Camping de Meibeek

Een vakantieverblijf met 1001 verrassingen.

Zoekt u een vakantieverblijf in eigen land; waar ook uw kinderen en kleinkinderen niet zijn weg te slaan? Dan is hier de ‘gouden tip’ voor u. Namelijk: Camping De Meibeek in het Gelderse Ruurlo.
Een locatie, waar het thuisgevoel extra wordt versterkt, omdat uw kinderen en kleinkinderen er zo graag verblijven. Want op Camping De Meibeek is zoveel te bleven, dat ze dagen te kort komen. En u? U geniet van de rijkdom van het landschap, de weldadige rust en ruimte, de gastvrijheid van de Achterhoek. Maar vooral niet te vergeten: de luxe van uw eigen TOP-vakantiewoning. Volledig naar wens uitgevoerd.

De weldaad van de Achterhoek

Het zandpad slingert gemoedelijk langs een beekje. De drukte van de stad lijkt plots heel ver weg. Een weldadige rust overvalt de bezoekers van Camping De Meibeek in het Gelderse Ruurlo. Kenmerkend zijn de ruim opgezette kavels, die in omvang variëren van 200 tot 250m2. De rust, de ruimte en de rijke flora van de Achterhoek.

Rust en gezelligheid

De camping vormt een aantrekkelijke combinatie van natuurlijke rust en gezelligheid. Want de eigenaren, de familie Brosky, ontvangt u graag op het gezellige terras of in de sfeervolle eetgelegenheid.

80 Jaarplaatsen

Camping De Meibeek beschikt in totaal over drie riante terreinen, met in totaal 80 jaarplaatsen. Het meest bijzondere terrein is Het Eiland, zoals de naam al aangeeft, omgeven door slingerende waterloopjes. De percelen variëren in oppervlakte tussen de 200 en 250 m2 en bieden veel privacy. Het park is volledig autovrij.

Een TOP-verblijf

TOP Totaal adviseert u graag over de riante mogelijkheden die dit prachtige park/camping u biedt. Want de percelen zijn voldoende groot voor een luxe vakantiewoning, volledig naar uw wensen ingericht en aangepast aan de omvang van uw gezin en uw leefomstandigheden.

Moderne faciliteiten

Camping De Meibeek is vooral een compleet recreatieverblijf. De familie Brosky nam het park in 2002 over en voerde in de loop der jaren een grootscheepse modernisering en uitbreiding door. Naast het verwarmde zwembad en de speeltuin, is er een restaurant met terras. Maar ook een beachvolleybalveld, fitnesstoestellen, jeu de boulesbaan, verhuur van kano’s, fietsen en klootschietballen. Bijzonder veel aandacht van de bezoekers gaat uit naar de bijzondere boomgaard met rendieren.

Veel kinderspeelmogelijkheden

Camping De Meibeek is een ‘beleving’. Aansprekend ook de natuurwandelingen met een gids. En de kinderen, die vermaken zich wel in het zwembad met glijbaan en peuterbad. De speeltuin met zandbak, het speelhuis, de trampoline, de glijbanen, schommels en op de wip. Maar ook in de speelvijver met boomstammen, de klimwand en het bootje. Of op de kinderboerderij met kippen, konijnen, ezel, geiten en een (verzorg)pony om op te rijden en voor de kar te spannen.

Omgeving

De Meibeek ligt in een omgeving die u 1001 verrassingen biedt. Zeker in combinatie met de luxe van een TOP Totaal vakantiewoning. Neem vandaag nog contact op en laat u deze kans om nog déze zomer te genieten niet voorbij gaan.
Camping De Meibeek, Bekkenwal 2, 7261 RG Ruurlo, Tel: 0573-491 236. Email: info@campingdemeibeek.nl

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak