Meer informatie Bekijk het park

Vakantiepark Zijpersluis

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar op dit park.

Vakantiepark in Noord-Holland

De windmolens midden in het stralende polderlandschap; de uitgestrekte weidelanden afgebakend door slootjes; de lintvormige dorpjes doorsneden door kanalen en sloten. Typical Dutch, zoals buitenlanders het noemen. Dat is het beeld van het Noord-Hollandse Burgerbrug. Zijpersluis, waar het park naar is genoemd, is een deeldorp van Burgerbrug. Vroeger een belangrijke sluis om naar de Zuiderzee door te varen. Gelegen vlak bij Schagen, Den Helder, Enkhuizen en Alkmaar. Wat is er mooier dan een TOP vakantiewoning in een dergelijke omgeving? Puur genieten en telkens weer verlangend uitzien naar de dag dat u er weer naar toe gaat. TOP Totaal en Park Zijpersluis combineren een ongekend idyllische omgeving met de luxe van een duurzame vakantiewoning. Wordt uw droom toch nog werkelijkheid!

Vier verschillende landschappen

Strand, duinen, bos en polder; vier verschillende typen landschappen die in deze omgeving samenkomen. Uitnodigend om te fietsen, te wandelen, te skaten of te zwemmen. Oud-Hollandse dorpjes, zoals ook Medemblik en Broek op Langedijk, doorbreken dit beeld. Maar ook de Hondsbossche zeewering en het Pettermerstrand nodigen uit tot een bezoek.

Rijk aan cultuur

Noord-Holland is rijk aan cultuur. In de zomer vinden er tal van festivals plaats. Denk maar aan het rondreizend theaterfestival de Karavaan (vergelijkbaar met de Parade in Amsterdam). Maar ook de talrijke markten en braderieën, die elke avond een ander dorp of stad feestelijk kleuren.

Zijpersluis

Park Zijpersluis is een kleinschalig bungalowpark, gelegen tussen Schagen en Alkmaar. Op amper 3 kilometer van het strand en de duinen. Maar prachtig gelegen, midden in de bloembollenstreek: Bloeiend Zijpe, met zijn unieke bloembol-belevingen! Hier mag je over het bollenland van de bollenkwekers wandelen en fietsen. De Zijper bollenstreek behoort – samen met de polder Koegras en Anna Paulowna – tot het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld! Zoals ook Petten aan zee op slechts 10 minuten fietsen tot een van de mooiste stranden behoort.

Park Zijpersluis voert u terug naar het authentieke Nederland. Het park koestert de kleinschaligheid, en daarmee de rust en het groen. Veel privacy, rust en ruimte. Riante percelen en een TOP-vakantiewoning die u zelf kunt indelen.

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar op dit park. Lammert Haverkamp informeert u graag over een geschikt alternatief! Bel 0645484570 of mail naar verkoop@toptotaal.nl

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!