Meer informatie Bekijk het park

Recreatiepark de Oude Maas

Er zijn geen kavels meer beschikbaar op dit park. Ook huren is helaas niet mogelijk.

Recreatiepark de Oude Maas ligt op een unieke locatie: een oase van rust, ruimte en natuur, maar toch dicht bij diverse grote steden zoals Rotterdam, Dordrecht en Gouda. En dan zijn er ook nog tal van interessante bezienswaardigheden, faciliteiten en leuke restaurants in de directe omgeving. Wat een TOP-plek!

Vakantiepark aan de Oude Maas

Recreatiepark de Oude Maas beschikt over vrijstaande luxe recreatiewoningen aan het water met vrij uitzicht op rivier de Oude Maas en de mooie jachthaven. De laatste jaren hebben er veel vernieuwingen plaatsgevonden waaronder de aanleg van een nieuwe toegangsweg en ruime parkeergelegenheid, vernieuwingen van de steigers in de haven en onlangs nog de bouw van een geheel geïsoleerde en vorstvrije botenloods.

Er zijn geen kavels meer beschikbaar op dit park. Ook huren is helaas niet mogelijk. Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten? Abonneer u op de TOP Totaal-nieuwsbrief en mis niets!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.