Vakantiepark Zijpersluis

Uw TOP-keuze in het Noord Hollandse Burgerbrug

De windmolens midden in het stralende polderlandschap; de uitgestrekte weidelanden afgebakend door slootjes; de lintvormige dorpjes doorsneden door kanalen en sloten. Typical Dutch, zoals buitenlanders het noemen. Dat is het beeld van het Noord Hollandse Burgerbrug. Zijpersluis, waar het park naar is genoemd, is een deeldorp van Burgerbrug. Vroeger een belangrijke sluis om naar de Zuiderzee door te varen. Gelegen vlak bij Schagen, Den Helder, Enkhuizen en Alkmaar. Een omgeving waarin TOP Totaal en Park Zijpersluis uw vakantiedroom tot leven brengen.

Wat is er mooier dan een TOP vakantiewoning in een dergelijke omgeving? Puur genieten en telkens weer verlangend uitzien naar de dag dat u er weer naar toe gaat. TOP Totaal en Park Zijpersluis combineren een ongekend idyllische omgeving met de luxe van een duurzame vakantiewoning. Samen realiseren zij die droom, die u al zo lang voor ogen had.

Recreatiewoning op eigen grond

Naast dat de kavels te huur zijn is het ook mogelijk om een kavel te kopen. Dit is vrij uniek, gezien de meeste kavels aan de kust niet te koop zijn.

De 4 verschillende landschappen

Strand, duinen, bos en polder. Vier verschillende type landschappen die in deze omgeving samen komen. Uitnodigend om te fietsen, te wandelen, te skaten of te zwemmen. Oud-Hollandse dorpjes, zoals ook Medemblik en Broek op Langedijk, doorbreken dit beeld. Maar ook de Hondsbossche zeewering en het Pettermerstrand nodigen uit tot meer dan een bezoek.

Rijk aan cultuur

Noord-Holland is rijk aan cultuur. In de zomer vinden er tal van festivals plaats. Denk maar aan het rondreizend theaterfestival de Karavaan (vergelijkbaar met de Parade in Amsterdam). Maar ook de talrijke markten en braderieën, die elke avond een ander dorp of stad feestelijk kleuren.

Zijpersluis

En het park zelf? Park Zijpersluis is een kleinschalig bungalowpark, gelegen tussen Schagen en Alkmaar. Op amper 3 kilometer van het strand en de duinen. Maar prachtig gelegen, midden in de bloembollenstreek: Bloeiend Zijpe, met zijn unieke bloembol belevingen! Hier mag je over het bollenland van de bollenkwekers wandelen en fietsen. De Zijper bollenstreek behoort – samen met de polder Koegras en Anna Paulowna – tot het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld! Zoals ook Petten aan zee op slechts 10 minuten fietsen tot een van de mooiste stranden behoort.

Park Zijpersluis voert u terug naar het authentieke Nederland. Het park koestert de kleinschaligheid. En daarmee de rust en het groen. Veel privacy, rust en ruimte. Riante percelen en een TOP-vakantiewoning die u zelf kiest. Samen met de vakmensen van TOP zorgen wij dat uw wensen volledig worden gerealiseerd. Van benodigde vloeroppervlakte, indeling, tot het door u gewenste comfort.

En een tip…u kunt de vakantiewoning ook kopen om met regelmaat in te zetten voor de verhuur. Financieel super interessant!

Top en Park Zijpersluis de ideale recreatiemogelijkheid! Die u al snel verleidt tot de opmerking: “Had ik deze keuze niet veel eerder moeten maken?”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of mail naar lh@toptotaal.nl

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Ruigeweg 6a
1754 HA Burgerbrug
TOPbuiten plaats

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.