Park Somerdaal

Luxe recreëren in een prachtig natuurgebied; op Park Somerdaal kan het. Dat kunt u nu met eigen ogen zien, want er is een open dag! Een mooi moment om deze unieke locatie te verkennen. Bovendien kunt u dan ook de volledige aangeklede modelwoning bezichtigen.

Someren

Het plaatsje Someren ligt in Oost-Brabant, een regio die wordt gekenmerkt door fraaie natuurgebieden. Nationaal Park de Groote Peel is daar de bekendste van. Maar er is meer! De Somerense heide en Keelven zijn bijvoorbeeld ook een aanrader, met hun uitgestrekte heidevelden, bossen en vennen. In de Brabantse natuurgebieden zijn vele fiets- en wandelroutes uitgezet. Natuurpoort Vennenhorst is een mooi vertrekpunt vanuit waar u alle kanten op kunt om te genieten van de flora en fauna.

Het nieuwe park Somerdaal

Te midden van al dit moois, wordt Park Somerdaal ontwikkeld. Het park ligt aan de rand van Someren, middenin recreatiegebied de Heihorsten. Het nieuwe park is kleinschalig opgezet, wat inhoudt dat de rust en het ruimtelijke karakter goed bewaard blijven. Van natuurlijk genieten tot modern comfort in een Bourgondisch jasje, want midden in het groene buitengebied komen 13 luxe vakantiewoningen met een vloeroppervlakte tot wel 100m² op percelen van ± 380m² (eigen grond). Maar wat een luxe en wat een privacy! Allemaal samengebracht in het luxe TOP-type Quadro, om daarmee de uniformiteit te waarborgen en de schoonheid te koesteren.

De TOP Totaal recreatiewoningen worden voorzien van alle comfort. Volwaardige keukens en badkamers met alles erop en eraan, fijne slaapkamers, een ruime living en natuurlijk een mooi terras. De verschillende basismodellen kunnen ook nog eens naar wens worden aangepast.

Open Dag

Op de open dag kunt u zelf ervaren hoe mooi Park Somerdaal wordt. Neem vooral ook een kijkje in de buurt; in dit recreatiegebied zult u zich niet snel vervelen! Naast wandelen en fietsen kunt u in de directe omgeving ook vissen, paardrijden en golfen. Natuurlijk zijn er ook talrijke restaurants in de buurt waar u zich heerlijk kunt laten verwennen. Het bourgondische en zeer gastvrije Brabant heeft ook wat dat betreft veel te bieden.

Komt u ook?

Zien we u binnenkort op dit evenement? Meld hier u aan. Maakt u liever een persoonlijke afspraak, ook dat kan. Bel dan Lammert Haverkamp op 06 – 454 845 70 of stuur een e-mail naar verkoop@toptotaal.nl.

Open dag

Heikantstraat 2
5712 GS Someren
Contactpersoon
Lammert Haverkamp
06 - 454 845 70
verkoop@toptotaal.nl
Meld u nu aan