Chaletpark Kootwijkerduin

Chaletpark Kootwijkerduin is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers. Uw buren? Maak kennis met de familie eekhoorn! Ze komen regelmatig even langs in uw tuin, net als de vele vogels en af en toe een ree. Zelfs edelherten, wildzwijnen en dassen bezoeken het park. Niet vreemd, want Kootwijkerduin ligt middenin de Veluwe – een van de grootste en mooiste natuurgebieden in Nederland.

Comfortabele chalets op ruime kavels

Het recreatiepark zelf is minstens zo innemend als de omgeving. Het charmante park is ruim opgezet. Met kavels variërend van 250 tot zelfs 400 m2 beschikt u over een zee van ruimte en daarmee ook over meer dan voldoende privacy en rust.

Op het park vindt u verschillende soorten chalets. Sfeervolle en comfortabele recreatiewoningen, waarvan er een aantal zijn gebouwd door TOP Totaal. De chalets van TOP Totaal zijn voorzien van alle luxe, zoals een volwaardige badkamer en keuken, fijne slaapkamers en een heerlijke woonkamer die toegang geeft tot het ruime terras.

Alle kavels op Kootwijkerduin zijn aangesloten op het riool en beschikken over water, gas, elektra en centrale antenne (kabeltelevisie). Een vaste telefoon- en/of internetaansluiting behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw eigen, nieuwe TOP-recreatiewoning

Er zijn ook lege kavels waarop TOP Totaal uw eigen, gloednieuwe droomchalet van maximaal 70 m2 kan realiseren. U kunt daarbij kiezen uit diverse modellen. Een recreatiewoning in een knusse L-vorm bijvoorbeeld of een riant, dubbelbreed chalet: u zegt het maar! Zo’n nieuwe vakantiewoning kunnen we uiteraard volledig aanpassen aan uw wensen. Een fraaie erker met grote raampartij zou hier bijvoorbeeld fantastisch zijn. Of een gezellig overdekt terras waar u ook kunt zitten als het wat kouder is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rust, ruimte en toch genoeg te doen

Het kleinschalige Chaletpark Kootwijkerduin ligt in een bosrijke omgeving, vlak naast een spectaculaire zandverstuiving. Op het park hebben ze ervoor gekozen om de rust en stilte zoveel mogelijk in stand te houden. Geen disco, speeltuintjes of animatieteam; het ruisen van de wind door de bomen en het gezang van de vogels is het enige concert dat er gegeven wordt.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen voorzieningen zijn. Aan de rand van het park vindt u een volwaardig restaurant en een gezellige snackbar. En in de direct omgeving kunt u terecht voor allerlei leuke activiteiten. Er is een golfbaan, er zijn prachtige fietspaden en als u van wandelen houdt, kunt u hier absoluut uw hart ophalen. Paardenliefhebbers vinden een manege op steenworp afstand en ligt er in de winter sneeuw, dan kunt u zelfs langlaufen!

De gezellige plaatsen in de omgeving bieden ook voldoende winkelmogelijkheden. En wat dacht u van een excursie naar Radio Kootwijk, Paleis ’t Loo of een van de andere kastelen in de buurt?

Wie eenmaal in Kootwijkerduin is geweest, wil eigenlijk niet meer naar huis. Dat hoeft ook niet, want dit recreatiepark is het hele jaar geopend. U kunt hier dus in alle seizoenen genieten van de prachtige omgeving in uw knusse recreatiechalet.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!