Meer informatie Bekijk het park

Casa Familia Voorthuizen

Recreatiepark voor gereformeerde gezindten

Casa Familia in Voorthuizen is een recreatiepark voor gereformeerde gezindten, wat echter niet wil zeggen dat andere mensen niet welkom zijn. Integendeel; dit vakantiepark is geschikt voor iedereen die houdt van een gezellige, familiaire vakantiesfeer. Het ruime grondoppervlak van 2,5 hectare is opgedeeld in 45 percelen die in omvang variëren van 250 tot 500 m2. Casa Familia dompelt haar bezoekers onder in een aantrekkelijke gastvrije vakantiesfeer, die leidt tot een geweldig verblijf en zelfs tot diepe nieuwe vriendschappen. Een park waar een respectvolle omgang met elkaar wordt gekoesterd en de zondagsrust belangrijk is.

Op deze bijzondere locatie realiseerde TOP Totaal een aantal vakantiewoningen die garant staan voor het ultieme thuisgevoel. In de luxe recreatiewoningen kan men in alle seizoenen comfortabel recreëren.

Veel speelmogelijkheden

Dit fraaie reformatorische park biedt o.a. diverse speelvelden voor de jeugd, en de Time-ouT, dé ontmoetingsplek voor de oudere jeugd, met o.a. 2 voetbaltafels, tafeltennistafel, voetbal, volleybalvelden en 2 speeltuinen. Bij de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes, folders van uitjes en of etentjes, maar ook voor skelters en fietsenverhuur.

Omgeving

Wat de omgeving betreft, men kan in deze omgeving heerlijk fietsen en wandelen in de uitgestrekte bossen en heidevelden. Of een bezoek brengen aan de karakteristieke dorpen. In en om Voorthuizen is zeker in de zomer heel veel te beleven. Voor zwemplezier kan men naar Recreatieplas Zeumeren of naar het overdekte zwembad dat op loopafstand ligt.

Klant aan het woord

“Wij genieten zo intens van onze vakantiewoning op park Casa Familia in Voorthuizen, dat wij andere mensen graag laten meeprofiteren van deze plek”, aldus Jan van Velthuizen.

Casa Famlia in Voorthuizen is een bijzonder park. De familie Van Velthuizen heeft er al sinds 2007 een TOP-vakantiewoning. “Vanaf het eerste moment dat wij hier kwamen, wisten we dat we niet zo egoïstisch mochten zijn om deze plek alleen voor ons te houden. Natuurlijk waren onze kinderen en kleinkinderen vanaf het eerste moment welkom. Ook zij waren graag hier. Maar we besloten om nog een stap verder te gaan en in de periode dat wij er niet zijn, de woning te huur aan te bieden voor geïnteresseerden. TOP Totaal stimuleert dit door ons te ondersteunen in de verhuurmogelijkheden”, aldus Van Velthuizen.

“Op die manier brengt de vakantiewoning ons nog een aardig rendement op en krijgen we een deel van onze investering en de kosten van onderhoud terug via de verhuur. Mede door de inzet van TOP Totaal krijgen we nu meer terug voor onze investering dan wanneer we het geld op de bank zouden laten staan. En een groot deel van het jaar genieten we zelf intens van deze plaats. Wat wil je nog meer?”

Ook een eigen TOP-woning?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een eigen TOP-recreatiewoning? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!