De Verborgen Hoek

TOP-Buitenplaats De Verborgen Hoek; een unieke locatie

Verborgen achter een bosperceel aan de Bokkeleane 3 in het Friese Harich, midden in de landelijke natuur, ligt Camping De Verborgen Hoek. Aansluitend aan de camping is TOP Buitenplaats De Verborgen Hoek ontwikkeld. In de buitenring van deze TOP Buitenplaats komen 25 TOP-vakantiewoningen op riante percelen.

De Verborgen Hoek is een locatie om van te watertanden. Deze TOP Buitenplaats ligt op vijf minuten rijden van het IJsselmeer strand, maar eveneens op amper vijf minuten van de grote Friese meren. Watersport mogelijkheden in overvloed. Wilt u het wat rustiger aan doen? Lekker op het strand liggen, zwemmen of kalm varen over de kleinere watertjes door pittoreske dorpjes met brugjes en sluisjes kan ook.

Christelijke identiteit

Camping De Verborgen Hoek heeft een christelijke identiteit. Dat betekent dat de zondagsrust wordt gerespecteerd, zonder vertrek of aankomst, of voorbereidingen daartoe.

Wandelen en fietsen

Wie houdt van wandelen, fietsen of dorpjes bezoeken, kan hier eveneens onbeperkt genieten. De Verborgen Hoek heeft zijn naam te danken aan de ligging midden in het natuurlijke Friese boerenland, weg van doorgaande wegen, verscholen tussen de bosjes en ingesloten tussen dorpen als Sloten en Hindeloopen, waar wandelen, fietsen en het bezoeken van dorpjes tot kunst is verheven.

Uitbreiding

De uitbreiding beschikt over een buitenring met percelen die in oppervlakte variëren van 200 tot 250 m2. Kopers kunnen kiezen uit verschillende TOP-vakantiewoningen. Van standaard tot super luxe en met afmeting tot maar liefst 70 m2. Welke keuze u ook maakt, uw TOP-vakantiewoning heeft hoe dan ook die vertrouwde TOPkwaliteit. Op deze TOP Buitenplaats wordt u ‘s morgens gewekt door de tonen van fluitende vogeltjes… Heerlijk toch!

Faciliteiten

De Verborgen Hoek beschikt over een breed scala aan faciliteiten waar ook de gasten van de TOP Buitenplaats gebruik van kunnen maken. De camping biedt onder andere diverse speeltuinen met (in het hoogseizoen) animatie, een sportveld, vliegerveld, zandbakken, skelters, een kinderzwembad, springkussen, kabelbaan en een kinderboerderij. Krijgt u uw kinderen of kleinkinderen op bezoek? Ze zullen zich kostelijk vermaken. Met zoveel recreatiemogelijkheden zullen ze het nog lastig vinden om afscheid te nemen!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!