De Willigenhof

De Willigenhof ligt op circa twintig minuten rijden van Rotterdam, nabij het recreatiewater van de Binnenmaas. Het is een uitgestrekt polderlandschap, met langgerekte akkers, dijkjes en rivieren. Ideaal geschikt voor wandelaars en fietsers en een perfecte locatie om tot rust te komen.

Eigenaar Van willigen besloot in 2010 de voormalige kippenhokken af te breken en te vervangen door luxe vakantiewoningen. 10 riante woningen, die in eigen beheer werden ontwikkeld. De buitenhuizen hebben een vloeroppervlak van 75 m2. Een uitzonderlijke afmeting voor een vakantiewoning. Maar dat geldt nog veel meer voor de kavels, die in oppervlakte variëren van 768 tot liefst 1645 m2. Door de ruime opzet en de volwassen begroeiing rondom de kavels, worden privacy en rust optimaal gewaarborgd. De kavels en ook de toegangsweg worden het volledige eigendom van de 10 eigenaren.

De eerste woning is gebouwd en past met haar landelijke uitstraling perfect in het buitengebied van de Hoeksche waard. Er is gekozen voor duurzame en onderhoudsarme materialen: kunststofkozijnen met dubbele beglazing, zwarte gepotdekselde kunststof planken voorzien van een houtnerf, stenen borstwering en echte dakpannen. De modelwoning is van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken, 3 slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras, van waaruit men een schitterend uitzicht heeft. Verder een fraaie badkamer en apart toilet, airconditioning, CV combiketel. Alle opties zijn mogelijk, zolang deze binnen de bouw-voorschriften
en het bestemmingsplan blijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of lh@toptotaal.nl.

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Ritselaarsdijk
Strijen
TOPbuiten plaats

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.