Camping Ginsterveld

Uw Zeeuwse vakantiewoning in het sfeervolle Burgh-Haamstede.

Onder het licht van de vuurtoren van Burgh-Haamstede ligt Camping Ginsterveld, midden in de rijke natuur van deze populaire badplaats en vlakbij de brede zandstranden. Met de camping als thuishaven maak je de mooiste wandelingen en fietstochten door de schitterende natuur en haar pittoreske dorpjes die de omgeving rijk is. Hier proef je de gastvrijheid van de Zeeuwen. TOP

Totaal is hier exclusief leverancier van sfeervolle Zeeuwse recreatiewoningen. Het ontwerp van de drie basistypes van de TOP vakantiewoningen zijn gerealiseerd door lokale architecten aangevuld met de kennis en het vakmanschap van TOP Totaal. De woningen hebben een echt Zeeuws karakter en worden verdere helemaal naar wens van de koper ingevuld. De drie basis type woningen hebben welluidende namen als: de Hooimijt met symmetrisch potdekselwerk, luiken en deels kunstrieten dak. Dan is er de Duingaerde in maar liefst vier kleurpalet uitvoeringen en met bijvoorbeeld stucwerk, steen strips of duurzaam potdekselwerk en er is de Strandhoeve, ook in meerdere kleurpaletten leverbaar.

Speelmogelijkheden

Overal op de camping vindt men speeltuintjes met zandbakken, wiebeltjes en speelhuisjes zodat kinderen in de buurt van uw kampeerplaats kunnen spelen. Minder weer is geen probleem; naast het overdekte zwembad is er tevens een overdekte water- en zandspeelplaats zodat de kinderen buiten kunnen kliederen!

Inwendige mens

Alhoewel het strand en de zee vlakbij zijn, beschikt Camping Ginsterveld als enige camping in Burgh-Haamstede over een overdekt zwembad. Daar vermaken de kinderen zich wel, terwijl u als ouder of grootouder de gelegenheid krijgt tot rust te komen in de whirlpool of het stoombad. ‘s Morgens vroeg wakker worden met de geur van vers gebakken brood, broodjes, gebak en
heerlijk ontbijten. De broodwinkel biedt een uitgebreid assortiment brood- en gebaksartikelen. Voor een makkelijke maaltijd kunt u terecht in de snackbar, waar men ook kan kiezen voor een pizza. Maar er is ook een restaurant dat bij velen hoog in het vaandel staat. Er zijn tal van huurmogelijkheden zoals fietsen, kinderfietsen, fietszitjes, skelters en bolderwagens.

Klant aan het woord

“Bij TOP Totaal begrijpen ze hoe belangrijk de aftersales is”, zegt Cees Swagemakers: “Mocht er iets zijn, dan reageren ze direct. Zonder discussie worden problemen opgelost. We hebben een service- en onderhoudscontract waardoor ze elke twee jaar alles nalopen en waar nodig repareren.”.

“Service gaat bij TOP Totaal zelfs zo ver, dat wanneer hun adviseur Lammert Haverkamp een bezoek brengt aan Ginsterveld, hij vaak even komt om te vragen hoe het gaat”, zegt Cees Swagemakers. “Tal van bedrijven verkopen je iets en je hoort er nooit meer van. Maar een goede aftersales is de spirit tot een nieuwe verkoop. Omdat TOP Totaal zo’n geweldige service heeft, raden we hen aan bij anderen. Als we ooit een nieuwe vakantiewoning nodig hebben, ga je toch als eerste naar TOP Totaal. Het is het vertrouwen dat je opbouwt waardoor je graag terugkomt”, zegt Cees Swagemakers.

“Ook in de ontwerpfase genoten we alle steun van Richard van den Top. Wij wilden ons interieur volledig aanpassen aan onze wensen. In Richard vonden we een medestander die het daar volledig mee eens was en zich daar ook, samen met ons, voor hardmaakte dat alles werd uitgevoerd zoals wij het wilden.”

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 0645484570 of lh@toptotaal.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!