Vakantiepark Schouwenduin

TOP laat u kennismaken met het Zeeuwse genieten!

Vakantiepark Schouwenduin in het Zeeuwse Burgh-Haamstede is gestart met de verkoop van luxe vakantiewoningen op het nieuwe parkdeel. Het voormalige voormalige campinggedeelte is omgevormd tot een exclusief duinpark. Kom ook naar de open dag en maak kennis met een TOP-locatie langs de Zeeuwse kust! Zijn natuurlijke schoonheid van bossen, duinen, stranden en zee geeft de Kop van Schouwen de naam van het meest exclusieve deel van Nederland. Hier kan men volop genieten van de rust, de ruimte en het water. Ook mag men zich verheugen op gemiddeld 2000 zonuren per jaar. Het hoogste gemiddelde van ons land.

TOP-vakantiewoning Quadro

Het nieuwe duinpark van Vakantiepark Schouwenduin is opnieuw ingericht. De infrastructuur is volledig vernieuwd. Met als resultaat 50 kavels tot wel 400m2. U kunt kiezen voor luxe TOP-vakantiewoningen van het type Quadro, uitgevoerd met de bijzondere TOP-kenmerken van: kwaliteit, duurzaamheid en het gebruik van onderhoudsarme materialen. Vakantiewoningen van hoge luxe, die u zelf volledig naar wens kunt inrichten. Uw eigen gedroomde TOP-vakantiewoning met voldoende ruimte voor gezinnen met of zonder kinderen. Maar zeker ook ideaal voor senioren. Een locatie voor iedereen die de zee tot zijn beste vriend rekent.

Eigen restaurant met terras

Het park heeft een eigen gezellige drink- en eetgelegenheid: de Eeterij, waar u ook op het terras kunt genieten, terwijl de jeugd binnen kan tafeltennissen, biljarten, tafelvoetballen of darten. Op het park is ook een sportveld om te volleyballen,voetballen of korfballen. Voor de kleinsten staan er veilige speeltoestellen. Tegenover het park ligt ‘Het Lapje’, met nog meer indoor-vertier. Op loopafstand bevindt zich een warme bakker en een kleine supermarkt. Maar ook het centrum van Burgh-Haamstede is op twee en een halve kilometer goed bereikbaar.

Groen de kleur van Schouwen

‘Groen’ is de natuurlijke basiskleur van Vakantiepark Schouwenduin. De exclusieve ligging op de Kop van Schouwen waar veertig jaar oude bomen de schoonheid van de seizoenen accentueren. Waar u omarmt wordt door de weldaad van rust, ruimte en privacy. Voor de zonliefhebber zijn er natuurlijk de brede stranden. Maar het is ook een omgeving om weg te dromen. Het bezoeken waard zijn historische stadjes, zoals Zierikzee en Veere. Maar ook de talrijke landelijke dorpjes en de imposante Deltawerken. Binnen berijdbare afstand bevinden zich steden als Middelburg, Goes of Rotterdam. Maar ook buurland België voor een dagtrip naar Antwerpen, Brugge of Gent. Het ultieme vakantieplezier ligt hier voor het grijpen.

U bent van harte uitgenodigd op onze Open Dag, meld hier u aan. Maakt u liever een persoonlijke afspraak, ook dat kan. Bel dan Lammert Haverkamp op 06 – 454 845 70 of stuur een e-mail naar verkoop@toptotaal.nl.

Open dag

Maireweg 16
4328 GR Burgh-Haamstede
Contactpersoon
Lammert Haverkamp
06 - 454 845 70
verkoop@toptotaal.nl
Meld u nu aan

Chalets op dit park

TOP-klanten op een toplocatie... laat u inspireren!