De Verborgen Hoek

TOP-Buitenplaats De Verborgen Hoek; een unieke locatie

Verborgen achter een bosperceel aan de Bokkeleane 3 in het Friese Harich, midden in de landelijke natuur, ligt Camping De Verborgen Hoek. De afgelopen maanden werd aansluitend aan de camping de TOP-Buitenplaats De Verborgen Hoek ontwikkeld. In de buitenring van deze TOP-Buitenplaats komen 25 TOP-vakantiewoningen op riante percelen en volledig uitgevoerd naar eigen wens.

De Verborgen Hoek is een locatie om van te watertanden. Deze TOP-Buitenplaats ligt op vijf minuten rijden van het IJsselmeer strand, maar eveneens op amper vijf minuten van de grote Friese meren. Watersport mogelijkheden in overvloed. Voor welke vorm van watersport men ook kiest, de adrenaline voelt men door de aderen jagen bij het zien van zoveel riante mogelijkheden op en om het IJsselmeer en de Friese meren. Wilt u het wat rustiger aan doen, lekker op het strand liggen, zwemmen of kalm varen over de kleinere watertjes door pittoreske dorpjes met brugjes en sluisjes, dat behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Christelijke identiteit

Camping De Verborgen Hoek heeft een christelijke identiteit. Dat betekent dat de zondagsrust wordt gerespecteerd, zonder vertrek of aankomst, of voorbereidingen daartoe.

Wandelen en fietsen

Wie houdt van wandelen, fietsen of dorpjes bezoeken kan hier eveneens onbeperkt genieten. De Verborgen Hoek heeft zijn naam te danken aan de ligging: midden in het natuurlijke Friese boerenland, weg van doorgaande wegen, verscholen tussen de bosjes en ingesloten tussen dorpen als Sloten en Hindeloopen, waar wandelen, fietsen en het bezoeken van dorpjes tot weldaad is verheven.

Nieuwe uitbreiding

De nieuwe uitbreiding beschikt over een buitenring met percelen die in oppervlakte variëren van 200 tot 250 m2. Kopers hebben de vrijheid hun TOP-vakantiewoning volledig naar eigen wens en mogelijkheden te kiezen. Van standaard tot super-de-luxe en in afmeting tot liefst 70m2. Maar welke keuze men ook maakt, als koper geniet u altijd weer het voordeel van het vakmanschap van de TOP-vakantiewoning. Deze TOP-Buitenplaats biedt u het ultieme plezier om ‘s morgens wakker te worden op de tonen van fluitende vogeltjes…Heerlijk toch!

Nog dit seizoen genieten

Wanneer men nu kiest voor een luxe vakantiewoning in het weldadige Friese landschap, kan men nog komend seizoen genieten, want de afgelopen maanden werd de infrastructuur al aangelegd, met elektra, gas, water en riool. Zodat alles klaar is om uw nieuwe vakantiewoning te plaatsen.

Faciliteiten

De Verborgen Hoek beschikt over een breed scala aan faciliteiten waar ook de mensen van de TOP-Buitenplaats gebruik van kunnen maken. De camping biedt o.a. uitgebreide speeltuinen met in het hoogseizoen animatie, sportveld, vliegerveld, zandbakken, glijbanen, schommels, skelters, familieskelter, zwembad voor kinderen, springkussen, kabelbaan en een kinderboerderij. Dus wanneer uw kinderen of kleinkinderen op bezoek komen, hoeft u zich geen enkele zorg te maken of die zich zullen vermaken. Integendeel! U zult eerder moeite hebben ze aan het einde van de dag weg te krijgen, want hier zijn wel zo’n ultieme recreatiemogelijkheden dat afscheid nemen heel moeilijk is.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!