De Holle Poarte

De Holle Poarte in Makkum; dan blijft er weinig meer te wensen over.

Zoekt u een luxe recreatiewoning, in Nederland zodat uw kinderen en kleinkinderen u vaak kunnen bezoeken, waar u alle luxe heeft die u thuis ook geniet; maar wel op een park waar u ‘groene’ rust en ruimte om u heen heeft?

Dan hebben wij een supersuggestie voor u! Kom eens kijken bij De Holle Poarte in het Friese Makkum, gelegen pal aan het IJsselmeer, met meer en strand en ideale watersportmogelijkheden pal naast de deur. De Holle Poarte ligt naast jachthaven Marina Makkum, die ideale uitvalbasis voor iedereen die Friesland met de boot wil verkennen. Jachthaven Marina Makkum beschikt over 600 ligplaatsen.

Ligging pal aan het strand

Op de Holle Poarte begint uw dag met een prachtige strandwandeling en eindigt hij met het beeld van het avondrood dat langzaam achter de horizon verdwijnt. Het park biedt ruime percelen aan het water, waar u naar eigen smaak en eigen keuze uw TOP-vakantiewoning realiseert. De omgeving biedt bijzondere fiets- en wandelmogelijkheden, maar u kunt er ook vanaf een bootje genieten van de weidsheid van het Friese land. De rijke natuur, de pareltjes van dorpen, en de talrijke meren.

Villa’s van het TOP Kwaliteit

Binnen de wet- en regelgeving bepaalt u zelf hoe uw TOP-vakantiewoning eruit ziet. Met een indeling naar eigen wens, compleet met luxe keuken en badkamer, waarbij u ook rekening kunt houden met extra slaapruimte wanneer de kinderen of kleinkinderen komen logeren. TOP Totaal produceert uw TOP-vakantiewoning: duurzaam, onderhoudsarm en volledig naar eigen smaak.

Vakantie aan het IJsselmeer

Uw kinderen en kleinkinderen zullen graag op bezoek komen, want er valt veel te beleven. Naast de riante watersportmogelijkheden van zwemmen, en bootje varen, kan men er skeeleren, is er het hele vakantieseizoen een animatieteam. Bij de Holle Poarte ligt een Spar supermarkt met een uitgebreide broodafdeling, om ’s morgens verse pistoletjes en croissants te halen en ’s avonds stokbrood om te barbecueën. Tevens is er een drogisterij en slijterij.  De auto mag bij de plaats geparkeerd worden. Huisdieren zijn (aangelijnd) toegestaan en er is draadloos internet over het gehele terrein. Bij de receptie bevindt zich een eigen geldautomaat. U kunt op het park fietsen of e-bike huren, indien gewenst met fietsentassen om spulletjes mee te nemen om gezellig te picknicken.

Makkum

In het dorp Makkum is ook een surf en sailschool om te leren surfen, kitesurfen en catamaran zeilen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Ook is het mogelijk om het nieuwste surfmateriaal en catamarans te huren. Bij het strand is ook een funsport’s surfshop, snowboardshop en kitesurfshop.

Met TOP, is er weinig meer te wensen!

Een omgeving waarin u met trots en plezier uw kinderen en kleinkinderen zult uitnodigen. Want om het gevoel van het ‘buitenland’ op te roepen hoeft u echt niet over de grenzen te gaan. En wanneer u dan ook nog kiest voor een kwaliteit chalet van TOP Totaal blijft er weinig meer te wensen over. Maak een afspraak en raak in de ban van de immense rust en ruimte, de geweldige ligging en kwaliteit en het vakmanschap van TOP Totaal.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak