Camping de Vlasschelf

De Schotsman is een voormalige zandplaat op Kamperland die in 1961 na de afsluiting van het Veerse Gat droogviel. De Schotsman groeide in de jaren daarna uit tot een waanzinnig rijk natuurgebied. Vlakbij deze natuurlijke rijkdom biedt Minicamping De Vlasschelf u de mogelijkheid om uw TOP-recreatieplek te creëren.

In 2011 werd voor het eerst in de Schotman de ronde zonnedauw aangetroffen. Naast spechten, lijsterachtigen, fitis en tjiftjaf, havik en buizerd die leven in het bos, is het duinstruweel rijk aan grasmussen, braamsluipers en nachtegalen. Aan de slikranden zijn steltlopers, scholekster, tureluur en bontbekplevier te vinden; in het water houden zich zeker ’s winters veel eenden en futen en soms duikers op.

Nog één wens

Wanneer dit de omgeving is waar u graag uw vakantiewoning realiseert, dan is er weinig meer te wensen, nietwaar? Ja, één wens blijft open: dat u het ultieme woongenot ervaart van een TOP Totaal vakantiewoning. Een vakantiewoning, waar bij het maken van uw keuze echt naar uw wensen wordt geluisterd; waar u uitgebreid wordt geadviseerd; waar u wordt ondersteund met advies, en waar u kunt kiezen voor de beste materialen; duurzaam, onderhoudsarm en energiezuinig. Dat is TOP Totaal, altijd klaar om eerlijk, transparant en vooral vakkundig zaken te doen en samen met u te komen tot de gedroomde invulling van uw recreatiewensen.

Persoonlijk

Een vakantiewoning die aansluit bij de prachtige omgeving van Minicamping de Vlasschelf, die Angela en Edwin Dieleman in januari 2009 overnamen van de ouders c.q. schoonouders. Aanvankelijk bood de minicamping volgens de gemeentelijke regels plaats aan 25 gasten. Nu is er ruimte voor 25 campingplaatsen in combinatie met 5 chalets. En juist dat kleine aantal, maakt het zo persoonlijk en nog veel meer tot: uw vakantielocatie.

Minicamping De Vlasschelf

Minicamping De Vlasschelf is in totaal 4 hectare groot, met percelen van liefst 400m2. En dat is bijzonder ruim binnen de recreatiemaatstaven. De camping ligt aan de rand van het dorp Kamperland dat tal van winkels en restaurants kent die allemaal op loopafstand liggen. Op ongeveer 800 meter van de camping bevindt zich de jachthaven, en op eén kilometer het Veerse Meer. Allemaal goed te bereiken. Op de camping zelf is een binnenspeelplaats en een buitenspeelplaats, verder een basketbal- en voetbalveldje. Ook is er een dierenweide met o.a. schapen, geiten en kippen. Maar wat het allermeeste opvalt is die heerlijke rust en de rijkheid aan natuur.

Wandelen en fietsen

Het eiland Noord-Beveland wordt gekenmerkt door zijn weidse landschap, de rustige wandel- en fietswegen en de dijken, de dorpjes en de fietsveren. De camping is een prima vertrekpunt voor lange of korte wandelingen of fietstochten. Watersportliefhebbers kunnen genieten in de jachthaven, het surfcentrum en van de waterskibaan aan het Veerse Meer, terwijl op amper drie kilometer afstand het Noordzeestrand ligt. Vanaf de camping is men op al snel aan het Banjaardstrand, dat wordt aangemerkt als het schoonste strand van Nederland, met in de directe omgeving natuurpark Oosterschelde en de Neeltje Jans.

Steden bezoek

Voor de liefhebbers van steden liggen Middelburg, Goes en Zierikzee allemaal binnen de 20 kilometer. Maar ga je iets verder weg, dan liggen prachtige historische steden als Antwerpen, Gent en Brugge binnen bereik. En na één bezoek keert u er graag nog vaak terug.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!