PrinsenPark

TOP Buitenplaats Putten laat u 365 dagen ‘prinselijk’ recreëren.

Als onderdeel van PrinsenPark in Putten, mag de nieuwe TOP Buitenplaats Putten met recht een prinselijke buitenplaats worden genoemd. Niet alleen de naam, maar zeker ook de omgeving geeft TOP Buitenplaats Putten een voorname uitstraling. De negentiende TOP Buitenplaats ligt midden in het hart van de Veluwe, een van Nederlands meest aansprekende natuurgebieden.

Meer dan 37 jaar geniet PrinsenPark in Putten een aansprekende naam. De inrichting en kwaliteit van het park en de feeërieke omgeving zorgen dat PrinsenPark telkens opnieuw hoog scoort bij de recreatieliefhebbers en hoog wordt gewaardeerd vanwege haar natuurlijke schoonheid, het comfort, de rust en de ruimte.

Bijzondere eigenschappen

Al die uitzonderlijke eigenschappen komen samen op TOP Buitenplaats Putten, waar TOP samen met PrinsenPark een nieuwe kleinschalige ontwikkeling realiseert. Tien zeer ruime kavels met luxe vakantiewoningen. De grond kan worden gehuurd of in erfpacht worden verkregen. Het park is het hele jaar open en dat maakt het extra aantrekkelijk te kiezen voor deze exclusieve buitenplaats. Ideaal voor 50-plussers, die op zoek zijn naar een locatie in Midden-Nederland, die vanuit alle windstreken gemakkelijk is te bereiken en waar de rust en de ruimte overheersen.

De vakantiewoningen

De TOP vakantiewoningen worden volledig op maat gemaakt en ingericht naar de wensen van de kopers, die privacy, luxe en comfort hoog in het vaandel dragen. Het leefcomfort van thuis wordt door TOP Totaal zoveel mogelijk geëvenaard, waardoor u zich nog meer thuis voelt. U woont midden in de rijke Veluwse natuur en kunt het hele jaar recreëren en optimaal genieten van de charme van de seizoenen. TOP Buitenplaats Putten wordt omzoomd door natuurlijke begroeiing en slechts toegankelijk via het toegangshek, waarvan alleen de recreanten een sleutel in het bezit krijgen. Weg van de drukte van alledag, wordt men ‘s morgens gewekt door het fluiten van de vogels en het ruisen van de bomen.

Optimale privacy

TOP Buitenplaats Putten ligt aan de rand van het Putterbos en de Krachtighuizerheide. Putten biedt de charme van een dorp, terwijl het gezellige centrum wel een rijk arsenaal aan winkels kent. Eveneens is men binnen een klein half uur in Harderwijk, Amersfoort of Apeldoorn.

Natuur en omgeving

Natuurliefhebbers die de naam de Veluwe horen, weten dat dit natuurgebied meer biedt dan alleen bossen en heidevelden, maar ook uiterwaarden en landbouw, heuvels, valleien, historische stadjes en knusse dorpen. Fietsen en wandelen in deze omgeving geeft ‘hemelse’’ voldoening. Maar ook paardrijden, golfen en watersporten op de rivieren, meren en plassen zijn geliefde activiteiten.

Het spreekt voor zich dat u hier prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Het adembenemende en afwisselende landschap met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en agrarische gebieden is altijd verrassend! Ook de omliggende dorpjes en steden zijn het bezoek waard.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Lammert Haverkamp op 06 – 45 48 45 70 of met de parkeigenaar op 06 – 21 28 57 46

Bij bezoek

De toegang bevindt zich aan de zijkant van het park. Vanaf de hoofdingang, eerste weg rechts (Krachtighuizerweg 28) en dan na 100 meter aan uw rechterhand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.


Informatie aanvragen of Maak een afspraak