Veluwe Strandbad

Een toplocatie, verdient een TOP-vakantiewoning!

Wanneer u niet alleen uzelf, maar zeker ook uw kinderen en kleinkinderen een plezier wilt doen, kies dan nu voor een TOP-recreatiechalet op Veluwe Strandbad. Een absolute toplocatie die een TOP-vakantiewoning verdient.

Veluwe Strandbad is om vele redenen een bijzondere locatie. U recreëert pal aan het Veluwemeer, op een park wat alles te bieden heeft wat de moderne recreant wenst. Maar zeker ook uw kinderen en kleinkinderen zullen enorm blij zijn met uw keuze. Want nooit was Walibi zo dichtbij.

Regionale schoonheden

En dan hebben we nog niet gesproken over al die andere schoonheden en exclusiviteit die uw verblijf in Elburg zo bijzonder maken. Wat te denken van dat prachtige natuurgebied de Veluwe, waar je kunt wandelen, fietsen, skeeleren maar ook intens genieten van de idyllische dorpjes.

Geweldige omgeving

Wie houdt van watersport, vindt hier zijn paradijs. Want op het Veluwemeer kunt u o.a. fantastisch surfen, zeilen, zwemmen en vissen. Maar er loopt ook een prachtige wandel- en fietsroute langs het Veluwemeer. Tijdens een overtocht met een fietspont kunt u ongeveer 20 minuten lang genieten van het uitzicht over het Veluwemeer.

Parkfaciliteiten

Zelf heeft Veluwe Strandbad faciliteiten te over. Variërend van zandstrand aan het Veluwemeer, skatebaan, diverse kinderspeelplaatsen, basketbal- en volleybalveld, tennisbaan, fiets- en skelterverhuur, sportveld, recreatiezaal, kano- en surfplankenverhuur, surf- en zeillessen, zwembad (geschikt voor astmatische patiënten), viswater, Jeu-de-Boules baan, aanlegplaatsen, winkel, boothelling, wasserettes en nog veel meer.

Meer informatie?

Wilt u nog meer weten? Maak dan snel een afspraak met Lammert Haverkamp (06 – 45 48 45 70 of lh@toptotaal.nl). Hij vertelt u alles over de riante mogelijkheden in een TOP-verblijf op het Veluwe Strandbad.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak