Meer informatie Bekijk het park

Camping de Meibeek

Gezellige camping in Ruurlo met TOP-woningen

Zoekt u een vakantieverblijf in eigen land; waar ook uw kinderen en kleinkinderen niet zijn weg te slaan? Dan is hier de gouden tip: camping De Meibeek in het Gelderse Ruurlo. Een locatie, waar het thuisgevoel extra wordt versterkt, omdat uw kinderen en kleinkinderen er zo graag verblijven. Want op Camping De Meibeek is zoveel te bleven, dat ze dagen te kort komen. En u? U geniet van de rijkdom van het landschap, de weldadige rust en ruimte, de gastvrijheid van de Achterhoek.

Rust en ruimte in de Achterhoek

Het zandpad slingert gemoedelijk langs een beekje. De drukte van de stad lijkt plots heel ver weg. Een weldadige rust overvalt de bezoekers van Camping De Meibeek in Ruurlo. Kenmerkend zijn de ruim opgezette kavels, die in omvang variëren van 200 tot 250m2. De rust, de ruimte en de rijke flora van de Achterhoek. Maar er is ook veel gezelligheid. Want de eigenaren, de familie Brosky, ontvangt u graag op het gezellige terras of in de sfeervolle eetgelegenheid.

Camping in Ruurlo met veel faciliteiten

Camping De Meibeek beschikt in totaal over drie riante terreinen, met in totaal 80 jaarplaatsen. Het meest bijzondere terrein is Het Eiland, zoals de naam al aangeeft, omgeven door slingerende waterloopjes. De percelen variëren in oppervlakte tussen de 200 en 250 m2 en bieden veel privacy. Het park is volledig autovrij.

De Meibeek is vooral een compleet recreatieverblijf. De familie Brosky nam het park in 2002 over en voerde in de loop der jaren een grootscheepse modernisering en uitbreiding door. Naast het verwarmde zwembad en de speeltuin, is er een restaurant met terras. Maar ook een beachvolleybalveld, fitnesstoestellen, jeu de boulesbaan, verhuur van kano’s, fietsen en klootschietballen. Bijzonder veel aandacht van de bezoekers gaat uit naar de bijzondere boomgaard met rendieren.

Wandelen, zwemmen en spelen

Camping De Meibeek is een ‘beleving’. U kunt hier prachtige natuurwandelingen maken. En de kinderen, die vermaken zich wel in het zwembad met glijbaan en peuterbad. De speeltuin met zandbak, het speelhuis, de trampoline, de glijbanen, schommels en op de wip. Maar ook in de speelvijver met boomstammen, de klimwand en het bootje. Of op de kinderboerderij met kippen, konijnen, ezel, geiten en een (verzorg)pony om op te rijden en voor de kar te spannen. De Meibeek ligt in een omgeving die u 1001 verrassingen biedt. Een heerlijke plek voor het hele gezin!

Meer weten over een eigen TOP-woning?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een eigen TOP-recreatiewoning? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp via verkoop@toptotaal.nl of 06 – 454 845 70

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.