De Kurenpolder Recreatie

Aan de rand van de Brabantse Biesbosch vindt u bij Hank De Kurenpolder Recreatie. Even niets aan uw hoofd, maar verblijven in het gemoedelijke Brabant, midden in de natuur op een camping waar rust en uw plezier voorop staan.

TOP Totaal is in samenwerking met De Kurenpolder Recreatie gestart met de verkoop van “Project Waterzicht”. Een uitbreidingsplan aan de rand van De Kurenpolder met volop aandacht voor groen en water. Er is ruimte voor 121 prachtige vakantiechalets, vele met uitzicht op een van de waterpartijen. De afmetingen van de plaatsen zijn 300 m2, u kunt dus niet alleen een grote chalet laten plaatsen maar ook genieten van een heerlijk ruime tuin. Er mogen chalets worden geplaatst met maximaal 250 m3 inhoud.

Riante vakantiewoningen tot 70m2
De ligging aan de Biesbosch maakt dat het park wordt gekenmerkt door veel groen en waterpartijen. Er kunnen TOP chalets worden geplaatst tot 70 m2, exclusief berging. Men kan kiezen uit zowel een enkel, dubbel of L-model. Elke koper heeft de mogelijkheid het chalet volledig naar eigen inzicht af te werken en in te richten. De flexibele bouwmethode van TOP Totaal maakt het ook mogelijk in te spelen op hedendaagse trends als: passief en duurzaam bouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06-45484570 of verkoop@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!