Nog maar 2 vrije kavels!

Op dit moment hebben we nog maar 2 vrije kavels. Als u graag een groot deel van het jaar recreëert in eigen land, kom dan zeker een kijkje nemen tijdens onze open dag op TOP Buitenplaats Loosdrecht. In deze unieke omgeving bieden wij u de mogelijkheid om in uitzonderlijke luxe te recreëren.

Meld u nu aan

 

Het park en de omgeving

Top Buitenplaats Loosdrecht combineert een uitzonderlijke natuurlijke omgeving met de charme van een intiem park. Tal van grote en kleine meren rijgen zich als een paarlemoeren ketting aan elkaar en slingeren zich door het groene landschap. Een prachtig natuurgebied op beperkte afstand van steden als Amsterdam, Hilversum, Naarden en Bussum. In de rust en het groen van de Loosdrechtse Plassen heb je nergens een gevoel dat je zo dicht bij onze hoofdstad Amsterdam zit. Dat maakt de ligging extra aantrekkelijk.

Wijdemeren, waar Loosdrecht toe behoort, is een van de meest aansprekende watersportgebieden van Nederland. De Loosdrechtse Plassen staan synoniem voor veel waterplezier, vooral ook omdat op deze plassen alle type vaartuigen zijn toegestaan. Men kan over een eigen boot beschikken of deze huren, maar kan ook gezellig gaan vissen.  Rond de plassen zijn aantrekkelijke fiets- en wandelroutes, om vervolgens op een van de vele terrasjes neer te strijken en te genieten van de schoonheid van de plassen. Een beeld dat u niet snel zal loslaten.

Adresgegevens Park

TOP Buitenplaats Loosdrecht
Oud-Loosdrechtsedijk 166
1231 NE Loosdrecht
Parken > TOP Buitenplaats Loosdrecht

Contactpersoon: Lammert Haverkamp
Telefoon: 06 – 454 845 70
Email: verkoop@toptotaal.nl

bekijk het park

Extra charme door zijn kleinschaligheid

De charme van de TOP Buitenplaats Loosdrecht wordt extra geaccentueerd door zijn kleinschaligheid. Er is plaats voor 11 exclusieve vakantievilla’s, met kavels tot plusminus 400 m2. Dat maakt TOP-Buitenplaats Loosdrecht tot een unieke vakantielocatie, mede omdat alle vakantiewoningen pal aan het water liggen. LET OP! Momenteel nog maar 2 vrije kavels beschikbaar.

Villa’s van het TOP-model: Quadro

TOP Totaal presenteert op dit charming park haar TOP-model Quadro, met een vloeroppervlakte van liefst 70m2. en een berging van 9m2. Voldoende groot voor een gezin met kinderen of voor senioren die graag hun kinderen en kleinkinderen uitnodigen voor een meerdaags bezoek. Het model Quadro kent een strak modern uiterlijk en een comfortabele en luxe inrichting. De hoge plafonds zorgen voor een zeer ruimtelijk gevoel en de grote raampartijen voor veel lichtinval. De keuken biedt, evenals de badkamer, woon- en slaapkamers,  zeer hoogstaande luxe, waarbij kopers in de gelegenheid worden gesteld hun eigen persoonlijke wensen toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een extra slaapkamer, of een open haard, maar ook een kookeiland of vloerverwarming behoren tot de mogelijkheden. De TOP-adviseurs informeren u graag over de riante mogelijkheden om uw vakantiewoning volledig naar eigen wens invulling te geven.

Kom tijdens de Open Dag de geplaatste woningen bekijken!

Recreactiewoning TOP Buitenplaats Loosdrecht

Recreactiewoning TOP Buitenplaats Loosdrecht
Recreactiewoning TOP Buitenplaats Loosdrecht
Recreactiewoning TOP Buitenplaats Loosdrecht

Meld u nu aan

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, 06 – 454 845 70 of verkoop@toptotaal.nl.

Meer evenementen