Park 22

Aan de Scheendijk te Breukelen aan de Westzijde van de Loosdrechtse plassen vindt u Park 22. Een recreatiepark waar u 365 dagen per jaar kunt recreëren in een rustige omgeving. Uw eventuele sloep of zeilboot kunt u direct afmeren aan uw eigen steiger.

De landtong waarop het park ligt, geeft direct toegang tot de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Het park bevindt zich op een van de twee grote legakkergebieden in de zuidwesthoek van de Loosdrechtse Plassen. Kenmerkend is de afwisseling van water, trekgaten en legakkers met recreatiewoningen. Langs de noordzijde loopt de Weersloot die de Derde Plas verbindt met de Vecht. Deze bijzondere locatie biedt booteigenaren de mogelijkheid alle richtingen te kiezen.

Om uniformiteit en niveau in de uitstaling van het park te garanderen, heeft de koper de keuze uit een luxe Chalet en twee verschillende recreatiewoningen. Een Chalet heeft een oppervlak van 55m2 inclusief inpandige berging en wordt geplaatst op een perceel van 200m2. De recreatiewoning is 70m2 groot, heeft een inhoud van 200m3 en wordt geplaatst op kavels van 400m2.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06-45484570 of lh@toptotaal.nl.

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Scheendijk 22
3621 VC Breukelen
TOPbuiten plaats

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.