Meer informatie Bekijk het park

Vakantiepark De Heigraaf

Vakantievilla’s bij het Henschotermeer

Luxe recreëren met een knipoog naar vroeger. Dat biedt Vakantiepark De Heigraaf in Woudenberg. Een park dat prachtig is gelegen aan recreatieplas het Henschotermeer op de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van de Gelderse Vallei.

De Heigraaf is ruim opgezet. Privacy gegarandeerd! Het park is bovendien zeer sfeervol ingericht. Opvallend zijn de luxe sanitairunits in nostalgische stijl. En wilt u gezellig wat eten? In de oude boerderij vindt u een heerlijk restaurant. Waterratten en zonaanbidders kunnen hun hart ophalen: De Heigraaf ligt op loopafstand van het grote Henschotermeer, met zijn heldere water en fijne zandstranden.

Nostalgisch theehuis

Een mooi voorbeeld van de unieke sfeer op dit park: TOP Totaal realiseerde, samen met vakantiepark De Heigraaf, een aantal vakantiehuizen met een nostalgische uitstraling, waaronder het Theehuis. Deze woning is te bezichtigen op een exclusief parkdeel van De Heigraaf.

Het Theehuis is duurzaam en energiezuinig gebouwd. De gevels zijn afgewerkt met keramische steenstrips met echte voegen. Op het dak liggen echte dakpannen. De grote aanbouw is voorzien van zwarte kunststof potdekselpanelen met houtnerf. Verder heeft het Theehuis zinken dakgoten en regenpijpen en bestaat het overdekte terras uit onderhoudsarme vlonderdelen. Geheel in stijl zijn de kozijnen verdiept in de gevel aangebracht. En de raamluiken? Die kunnen echt open en dicht. Wat een plaatje!

Recreatiepark voor jong en oud

Vakantiepark De Heigraaf leent zich uitstekend voor families en senioren die graag de kleinkinderen ontvangen: op het park bevinden zich onder andere een speeltuin, indoorspeeltuin en sportterrein. In de schoolvakanties is er een uitgebreid animatieprogramma. Ook rond vakantiepark De Heigraaf is er voldoende te beleven, zeker voor iedereen die houdt van de natuur en van cultuur.

Ook een eigen TOP-recreatievilla?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een eigen TOP-recreatiewoning? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!