Vakantiepark Duinlust

Vakantiepark Duinlust, op 3 minuten van de Efteling! Recreëren in sprookjesland.

Een heel bijzondere recreatiepark om als vakantieverblijf te kiezen, is Vakantiepark Duinlust in Kaatsheuvel. Het geeft u het gevoel alsof u in sprookjesland verblijft. Vakantiepark Duinlust ligt op amper 3 minuten rijden van De Efteling. Midden in het 3500 hectare grote Nationaalpark De Loonse- en Drunense duinen, waar u onbeperkt kunt fietsen, wandelen of mountainbiken.

Met de realisatie van 200 vakantiewoningen (die gefaseerd worden gebouwd) is Recreatiepark Duinlust bezig aan een grootscheepse uitbreiding. De vakantiewoningen worden geplaatst op percelen, die variëren van 200 tot 250 m2. U kiest hier uiteraard voor de een TOP-vakantiewoning. Omdat alleen maar TOP past in een omgeving die absolute TOP is.

Mooi Brabant

Een woestijn in Nederland. Je verwacht het niet. Toch voldoen de Loonse- en Drunense Duinen aan het beeld van eindeloos rondstruinen door het rulle zand. Lekker fietsen door de uitgestrekte bossen en paardrijden over de prachtige zandheuvels. Nationaalpark De Loonse- en Drunense duinen is een unieke belevenis. Maar aansluitend aan die rijke natuur is men binnen een half uur ook in aantrekkelijke winkelsteden als Den Bosch, Breda en Tilburg. Maar evenzeer kan men kiezen voor een bezoek aan het historisch dorpje Heusden, of De Biesbosch. Of de ‘zeven zaligheden, zoals de zeven Kempen dorpjes zoals Eersel, Sterksel, Bladel worden genoemd. Allemaal op nog geen half uur rijden van uw luxe TOP-vakantiewoning.

Vakantiepark Duinlust

Vakantiepark Duinlust heeft zelf ook voldoende faciliteiten om, samen met de kinderen of kleinkinderen, te genieten. Het park beschikt over 2 buiten zwembaden! Tevens bevinden zich in de directe omgeving diverse overdekte zwembaden. Op amper 10 km afstand ligt Strandbad Het Blauwe Meer. Een 40 hectare kraakheldere plas waar u heerlijk kunt zwemmen.

Renderende belegging

Wilt u uw eigen vakantiewoning tot een aantrekkelijke belegging maken? Ook dat kan. Vakantiepark Duinlust biedt u de mogelijkheid om 5 jaar lang elk jaar 6% gegarandeerd rendement te behalen. U koopt een compleet ingerichte vakantiewoning, inclusief keukeninventaris, aangelegde tuin en opbergschuurtje. Vakantiepark Duinlust geeft u een gegarandeerd rendement van 6% gegarandeerd netto per jaar. Vijf weken per jaar mag u zelf van de vakantiewoning genieten. m.u.v. de schoolvakanties. In de overige perioden verhuren en onderhouden zij het chalet en tuin voor u! Een interessante manier om 5 jaar lang een aantrekkelijk deel van uw investering terug te verdienen. Na die 5 jaar vervalt de overeenkomst en bent u vrij om uw chalet helemaal privé te gebruiken of te verkopen. Ook bestaat de mogelijkheid een nieuwe overeenkomst aan te gaan. Een extra reden om een TOP-vakantiewoning op vakantiepark Duinlust tot ongekend sprookje te maken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak