Meer informatie Bekijk het park

De Willigenhof

Recreatiepark op Hoeksche Waard

De Willigenhof ligt op het Zuid-Hollandse eiland de Hoeksche Waard, op zo’n twintig minuten rijden van Rotterdam, vlak bij het recreatiewater van de Binnenmaas. Het polderlandschap in deze omgeving is uitgestrekt, met langgerekte akkers, dijkjes en rivieren. Ideaal voor wandelaars en fietsers en een perfecte locatie om tot rust te komen.

Eigenaar Van Willigen besloot in 2010 de voormalige kippenhokken af te breken en te vervangen door luxe vakantiewoningen. 10 riante woningen, die in eigen beheer werden ontwikkeld. De buitenhuizen hebben een vloeroppervlak van 75 m2. Een uitzonderlijke afmeting voor een vakantiewoning. Maar dat geldt nog veel meer voor de kavels, die in oppervlakte variëren van 768 tot liefst 1645 m2. Door de ruime opzet en de volwassen begroeiing rondom de kavels, worden privacy en rust optimaal gewaarborgd.

TOP-modelwoning met landelijke uitstraling

De modelwoning, gerealiseerd door TOP Totaal, past met haar landelijke uitstraling perfect in bij dit recreatiepark op de Hoeksche waard. Er is gekozen voor duurzame en onderhoudsarme materialen: kunststofkozijnen met dubbele beglazing, zwarte gepotdekselde kunststof planken voorzien van een houtnerf, stenen borstwering en echte dakpannen. De modelwoning is van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken, 3 slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras, van waaruit men een schitterend uitzicht heeft. Verder een fraaie badkamer en apart toilet, airconditioning, CV combiketel.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een eigen TOP-recreatiewoning? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.