Camping Zuid Ginkel

Geniet van de ouderwetse gastvrijheid van Bos- en heide-camping Zuid Ginkel

De Ginkel is een heidegebied met een landbouwenclave, omringd door bossen, gelegen bij Ede. In het zuidelijke deel van de Ginkel ligt, zoals de naam al aangeeft, Bos- en heide-camping Zuid-Ginkel. Recreëren midden in dit natuurgebied is een unieke belevenis. Zeker wanneer u elke ochtend met dat bevoorrechte gevoel wakker wordt. Kies daarom nu voor een TOP-vakantiewoning op een toplocatie. Maak kennis met de unieke mogelijkheden van camping Zuid-Ginkel bij Ede.

Wanneer u op zoek gaat naar een recreatiebestemming waar u een groot deel van het jaar wenst door te brengen, zijn drie zaken van essentieel belang: Een aantrekkelijk park waar u die rust, ruimte en ontspanning vindt die u wenst. Een omgeving die invulling geeft aan uw persoonlijke recreatiewensen en een vakantiewoning waar u niets van de luxe van thuis hoeft te missen. Bos- en heidecamping De Zuid-Ginkel voldoet aan al die wensen.

Een aangenaam park

“Het bieden van ouderwetse gezelligheid”, staat centraal op camping Zuid Ginkel. De kleinschaligheid en het intieme sfeer dragen daar sterk toe bij. De Zuid-Ginkel is een ideaal verblijf voor mensen die een voorkeur hebben voor kwaliteit, service en gastvrijheid. Ze zien dit vertaalt in een zeer persoonlijk contact, waar oor is voor de wensen van de recreant.

Ruime en autovrije maar vooral mooie en gevarieerd gelegen jaarplaatsen, waar men het hele jaar terecht kan, echter niet permanent mag wonen.

TOP vakantiewoning

Belangrijk voor u is ook een TOP-woning. Die keuze begint met een bezoek aan ons showterrein annex productiehallen. U maakt kennis met onze brede professionaliteit en gastvrijheid. In een open gesprek passeren alle wensen en mogelijkheden de revue, die uiteindelijk worden vertaald naar uw eigen persoonlijke maatwerkwoning, die volledig aansluit bij de gastvrije sfeer van de Zuid Ginkel. Een woning die uw verblijf elke ochtend weer tot een verlangen naar een nieuwe dag maakt.

Recreatiemogelijkheden

Uw vakantieverblijf moet een plek zijn waar u zich thuis voelt. Een plek met veel natuurlijke schoonheid en brede recreatieve mogelijkheden. Voorwaarden waaraan deze omgeving volledig voldoet en zelfs nog een extra tintje toevoegt, met zijn indrukwekkende geschiedenis van de 2e wereldoorlog, die in deze regio zorgt voor prachtige monumenten, gedenktekens en interessante musea. Ede en omgeving zijn een regio waar u geweest moet zijn, met zijn vele wandel- en fietsroutes en o.a. zijn aantrekkelijk Veluws knooppuntennetwerk. Naast al het moois wat de natuur u te bieden heeft, zijn er ook tal van gezellige steden, stadjes, dorpen en prachtige attractieparken en musea en dierentuinen.

Camping Zuid-Ginkel voldoet aan alle wensen die de hedendaagse recreant stelt aan zijn vakantieverblijf.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Lammert Haverkamp op 06 – 45 48 45 70 of via lh@toptotaal.nl

 

 

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Verlengde Arnhemseweg 97
6718 SM Ede

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.