Vakantiepark De Heigraaf

Vakantiepark “De Heigraaf” biedt sfeer en gezelligheid. De chalets zijn allemaal sfeervol ingericht met een eigen karakter en gesitueerd op prachtige plekken. Niet alleen op maar ook rond Vakantiepark “De Heigraaf” is het volop genieten! Voor iedereen die van natuur en cultuur houdt, is 
er in de omgeving genoeg te beleven. Vergeet vooral uw fiets niet mee te nemen, er is zoveel te zien!

Na de nostalgische chaletmodellen ’t Voorhuus en ’t Posthuisje realiseerde TOP Totaal samen met park “De Heigraaf ” wederom een uniek chalet in de vorm van een voormalige Woudenbergse woning, genaamd Theehuis. Ook dit nostalgische model is momenteel te bezichtigen op een exclusief parkdeel van Vakantiepark “De Heigraaf ” te Woudenberg. Dit bijzondere chalet is gebouwd met energiezuinige systeemwanden en -vloeren, waarbij de gevels zijn afgewerkt met keramisch steenstrips met echte voegen en het dak bedekt is met echte dakpannen. De grote aanbouw aan de achterzijde van het chalet is voorzien van zwarte potdeksel kunststof panelen met houtnerf. Verder heeft het model Theehuis zinken dakgoten en regenpijpen en bestaat het overdekte terras uit onderhoudsarme vlonderdelen. Geheel in stijl zijn de kozijnen in de gevels verdiept aangebracht en kunnen de in oud groen gekleurde raamluiken echt gesloten worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of lh@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!