Meer informatie Bekijk het park

De Verborgen Hoek

Luxe recretiepark in het mooie Friesland

Recreatiepark de Verborgen Hoek bestaat uit een gezellige camping en de naastgelegen TOP-Buitenplaats. In de buitenring van deze TOP-Buitenplaats staan luxe vakantiewoningen, gebouwd op riante percelen.

De Verborgen Hoek doet zijn naam eer aan; het recreatiepark ligt verscholen achter een bosperceel in het Friese Harich, middenin de natuur. Een locatie om van te watertanden. Deze TOP-Buitenplaats ligt op vijf minuten rijden van het IJsselmeerstrand en op amper vijf minuten van de grote Friese meren. Watersportmogelijkheden in overvloed!

Luxe TOP-villa als investering

De percelen op De Verborgen Hoek variëren in oppervlakte van 200 tot 250 m2. Kopers kunnen kiezen uit verschillende TOP-vakantiewoningen, van standaard tot super-de-luxe en met afmeting tot maar liefst 70m2. Welke keuze u ook maakt, uw TOP-vakantiewoning heeft altijd die vertrouwde TOP-kwaliteit. De recreatievilla’s zijn daardoor een uitstekende investering: u geniet nu van een luxe vakantiehuis en kunt de villa later weer verkopen. Of u kunt het vakantiehuis verhuren in de weken dat u er zelf geen gebruik van maakt. Friesland is altijd een populaire vakantiebestemming, dus er is belangstelling genoeg!

Fryslân Boppe

De omgeving van Harich is prachtig. Wie houdt van wandelen of fietsen, kan hier  onbeperkt genieten. De Verborgen Hoek ligt middenin het Friese boerenland, weg van doorgaande wegen en ingesloten tussen gezellige dorpen als Sloten en Hindeloopen, De locatie is dus niet alleen favoriet bij watersporters, maar eigenlijk bij iedereen die houdt van rust, ruimte en de natuur. Camping De Verborgen Hoek heeft een christelijke identiteit. Dat betekent dat de zondagsrust wordt gerespecteerd, dus zonder vertrek of aankomst, of voorbereidingen daartoe. Ook dat draagt bij aan de ontspannen sfeer op het park.

Faciliteiten

De Verborgen Hoek beschikt over een breed scala aan faciliteiten waar ook de gasten van de TOP-Buitenplaats gebruik van kunnen maken. De camping biedt onder andere diverse speeltuinen met (in het hoogseizoen) animatie, een sportveld, vliegerveld, zandbakken, skelters, een kinderzwembad, springkussen, kabelbaan en een kinderboerderij. Er is hier dus genoeg te doen, voor jong en oud. Komt u een keer kijken?

Ook een eigen TOP-woning?

Heeft u interesse in een eigen recreatiewoning op dit recreatiepark in Friesland of op een andere locatie? Lammert Haverkamp vertelt u graag meer over de mogelijkheden: 06 454 845 70 / verkoop@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!