Meer informatie Bekijk het park

Villapark Hunzedrôme

Unieke kans, er zijn nog kavels te koop!

Goed nieuws voor recreanten die op zoek zijn naar een vakantievilla in Drenthe. Op villapark Hunzedrôme, bij Gasselternijveen, zijn royale kavels te koop. TOP Totaal bouwt hier luxe en zeer ruime recreatiewoningen, eventueel uit te breiden met een volwaardige verdieping. Een unicum, want vakantieparken met recreatiewoningen van dit formaat zijn zeldzaam.

Project Hunzedrôme springt eruit vanwege de vele unieke voordelen, waaronder:

  • De ruimte (koopkavels vanaf 400 m2/villa’s tot 100 m2);
  • De flexibiliteit qua bezetting (eigen gebruik en/of verhuur) ;
  • Het maatwerk (TOP Totaal kan de woning volledig aanpassen);
  • De hoge kwaliteit van de betrokken organisaties (Roompot + TOP Totaal);
  • Een prachtige modelwoning (te bezichtigen op afspraak).

Exclusief villapark in Drenthe

Villapark Hunzedrôme hoort bij Roompot-vakantiepark Hunzepark; het is een apart, kleinschalig gedeelte dat volledig is gereserveerd voor een beperkt aantal vakantievilla’s. De kenmerken van Hunzedrôme zijn dan ook rust, ruimte en privacy.

Voor deze uitbreiding is Roompot een exclusieve samenwerking aangegaan met TOP Totaal: u koopt de kavel op Hunzedrôme bij Roompot. TOP Totaal bouwt daarna uw luxe vakantievilla op deze schitterende plek.

Eigen vakantievilla met verdieping

Een TOP Totaal-vakantievilla op Hunzedrôme is een buitenkans. Dat begint al bij de kavels; die hebben een afmeting van minimaal 400 m2. Op zo’n groot perceel is er meer dan genoeg ruimte voor een luxe recreatievilla met een vloeroppervlak tot 100 m2. Kiest u voor een verdieping op de woning, dan komt daar in een klap een zee van ruimte bij. Blijft u liever op de begane grond of wilt u een kleinere woning, dan kan dat natuurlijk ook. Dat is het voordeel van TOP Totaal: we kunnen de woning helemaal aanpassen aan uw wensen!

Vakantievilla voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Wilt u uw vakantiewoning in Drenthe verhuren? Dat is mogelijk! Ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur is geen probleem. Bij verhuur neemt Roompot u al het werk uit handen. Het bedrijf beschikt over een professioneel verhuurplatform en heeft een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland. Over de bezetting hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Bovendien scheelt deze service u veel tijd en administratieve rompslomp.

Nog een pluspunt: bij een (gedeeltelijke of volledige) verhuur verdient u uw investering sneller terug. Maar ook als u kiest voor volledig eigen gebruik is uw TOP-vakantievilla een mooie investering.

Een eigen vakantievilla, middenin de natuur

Hunzedrôme is vernoemd naar het riviertje de Hunze, dat vlak langs het dorpje Gasselternijveen loopt. Het villapark is sowieso omgeven door prachtige natuur. Zo grenst Gasselternijveen aan natuurgebied Oude Weer, en ligt het vakantiepark pal aan een grote recreatieplas. Een toplocatie voor watersporters dus, maar ook voor iedereen die graag wandelt of fietst door de vele Drentse bossen en heidevelden. Een excursie naar de prehistorische hunebedden mag natuurlijk niet ontbreken. Drenthe is wat dat betreft een van de meest geliefde vakantiebestemmingen; er is veel te doen en de natuur is altijd dichtbij.

Rust en beslotenheid, maar toch veel voorzieningen

Villapark Hunzedrôme is een apart deel van vakantiepark Hunzepark. Dat betekent dat u geniet van beslotenheid en exclusiviteit. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te doen is. Op het nabijgelegen Hunzepark kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen, zoals de fiets- en kanoverhuur, het buitenbad en de minimarkt. Ook vindt u hier de receptie, een aantal speeltuintjes, sportvelden en horecagelegenheden. Mogelijkheden genoeg!

Bezichtig een modelwoning!

Heeft u interesse in een luxe eigen vakantiewoning met grote tuin? Misschien wilt u het villapark en de omgeving eerst eens met eigen ogen zien. Dat kan! Op Hunzedrôme staat zelfs al een prachtige modelwoning die u op afspraak kunt bezichtigen. Bel of mail voor een bezichtiging, of als u verder nog vragen heeft over dit bijzondere project.

Meer weten?

Neem contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.