Meer informatie Bekijk het park

Vakantiepark Duinlust

Vakantiepark bij de Efteling

Vakantiepark Duinlust ligt in Kaatsheuvel, op 3 minuten van de Efteling. Als dat geen sprookjesachtige locatie is…. Maar er is nog veel meer te doen in deze omgeving. Wat dacht u van Nationaal park De Loonse- en Drunense duinen; een gebied van 3500 hectare, waar u onbeperkt kunt fietsen, wandelen of mountainbiken. TOP Totaal plaatste op deze bijzondere locatie twee schitterende recreatiebungalows met alles erop en eraan.

Mooi Brabant

Een woestijn in Nederland. Je verwacht het niet. Toch voldoen de Loonse- en Drunense Duinen aan het beeld van eindeloos rondstruinen door het rulle zand. Lekker fietsen door de uitgestrekte bossen en paardrijden over de prachtige zandheuvels. Nationaal park De Loonse- en Drunense duinen is een unieke belevenis. Maar aansluitend aan die rijke natuur is men binnen een half uur ook in aantrekkelijke winkelsteden als Den Bosch, Breda en Tilburg. Maar evenzeer kan men kiezen voor een bezoek aan het historisch dorpje Heusden, of De Biesbosch. Of de ‘zeven zaligheden, zoals de zeven Kempen dorpjes zoals Eersel, Sterksel, Bladel worden genoemd. Allemaal op nog geen half uur rijden van de luxe TOP-vakantiewoning.

Vakantiepark Duinlust

Vakantiepark Duinlust heeft zelf ook voldoende faciliteiten om, samen met de kinderen of kleinkinderen, te genieten. Het park beschikt over 2 buitenzwembaden! Ook bevinden zich in de directe omgeving diverse overdekte zwembaden. Op amper 10 km afstand ligt Strandbad Het Blauwe Meer, een 40 hectare kraakheldere plas waar u heerlijk kunt zwemmen.

Ook een eigen TOP-woning?

Een eigen vakantiehuis is heerlijk! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.