Camper Village Arcen

Camper Village Arcen is een initiatief van Roompot Vakanties. Het biedt mensen, die het hele jaar willen recreëren en veelal onderweg zijn met hun camper, de mogelijkheid een ‘nieuw thuis’, te realiseren op Camper Village Arcen. TOP Totaal is één van de bouwers binnen dit unieke project.

Het pittoreske Arcen ligt vlak bij Venlo, middenin het Limburgse land. Een omgeving die wordt gekleurd door een prachtige natuur en waar rust en ruimte worden verpakt in Bourgondische gastvrijheid. Camper Village Arcen ligt midden in een bosrijk landschap, dat verderop overgaat in een heideduingebied.

Het park is opgedeeld in intieme hofjes met de luxe vakantiewoningen, allemaal voorzien van een eigen parkeerplaats. In het oostelijk parkdeel ligt een meertje. Om de rust en de ruimte te behouden, zijn de voorzieningen beperkt tot een gastenparkeerterrein en een sportveld. De natuurlijk aangelegde wegen en details als de gestileerde zwarte lantaarnpalen verhogen de luxe uitstraling.

Camper Village Arcen is 10 hectare groot, waaronder een één hectare groot meer. Op het park worden gefaseerd 150 vakantiewoningen gerealiseerd. De kavels hebben een grootte van ca. 150 tot 400 vierkante meter. Door een kavel te kopen wordt men officieel erkend als bewoner en kan men zich laten inschrijven bij de Gemeentelijke Basisadministratie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of mail naar verkoop@toptotaal.nl

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!