Meer informatie Bekijk het park

Camper Village Arcen

Helaas, er zijn geen kavels meer beschikbaar. Alternatief? Kijk eens bij Park Somerdaal of TOP Dennenoord, ook daar is volop ruimte voor de camper (maar helaas geen mogelijkheid tot inschrijving bij de gemeente).

Camper Village Arcen, vakantiepark voor globetrotters

Vrijheid, blijheid en toch een vaste stek

Het is en blijft een van onze mooiste projecten: Camper Village Arcen. Het park is volledig gericht op mensen die veel reizen met de camper. Op deze fantastische plek in Noord-Limburg staan luxe TOP Totaal-villa’s, helemaal ontworpen naar de wensen van de eigenaren. Een prachtige plek om op elk moment weer thuis te komen. Ideaal om bijvoorbeeld met kerst of in de zomer een aantal weken of maanden dicht bij familie te verblijven, zonder gedoe met logeren.

Eigenaren van een vakantiewoning op dit park kunnen zich inschrijven bij de gemeentelijke basisadministratie. Mensen die hun oude huis verkochten om te reizen, hebben zo toch een comfortabele thuisbasis met een vast postadres. Locaties waar dit kan, zijn schaars in Nederland. Inmiddels zijn dan ook alle kavels verkocht.

Recreatievilla met camperparkeerplaats

De TOP Totaal recreatievilla’s op Camper Village Arcen zijn ruim opgezet en voorzien van veel luxe, comfort en energiebesparende oplossingen. Bij de woning hoort ook een camperparkeerplaats. Vanaf de Camper Village is het slechts vijftien minuutjes wandelen naar park Klein Vink. Daar zijn allerlei voorzieningen te vinden, waaronder diverse sport- en spelmogelijkheden. Bij dit resort ligt ook het beroemde Thermaalbad Arcen.

Rust, ruimte en privacy

Camper Village Arcen is een beveiligd park, voorzien van een entree met toegangscontrole-systeem en gelegen in een bosrijke omgeving. Rond de centrale parkrondweg liggen ruime kavels met luxe woningen, allemaal met een eigen parkeerplaats. In het oostelijk deel van het park ligt het uitgestrekte meer.

De voorzieningen zijn bewust beperkt gehouden. Rust, ruimte en privacy zijn belangrijke kenmerken van het park. Naast een gastenparkeerterrein, een camperserviceplaats en een speeltuintje zijn er geen verdere extra’s. De natuurlijk aangelegde wegen en gestileerde zwarte lantaarnpalen zorgen voor een fraaie uitstraling.

Helaas, er zijn geen kavels meer beschikbaar. Alternatief? Kijk eens bij Park Somerdaal of TOP Dennenoord, ook daar is volop ruimte voor de camper (maar helaas geen mogelijkheid tot inschrijving bij de gemeente).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!