Meer informatie Bekijk het park

Veluwe Strandbad

Recreatiepark aan het Veluwemeer

Recreatieoord Veluwe Strandbad bij Elburg is om vele redenen een bijzondere locatie. Het park ligt pal aan het Veluwemeer, is omgeven door prachtige natuur en biedt allerlei leuke en praktische faciliteiten. Uw (klein)kinderen zullen ook blij zijn met deze keuze, want Walibi Holland en het Dolfinarium liggen bij wijze van spreken om de hoek!

Zelf heeft recreatieoord Veluwe Strandbad faciliteiten te over, zoals een skatebaan, diverse kinderspeelplaatsen, sportvelden, een tennis- en jeu-de-boulesbaan en een fiets- en skelterverhuur. Ook surfplanken en kano’s zijn hier te huur. Het Veluwemeer kent nauwelijks golfslag. Ideaal om te leren surfen of zeilen. Kinderen kunnen hier bovendien lekker pootjebaden en spelen op het strand.

Een TOP-locatie verdient een TOP-vakantiewoning!

Op het fraaie recreatieoord Veluwe Strandbad staan een aantal luxe, zeer comfortabele TOP-bungalows. De recreatiewoningen liggen aan het meer en zijn gemaakt van onderhoudsarme materialen. Ook bouwen we de woningen altijd zo energiezuinig mogelijk. Dat scheelt in de energierekening! De indeling kunt u bij TOP Totaal grotendeels zelf bepalen. De TOP-vakantiehuizen op recreatieoord Veluwe Strandbad zijn dan ook stuk voor stuk uniek.

Uw eigen recreatiewoning aan het Veluwemeer

Er zijn nog een aantal vrije kavels op dit recreatiepark aan het Veluwemeer! Een unieke kans, als u altijd al droomde van een eigen vakantiewoning aan het water. Interesse? Maak dan snel een afspraak met Lammert Haverkamp (06 – 45 48 45 70 of verkoop@toptotaal.nl). Hij vertelt u alles over de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.