Vakantiepark De Wolfskuylen

Een locatie voor rustzoekers met respect voor mens en natuur

Even buiten Gees, één van de mooiste boerendorpen van Drenthe ligt Vakantiepark De Wolfskuylen. Een vakantiepark waar iedereen welkom is en de regels van de christelijke identiteit van dit vakantiepark respecteert. Vakantiepark De Wolfskuylen, een plek voor rustzoekers en mensen die graag genieten van een uniek stukje bewaard gebleven historisch cultuurgoed. De omgeving van Gees laat bezoekers proeven van de naam en faam van Drenthe. U maakt kennis met geweldige dorpjes zoals Oosterhesselen, Aalden en Zweeloo maar eveneens met de natuurgebieden De Hooge Stoep en het Balloërveld. Prachtige gebieden om eindeloos te wandelen en te fietsen. Let ook op het dorpje Orvelte, een prachtig museumdorp.

TOP-Recreatiewoning

In deze omgeving en in deze bijzondere sfeer laat TOP Totaal u graag kennismaken met wat hedendaags recreatiecomfort precies inhoudt. Vakantiepark Wolfskuylen is 12 hectare groot en kent 10 percelen die maar liefst elk 500m2 groot zijn en royaal uitzicht bieden over de fraaie omgeving. De koper kiest zijn eigen perceel om vervolgens in contact te treden met TOP Totaal, die u van ontwerp tot plaatsing begeleiden om uw persoonlijke vakantiewoning te realiseren. Zij willen u graag ontzorgen, u hoeft enkel te genieten!

Parkfaciliteiten

Vakantiepark De Wolfskuylen beschikt over een eigen zwembad, dat tijdens het seizoen is geopend. Het recreatieve accent ligt op het park veelal op de kinderen. Het is ons er alles aan gelegen dat zij een onvergetelijke vakantie hebben. De Wolfskuylen beschikt verder over een gezellige recreatiekantine met bar, multifunctionele zaalaccommodatie met orgel en piano; terras met zicht
op zwembad en speeltuin; zwembad met waterglijbaan; apart kinderbad met klein glijbaantje en andere speeltoestellen. Verder beschikt De Wolfskuylen over een prima viswater, speeltuin, tennisbaan, fiets- en kanoverhuur, wasserette, volleybalveld, voetbalveld, sport-en-spelveld en draadloos internet WIFI.

Omgeving

Gees ligt in zuid-Drenthe. Een gevarieerd gebied met o.a. de boswachterij Gees, die bekend staat om z’n ongereptheid. Hier vindt u ook natuurgebied De Hooge Stoep. Een bijzonder oud stukje natuur met veel heide en diverse meeuwenvennen. Hier zijn prachtige wandeltochten uitgezet. Drenthe staat natuurlijk bekend om de vele mooie fietsroutes over een uitstekend en zeer
goed onderhouden fietspadennet. Zuid-Drenthe biedt u tevens mogelijkheden te over voor een dagje uit. Zo liggen het Attractiepark Slagharen en het Noorderdierenpark in Emmen op korte afstand.

Ontvang meer informatie over dit park per mail!

Van dit park is meer informatie beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter, zodat we u de informatie kunnen toesturen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Holtweg 9
7863 TA Gees
TOPbuiten plaats

Locatie van dit park

Stel een vraag
aan TOP totaal

Wilt u meer weten over het aankopen of bouwen van een chalet? Onze experts helpen u graag!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.