Meer informatie Bekijk het park

Hof van Renesse

Exclusief recreëren tussen Zeeuwse trekpleisters

TE KOOP – Vijf luxe woningen

In landelijke stijl met een oppervlakte van 65m² en op ruime huur percelen van bijna 700m². Gasloos, energiezuinig en duurzaam gebouwd. De volledig ingerichte modelwoning staat sleutelklaar en kan op afspraak bezichtigd worden.

Rust, ruimte én een eigen plek… Hof van Renesse realiseert samen met TOP Totaal een aantal fraaie recreatiewoningen. Dicht bij zee, op steenworp afstand van badplaatsen als Renesse en toch in een rustig gelegen, natuurrijk gebied. Een oase in Zeeland!

Het gaat om een exclusief project: vijf luxe woningen (65 m2, twee ruime slaapkamers) in landelijke stijl op ruime percelen. De woningen worden gasloos, energiezuinig en duurzaam gebouwd. Een uitstekende investering voor de toekomst.

Voormalige boerenhoeve

Hof van Renesse wordt beheerd door eigenaars Jos en Rebecca Hanse. Eigenlijk is het een familiebedrijf, want op deze plek stond voorheen de boerenhoeve Lockershof, waar de grootvader en vader van Jos een agrarisch bedrijf hadden. De boerenhoeve is in 1996 volledig verbouwd, toen Jos en Rebecca besloten om op deze unieke plek een recreatieoord te beginnen. De hoeve werd getransformeerd tot twee luxe groepshuizen met sfeervolle gastenkamers waar eveneens B&B-gasten op basis van logies met ontbijt worden verwelkomd.

Hof van Renesse is van alle moderne gemakken voorzien, maar ademt nog altijd de authentieke sfeer van het landleven. Achter de boerderij bevind zich een prachtige minicamping. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim van opzet en geven uitzicht op weidse velden en eindeloze vergezichten.

Uw eigen recreatiewoning

Aan de rand van Hof van Renesse realiseert TOP Totaal een vijftal comfortabele vakantiewoningen in landelijke stijl. De huurkavels zijn met een oppervlakte van zo’n 690 m² beslist royaal te noemen. De rust, ruimte en privacy van de bewoners blijven daardoor gewaarborgd.

Het jaarrond recreëren in Zeeland

Bij Hof van Renesse kunt u het hele jaar door recreëren in uw eigen vakantiehuis. Ook wat dat betreft is dit vakantiepark uniek. Goed om te weten: huisdieren zijn niet toegestaan op het park. Huiseigenaren kunnen gebruikmaken van de faciliteiten die Hof van Renesse biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen huren bij de receptie. En wat dacht u van een heerlijk ontbijtbuffet? Tijdens de zomermaanden kunt u ‘s ochtends aanschuiven in de sfeervolle B&B of buiten op het terras.

Overweegt u uw vakantiehuis (deels) te verhuren? Dat kan. De eigenaren van Hof van Renesse vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Afspraak maken? Meer informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.