Meer informatie Bekijk het park

De Holle Poarte

Recreatiepark aan het IJsselmeer

Zoekt u een recreatiewoning met alle luxe van thuis, maar dan wel op een plek waar u veel groen, rust en ruimte om u heen heeft? Kom eens kijken bij De Holle Poarte in het Friese Makkum, pal aan het IJsselmeer! De Holle Poarte ligt naast jachthaven Marina Makkum, die ideale uitvalbasis voor iedereen die Friesland per boot wil verkennen. Jachthaven Marina Makkum beschikt over 600 ligplaatsen.

Recreatiewoning bij het strand

Op de Holle Poarte begint uw dag met een prachtige strandwandeling en eindigt hij met het beeld van het avondrood dat langzaam achter de horizon verdwijnt. Het park biedt ruime percelen aan het water. Hier kunnen we met veel zorg en aandacht uw eigen TOP-vakantiewoning realiseren. De omgeving biedt bijzondere fiets- en wandelmogelijkheden, maar u kunt er ook vanaf een bootje genieten van de weidsheid van het Friese land. De rijke natuur, de pareltjes van dorpen, en de talrijke meren.

Villa’s van TOP-kwaliteit

Binnen de wet- en regelgeving bepaalt u zelf hoe uw TOP-vakantiewoning eruit ziet. Met een indeling naar eigen wens, compleet met luxe keuken en badkamer, waarbij u ook rekening kunt houden met extra slaapruimte voor als de kinderen of kleinkinderen komen logeren. TOP Totaal bouwt uw vakantiewoning duurzaam, onderhoudsarm en volledig naar eigen smaak.

TOP-faciliteiten

De Holle Poarte is een TOP-plek voor jong en oud! Naast de vele watersportmogelijkheden zijn er tal van faciliteiten voor de jeugd, waaronder een skatebaan, speeleiland, chillruimte en kinderboerderij. Ook is er het hele vakantieseizoen een animatieteam. Bij de Holle Poarte ligt een Spar-supermarkt met een uitgebreide broodafdeling, om ’s morgens verse pistoletjes en croissants te halen en ’s avonds stokbrood om te barbecueën. Honden zijn (aangelijnd) toegestaan en er is draadloos internet over het gehele terrein. Bij de receptie bevindt zich een eigen geldautomaat. U kunt op het park ook fietsen of e-bikes huren.

Makkum

Watersportliefhebbers zullen zich niet vervelen op het recreatiepark in Makkum. Er is een surf- en zeilschool om te leren surfen, kitesurfen en catamaran-zeilen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Ook is het mogelijk om het nieuwste surfmateriaal en catamarans te huren.

Op welke kavel komt uw TOP-woning?

De Holle Poarte in Makkum is een TOP-keuze. De omgeving is prachtig en er is veel te doen. Uw eigen TOP-recreatiewoning aan het water maakt het sprookje compleet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een keer komen kijken? Neem contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.