Sanitair units van TOP Totaal
een garantie om je ‘thuis’ te voelen

Hygiëne vormt de basis van je prettig voelen op camping of recreatiepark. Goede sanitaire voorzieningen vormen de basis om te kiezen voor een park of camping. TOP Totaal bouwt sanitair units die een optimale hygiëne waarborgen, eenvoudig zijn te onderhouden en duurzaam zijn geproduceerd. Een TOP-sanitair unit is een garantie om je ‘thuis’ te voelen.

  • Flexibel indeelbaar
  • Nadien te verplaatsen
  • Acceptabel geprijsd

Sanitair gebouw annex havenkantoor – Steenbergen

Dit sanitair gebouw is gerealiseerd voor Jachthaven De Schapenput in Steenbergen. Het is niet alleen een sanitairunit/sanitairgebouw, maar ook een havenkantoor, multifunctioneel. Laat goed zien dat een sanitair unit van TOP Totaal echt maatwerk is en weer perfect aansluit op ons credo “Alles is mogelijk”.

Foto’s sanitair gebouw – Woudenberg

Met luxe sanitair, hebt u uw klant al half gewonnen

TOP Totaal biedt een uitgebreid aanbod aan luxe sanitair units, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Variërend van parken en campings, tot elke andere locatie waar mensen samenkomen.

TOP in orde

Wij behoren tot de Nederlandse top in unitbouw en gaan elke uitdaging aan, zo ook met het bouwen van luxe sanitaire voorzieningen. Het vloeroppervlak wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, evenals het aantal heren- en damestoiletten en douches. Ook het inbouwen van een wasserette (voor zowel wassen als drogen van kleding) is géén enkel probleem. De TOP sanitair units kunnen ook worden voorzien van afwasmogelijkheden, aan de binnen- of  buitenzijde. Alles is mogelijk! Wij realiseren sanitair units volledig naar wens van de klant.

Een sanitair unit waar u jaren mee verder kunt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We horen graag wat uw wensen zijn! Een geweldig ‘volwassen’ unit, dat een doorslaggevend aspect vormt in de promotie van uw park. Want als de hygiëne goed is, hebt u uw klant al meer dan half gewonnen.

Foto’s sanitair unit – Voorthuizen

Een klant aan het woord

Peter vertelt dat voor TOP Totaal géén berg te hoog is en géén uitdaging te groot: “Wij hadden goede ervaringen met TOP Totaal met het bouwen van vakantiewoningen. Hun kwaliteit staat boven elke discussie, de samenwerking is fantastisch. Vakmensen die altijd openstaan voor elke vraag en wens. Je treft er altijd een luisterend oor. Wij hebben bij TOP altijd een goed gevoel. Toen we dan ook een parkuitbreiding realiseerden in Voorthuizen en daarvoor op zoek waren naar een sanitair unit, dachten we al snel: “ Misschien kan TOP dat ook!. Het was eigenlijk niet eens een vraag, je weet vooraf al dat ze die uitdaging aangaan”, zegt Peter Roos.

Sanitairunit_6Het is een unit geworden waar wij jaren mee vooruit kunnen!

“Het is de kunde van de vakmensen; de veelzijdigheid van TOP en de zoektocht naar telkens nieuwe uitdagingen. Het bouwen van zo’n sanitair unit lijkt niet eens een uitdaging. Je gaat met ze aan tafel zitten en met enkele potloodstrepen staat wat je wilt hebben op papier. Over materialen hoefden we nauwelijks te praten. De buitengevel is, zoals elk chalet van hen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Aan de onderkant vochtbestendig uitgevoerd en van binnen is de unit helemaal bekleed met kunststofpanelen voorzien van een roestvrij stalen afwerking. Perfect uitgevoerd! Tevens is de sanitair unit voorzien van vloerverwarming. Het is echt een geweldig ‘volwassen’ unit geworden, waar wij jaren mee vooruit kunnen”.

Nauwelijks onderhoud

“Gemakkelijk te onderhouden, géén aanslag of verouderingsverschijnselen. Na één jaar ziet alles er nog splinternieuw uit en zelfs na jaren is dat nog zo, want dat is de kwaliteitsgarantie die je van TOP Totaal krijgt”, weet Peter uit ervaring.

Foto’s sanitair unit – Luxemburg (in aanbouw)

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nieuwsbrief

  • Nieuwste modellen
  • Aankomende open dagen
  • Laatste innovaties
  • En nog veel meer…
> Bekijk voorbeeld

Maak een afspraak

Benieuwd hoe wij een sanitair unit bouwen?

We laten het u graag zien en vertellen u graag meer over dit unieke concept!

Maak een afspraak
> Of bel 0342 44 30 16