Villapark Hunzedrome

Aan de rand van het fraaie Drentse Hondsruggebied ligt een kleinschalig villapark van hoog niveau: het Hunzedrome. Op dit gevarieerde park liggen fraaie en zeer comfortabele vrijstaande ruime vakantievilla’s, ieder met een royale eigen tuin.

Villapark het Hunzedrôme is qua opzet en mogelijkheden heel bijzonder te noemen. Want u kunt niet alleen genieten van de rust, ruimte en comfort van een kleinschalig park met veel privacy, persoonlijke service en een gemoedelijke sfeer, maar u kunt tevens gebruik maken van alle voorzieningen van het ernaast gelegen Hunzepark, waar villapark Hunzedrôme onderdeel van uitmaakt.

Als terrein zijn beide parken volledig gescheiden en hebben een eigen ingang, maar vanaf het Hunzedrome wandelt u door de tussenliggende bosstrook gemakkelijk het Hunzepark op.

TOP is de exclusieve bouwer van de villa’s op het park. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of lh@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!