Casa Familia Voorthuizen

Voor een gezonde familiaire vakantiesfeer

Recreatiepark Casa Familia in Voorthuizen is een park voor gereformeerde gezindten, wat echter niet wil zeggen dat andere mensen niet welkom zijn. Integendeel. Casa Familia is een park voor iedereen die houdt van een gezonde familiaire vakantiesfeer. Casa Familia heeft een grondoppervlak van 2,5 hectare met in totaal 45 percelen die in omvang varieren van 250 tot 500 m2. Casa Familia dompelt haar bezoekers onder in een aantrekkelijke gastvrije vakantiesfeer, die leidt tot een geweldig verblijf en zelfs tot diepe nieuwe vriendschappen. Een park waar een respectvolle omgang met elkaar wordt gekoesterd en de zondagsrust belangrijk is.

Op deze bijzondere locatie realiseert TOP Totaal aantrekkelijke vakantiewoningen die garant staan voor een heerlijk thuisgevoel. De gastvrijheid en de aantrekkelijk recreatiemogelijkheden die een TOP-vakantiewoning biedt, maken het duurzame plezier en de luxe van dit park het hele jaar toegankelijk.

U bent van harte welkom

Wilt u een kijkje komen nemen? U bent op afspraak van harte welkom. De beheerders, Pieter en Krista Noordegraaf zijn te bereiken op het telefoonnummer 06-10162452.

Uw luxe vakantiewoning

In die luxe stijl realiseert TOP Totaal ook vakantiewoningen, volledig naar uw wens, zodat u het hele jaar geniet van het vrije en blije vakantiegevoel dat Casa Familia u biedt. Zoek een mooi perceel en TOP doet – uiteraard volledig in overleg met u – de rest. Want dat is het fijne aan TOP Totaal: u krijgt wel de luxe, maar nooit de lasten.

Veel speelmogelijkheden

Dit fraaie park biedt o.a. diverse speelvelden voor de jeugd, en de Time-ouT, dé ontmoetingsplek voor de oudere jeugd, met o.a. 2 voetbaltafels, tafeltennistafel, voetbal, volleybalvelden en 2 speeltuinen. Bij de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes, folders van uitjes en of etentjes, maar ook voor skelters en fietsenverhuur.

Omgeving

Wat de omgeving betreft, men kan in deze omgeving heerlijk fietsen en wandelen in de uitgestrekte bossen en heidevelden. Of een bezoek brengen aan de karakteristieke dorpen. In en om Voorthuizen is zeker in de zomer heel veel te beleven. Voor zwemplezier kan men naar Recreatieplas Zeumeren of naar het overdekte zwembad dat op loopafstand ligt.

Sanitair unit

TOP Totaal realiseerde eerder al een sanitair unit voor Casa Familia in Voorthuizen. Bijzonder aan deze unit is dat het de uitstraling heeft van een luxe chalet. De buitenzijde is voorzien van duurzame gevelbekleding. Zoals alle TOP Totaal chalets heeft de unit een luxe uitstraling. Het vloeroppervlak is 50 m2, met daarin 3 heren- en damestoiletten en tevens een wasserette voor het wassen en drogen van kleding. Buiten onder het afdak bevindt zich tevens een afwasmogelijkheid.

Klant aan het woord

“Wij genieten zo intens van onze vakantiewoning op park Casa Familia in Voorthuizen, dat wij andere mensen graag laten meeprofiteren van deze plek”, aldus Jan van Velthuizen.

Casa Famlia in Voorthuizen is een bijzonder park. De familie Van Velthuizen heeft er al sinds 2007 een TOP-vakantiewoning. “Vanaf het eerste moment dat wij hier recreëren, wisten we dat we niet zo egoïstisch mochten zijn om deze plek alleen voor ons te houden. Natuurlijk waren onze kinderen en kleinkinderen vanaf het eerste moment welkom. Ook zij waren graag hier. Maar we besloten om nog een stap verder te gaan en in de periode dat wij er niet zijn, het chalet te huur aan te bieden voor geïnteresseerden. TOP Totaal stimuleert dit door ons te ondersteunen in de verhuurmogelijkheden”, aldus Van Velthuizen.

“Op die manier brengt de vakantiewoning ons nog een aardig rendement op en krijgen we een deel van onze investering en de kosten van onderhoud terug via de verhuur. Mede door de inzet van TOP Totaal krijgen we nu meer terug voor onze investering dan wanneer we het geld op de bank zouden laten staan. En een groot deel van het jaar genieten we zelf intens van deze plaats. Wat wil je nog meer?”, aldus Van Velthuizen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06-45484570 of verkoop@toptotaal.nl.

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Kieftveen 30B
3781 PP Voorthuizen
TOPbuiten plaats

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.