moerasgebied ontstond door het uitbaggeren van de Steenbergse Vliet en het onderwater zetten van het oeverland. De Steenbergse Vliet staat in open verbinding met het Volkerak en vormt voor de vissen een belangrijke kraamkamer. Het sluizencomplex Beneden Sas, bij de ingang van het gebied, is aangewezen als cultuurhistorisch monument inclusief het huisje op het sluiseiland. Men kan in dit gebied fietsen, wandelen, varen, vissen, golfen, zeilen en zwemmen.

Aantrekkelijke fietsroutes

Chaletparc De Uitwijk ligt aan diverse aantrekkelijke fietsroutes, die voeren over dijken, langs het water of door het bos. Op nauwelijks 15 autominuten van het park verwijderd, ligt het Grevelingenmeer, dé plek voor windsurfen, zeilen, kitesurfen en andere watersporten. Men kan hier zowel een surf- als een zeilcursus volgen. Verder kan men vanaf Parc De Uitwijk aantrekkelijke uitstapjes maken naar steden en dorpen, zoals Bergen op Zoom, Zierikzee, Willemstad, Rotterdam of Antwerpen. Het schitterend aanlegde recreatiepark biedt plaats aan 58 chalets welke geplaatst worden op terpen rondom de vijvers. Eén vijver valt in het “Stiltegebied” en daar mag vanzelfsprekend de natuur zijn gang gaan. De rest van het park is uitstekend onderhouden. Tienduizend stuks bomen en planten hebben het park omgetoverd tot een waar paradijs.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Lammert Haverkamp op 06 – 45 48 45 70 of stuur een e-mail naar lh@toptotaal.nl

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak