Meer informatie Bekijk het park

Camping de Vlasschelf

Minicamping in Zeeland

De Schotsman is een voormalige zandplaat op Kamperland die in 1961, na de afsluiting van het Veerse Gat, droogviel. In de jaren daarna ontwikkelde De Schotsman zich tot een rijk natuurgebied. Op deze fantastische locatie vindt u De Vlasschelf, een gezellige minicamping waarop ook een aantal TOP Totaal-recreatiewoningen staan.

TOP-plek voor vogelaars

Voor natuurliefhebbers is de Vlasschelf een TOP-plek. In 2011 werd in deze omgeving voor het eerst de ronde zonnedauw aangetroffen. Naast spechten, lijsterachtigen, fitis en tjiftjaf, havik en buizerd die leven in het bos, is het duinstruweel rijk aan grasmussen, braamsluipers en nachtegalen. Aan de slikranden zijn steltlopers, scholekster, tureluur en bontbekplevier te vinden; in het water houden zich zeker ’s winters veel eenden en futen en soms duikers op.

25 campingplaatsen en 5 recreatiewoningen

Angela en Edwin Dieleman namen De Vlasschelf in januari 2009 over van hun (schoon)ouders. Het vakantieparkje is in totaal 4 hectare groot, met percelen van maar liefst 400m2. En dat is bijzonder ruim, binnen de recreatiemaatstaven. Aanvankelijk bood de minicamping volgens de gemeentelijke regels plaats aan 25 gasten. Nu is er ruimte voor 25 campingplaatsen in combinatie met 5 recreatiewoningen. Een zeer kleinschalig vakantiepark dus, waar u geniet van rust, ruimte en privacy.

Minicamping in Kamperland

De camping ligt aan de rand van het dorp Kamperland, dat tal van winkels en restaurants kent die allemaal op loopafstand liggen. Op ongeveer 800 meter van de camping bevindt zich de jachthaven, en op 1 kilometer afstand vindt u het Veerse Meer. Op de camping zelf is een binnenspeelplaats en een buitenspeelplaats, verder een basketbal- en voetbalveldje. Ook is er een dierenweide met o.a. schapen, geiten en kippen. Maar wat het allermeeste opvalt is die heerlijke rust en de rijkheid aan natuur.

Wandelen en fietsen in Noord-Beveland

Het eiland Noord-Beveland wordt gekenmerkt door zijn weidse landschap, de rustige wandel- en fietswegen en de dijken, de dorpjes en de fietsveren. De camping is een prima vertrekpunt voor lange of korte wandelingen of fietstochten. Watersportliefhebbers kunnen genieten in de jachthaven, het surfcentrum en van de waterskibaan aan het Veerse Meer, terwijl op amper drie kilometer afstand het Noordzeestrand ligt. Vanaf de camping is men op al snel aan het Banjaardstrand, dat wordt aangemerkt als het schoonste strand van Nederland, met in de directe omgeving natuurpark Oosterschelde en de Neeltje Jans.

En voor wie liever een dagje gaat shoppen: de Zeeuwse pareltjes Middelburg, Goes en Zierikzee zijn snel bereikbaar. Vlak over de grens liggen prachtige historische steden als Antwerpen, Gent en Brugge.

Ook een eigen TOP-woning?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een eigen TOP-recreatiewoning? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Recreatiewoningen op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!