Meer informatie Bekijk het park

Strânhûs Sneekermeer

Strânhuzen met uitzicht op het Sneekermeer. Duurzaam, gasloos en energiezuinig recreëren op een A-locatie.

Zoekt u een unieke recreatiewoning, voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie hiervan? TOP Totaal gaat een aantal fantastische Strânhuzen (strandwoningen) bouwen met uitzicht op het Sneekermeer.

Uw eigen TOP Totaal-Strândhûs

Strândhûs Sneekermeer is een TOP-project waar we enorm trots op zijn. Waterrecreatie Sneekermeer is een fantastisch park, pal aan het bekendste meer van Friesland. De gloednieuwe TOP Totaal-vakantiewoningen komen dus op een A-locatie te staan. Een eigen, super-de-luxe recreatiewoning aan het Sneekermeer, helemaal voor uzelf…. Een droom die uitkomt, toch!?

Met een TOP Totaal-vakantievilla bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Onze woningen worden volledig in eigen beheer gebouwd. Daarbij maken we gebruik van duurzame en onderhoudsarme materialen. Een TOP Totaal-woning is ook nog eens zeer energiezuinig en helemaal ingericht op een gasloze toekomst. Wel zo prettig, met de huidige hoge gasprijzen!

Strândhûs modelwoning

Benieuwd naar onze Strânhuzen en naar de omgeving? Kom een keer kijken! De modelwoning is volledig ingericht en is binnenkort te bezichtigen op afspraak.

Over het park

Waterrecreatie Sneekermeer is eigenaar en exploitant van Strandcamping Terherne. Naast de camping omvat het complex 68 recreatiewoningen en de jachthaven ‘Terhernster Syl’. Recreanten kunnen hier ook fietsen huren. De Strânhuzen die er nu bij komen, worden geplaatst op een apart deel van de camping. Alle Strânhûzen hebben zicht op het Sneekermeer.

Verhuren zonder gedoe

Kiest u ervoor om de woning (deels of volledig) te verhuren? Uitstekende beslissing! Het Sneekermeer is altijd in trek en de luxe recreatiewoningen zijn populair bij gasten uit binnen- en buitenland. Een prima investering dus. Bovendien heeft u geen omkijken naar de verhuur. Landal GreenParks neemt u namelijk al het werk uit handen. De verhuur kan direct na de productie en verkoop van de Strânhuzen van start gaan. Dat geeft ook op korte termijn al een mooi rendement.

Goed om te weten: u hoeft zelf geen energie te stoppen in uw investeringsproject. Het hele proces, van het pachten van de grond tot en met de exploitatie, is in professionele handen.

  • Waterrecreatie Sneekermeer is eigenaar van de grond, die u pacht;
  • TOP Totaal één van Nederlands meest gewaardeerde en gerespecteerde bouwers van vakantiewoningen;
  • Landal GreenParks is een professionele verhuurorganisatie.

U koopt dus niet van Landal GreenParks, maar pacht de grond van van Waterrrecreatie Sneekermeer. Het Strânhûs koopt u van TOP Totaal. Beide bedrijven beschikken, net als Landal GreenParks, over een lange en solide historie. U gaat dus in zee met betrouwbare partners.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of heeft u vragen over het project? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.