Park 22

Helaas, alle kavels zijn verkocht. We hebben nog wel vrije kavels op Caravanpark Van de Wetering en op Bungalowpark De Spar.

Aan de Scheendijk te Breukelen aan de Westzijde van de Loosdrechtse Plassen vindt u Park 22. Een recreatiepark waar u 365 dagen per jaar kunt recreëren in een rustige omgeving. Uw eventuele sloep of zeilboot kunt u direct afmeren aan uw eigen steiger.

De landtong waarop het park ligt, geeft direct toegang tot de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Het park bevindt zich op een van de twee grote legakkergebieden in de zuidwesthoek van de Loosdrechtse Plassen. Kenmerkend is de afwisseling van water, trekgaten en legakkers met recreatiewoningen. Langs de noordzijde loopt de Weersloot die de Derde Plas verbindt met de Vecht. Deze bijzondere locatie biedt booteigenaren de mogelijkheid alle richtingen te kiezen.

Om uniformiteit en niveau in de uitstaling van het park te garanderen, heeft de koper de keuze uit een luxe Chalet en twee verschillende recreatiewoningen. Een Chalet heeft een oppervlak van 55m2 inclusief inpandige berging en wordt geplaatst op een perceel van 200m2. De recreatiewoning is 70m2 groot, heeft een inhoud van 200m3 en wordt geplaatst op kavels van 400m2.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06-45484570 of lh@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!