Camper Village Arcen

Camper Village Arcen is een initiatief van Roompot Vakanties. Het biedt mensen, die het hele jaar willen recreëren en veelal onderweg zijn met hun camper, de mogelijkheid een ‘nieuw thuis’, te realiseren op Camper Village Arcen. TOP Totaal is één van de chaletbouwers binnen dit unieke project.

NIEUW – Model Quadro

Inmiddels is op Camper Village een uitbreiding gerealiseerd. Een gedeelte van deze uitbreiding is bestemd voor het model Quadro. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze modelwoning die live in Arcen te bezichtigen is.

Het pittoreske Arcen ligt vlak bij Venlo. Midden in het Limburgse land. Een omgeving die wordt gekleurd door een weldadige natuur en waar rust en ruimte worden verpakt in een Bourgondische gastvrijheid. Camper Village Arcen ligt midden in een bosrijk landschap, dat verderop overgaat in een heideduingebied.

Het park is opgedeeld in intieme hofjes met de luxe chalets, allemaal voorzien van een eigen parkeerplaats. In het oostelijk parkdeel ligt een meertje. Om de rust en de ruimte te behouden, zijn de parkvoorzieningen beperkt tot een gastenparkeerterrein en een sportveld. De natuurlijk aangelegde wegen, de gestileerde zwarte
lantaarnpalen verhogen de luxe uitstraling.

Camper Village Arcen is 10 hectare groot, waaronder een één hectare groot meer. op Camper Village Arcen worden gefaseerd 150 vakantiewoningen gerealiseerd. De kavels hebben een grootte van ca. 150 tot 400 vierkante meter. Door een kavel te kopen wordt men officieel erkend als ‘bewoner’ en kan men zich laten inschrijven bij de Gemeentelijke Basisadministratie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of mail naar verkoop@toptotaal.nl

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Dorperheideweg 34
5944 NK Arcen

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.