Meer informatie Bekijk het park

Camping Zuid Ginkel

Geniet van de ouderwetse gastvrijheid van bos- en heidecamping Zuid Ginkel!

De Ginkel is een prachtig heidegebied bij Ede. In het zuidelijke deel ligt, zoals de naam al aangeeft, bos- en heidecamping Zuid Ginkel. Een prachtige plek om te kamperen, maar op het recreatiepark staan ook fijne recreatiewoningen. Er zijn zelfs nog een aantal kavels beschikbaar waarop TOP uw nieuwe, comfortabele recreatievilla kan bouwen!

Gezellige camping bij Ede

Ouderwetse gezelligheid staat centraal op camping Zuid Ginkel. De kleinschaligheid en het intieme sfeer dragen daar sterk toe bij. Camping Zuid Ginkel is een ideale plek voor mensen die een voorkeur hebben voor kwaliteit, service en gastvrijheid. Persoonlijk contact is hier belangrijk en het recreatiepark luistert bijzonder goed naar de wensen van de recreant. Het park is ruim opgezet en autovrij, waardoor de rust en ruimte goed bewaard zijn gebleven.

Recreatiemogelijkheden

Ede kent een indrukwekkende geschiedenis; er zijn tal van monumenten, gedenktekens en interessante musea in deze regio. In de prachtige omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Maak dan vooral gebruik van het uitgebreide Veluwse knooppuntennetwerk. Naast al het moois wat de natuur u te bieden heeft, zijn er ook tal van gezellige steden, stadjes, dorpen en attractieparken.

TOP-vakantiewoning

Overweegt u een eigen recreatiewoning te laten bouwen op camping Zuid Ginkel? Breng dan eens een bezoek aan ons showterrein en de TOP Totaal-productiehallen. U kunt dan zelf zien wat er allemaal mogelijk is. Bij TOP Totaal worden uw woonwensen vertaald naar een  persoonlijke maatwerkwoning, die volledig aansluit bij de gastvrije sfeer van camping Zuid Ginkel.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Lammert Haverkamp op 06 – 45 48 45 70 of via verkoop@toptotaal.nl

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.