Meer informatie Bekijk het park

Camping Ginsterveld

Unieke woningen op vakantiepark in Burgh-Haamstede

Onder het licht van de vuurtoren van Burgh-Haamstede ligt Camping Ginsterveld, midden in de rijke natuur en vlak bij de brede zandstranden. Met de camping als thuishaven maakt u de mooiste wandelingen en fietstochten door de schitterende omgeving. Hier proeft u de gastvrijheid van de Zeeuwen. TOP Totaal realiseerde hier een aantal bijzonder sfeervolle Zeeuwse recreatiewoningen. Het ontwerp voor de drie basistypes van de TOP-recreatiewoningen kwam van lokale architecten, aangevuld met de kennis en het vakmanschap van TOP Totaal. De woningen hebben een echt Zeeuws karakter en zijn verdere helemaal naar wens van de kopers ingevuld. Er zijn drie basistypen:

  • Hooimijt, met symmetrisch potdekselwerk, luiken en deels kunstrieten dak;
  • Duingaerde, uitvoerbaar in vier verschillende kleurpaletten en met bijvoorbeeld stucwerk, steenstrips of duurzaam potdekselwerk;
  • Strandhoeve, ook in meerdere kleurpaletten leverbaar.

Spelen en zwemmen

Alhoewel het strand en de zee vlakbij zijn, beschikt Camping Ginsterveld over een overdekt zwembad. Daar vermaken de kinderen zich wel, terwijl u de gelegenheid krijgt tot rust te komen in de whirlpool of het stoombad. Overal op de camping zijn speeltuintjes te vinden. Minder goed weer? Geen probleem; naast het overdekte zwembad is er een overdekte water- en zandspeelplaats zodat de kinderen buiten kunnen kliederen! Er zijn op Ginsterveld bovendien tal van huurmogelijkheden, zoals fietsen, kinderfietsen, fietszitjes, skelters en bolderwagens.

Inwendige mens

‘s Morgens vroeg wakker worden met de geur van vers gebakken brood, broodjes, gebak en heerlijk ontbijten. De broodwinkel biedt een uitgebreid assortiment brood- en gebaksartikelen. Voor een makkelijke maaltijd kunt u terecht in de snackbar, waar men ook kan kiezen voor een pizza. Maar er is ook een restaurant dat allerlei lekkere maaltijden serveert.

Klant aan het woord

“Bij TOP Totaal begrijpen ze hoe belangrijk de aftersales is”, zegt Cees Swagemakers: “Mocht er iets zijn, dan reageren ze direct. Zonder discussie worden problemen opgelost. We hebben een service- en onderhoudscontract waardoor ze elke twee jaar alles nalopen en waar nodig repareren.”

“Service gaat bij TOP Totaal zelfs zo ver, dat wanneer hun adviseur Lammert Haverkamp een bezoek brengt aan Ginsterveld, hij vaak even komt om te vragen hoe het gaat”, zegt Cees Swagemakers. “Tal van bedrijven verkopen je iets en je hoort er nooit meer van. Maar een goede aftersales is de spirit tot een nieuwe verkoop. Omdat TOP Totaal zo’n geweldige service heeft, raden we hen aan bij anderen. Als we ooit een nieuwe vakantiewoning nodig hebben, ga je toch als eerste naar TOP Totaal. Het is het vertrouwen dat je opbouwt waardoor je graag terugkomt”, zegt Cees Swagemakers.

“Ook in de ontwerpfase genoten we alle steun van Richard van den Top. Wij wilden ons interieur volledig aanpassen aan onze wensen. In Richard vonden we een medestander die het daar volledig mee eens was. Alles werd uitgevoerd zoals wij het wilden.”

Ook een unieke vakantiewoning?

Wilt u ook een eigen vakantiewoning in een unieke stijl? Lammert Haverkamp vertelt u graag meer over de mogelijkheden: 0645484570 / verkoop@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!