Meer informatie Bekijk het park

Park 22

Helaas, alle kavels zijn verkocht.

Aan de Scheendijk te Breukelen, ten westen van de Loosdrechtse Plassen vindt u Park 22. Een recreatiepark waar u 365 dagen per jaar kunt recreëren in een rustige omgeving. Uw eventuele sloep of zeilboot kunt u afmeren aan uw eigen steiger. Wat een luxe!

Recreatiewoning aan Loosdrechtse Plassen

De landtong waarop park 22 ligt, geeft direct toegang tot de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Het park bevindt zich op een van de twee grote legakkergebieden in de zuidwesthoek van de Loosdrechtse Plassen. Kenmerkend is de afwisseling van water, trekgaten en legakkers met recreatiewoningen. Langs de noordzijde loopt de Weersloot die de Derde Plas verbindt met de Vecht. Deze bijzondere locatie biedt booteigenaren de mogelijkheid alle richtingen te kiezen.

Luxe recreatiepark in Breukelen

Om de uniformiteit in de luxe uitstraling van het park te garanderen, is er gekozen voor drie verschillende typen recreatiewoningen. Deze woningen verschillen qua woonoppervlak. Ook de grootte van het perceel verschilt per type.

Er zijn helaas geen vrije kavels meer beschikbaar op dit park.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!