Walhalla van rust, ruimte en groen

Eénmaal gevonden, wil je er niet meer snel weg! Een kenmerkende uitspraak van de bewoners van chaletparc De Uitwijk in het Noord-Brabantse dorp De Heen. Bezoek de Open Dag en neem ook uw kinderen en kleinkinderen mee. Zeker weten dat zij u overtuigen, dat deze omgeving tot de verbeelding spreekt. Want onderdeel van de De Uitwijk is een niet te versmaden pannenkoekhuis.

Aanmelden Open Dag

Dat pannenkoekhuis is gevestigd in een monumentale 17e eeuwse boerderij en tevens het gezelligste restaurant van het hele dorp. De voormalige stallen voor paarden en koetsen zijn omgebouwd tot een sfeervol café-restaurant. Alleen de sfeer van vervlogen tijden is bewaard gebleven en terug te vinden in allerlei nostalgische attributen, die het restaurant een unieke uitstraling geven.

4-persoons chalet nu sleutelklaar voor € 55.000,-

Kiest u voor een kavel op Chaletparc de Uitwijk dan kunt u gebruik maken van onze TOP-Montana aanbieding. Een zeer compleet chalet voor de totaalprijs van € 55.000,- af fabriek.


4-persoons chalet (afmeting: 11,50 x 4,00) voorzien van:

  • centrale verwarming
  • vloerafwerking vinyl
  • complete keuken met inbouwapparatuur
  • moderne badkamer met luxe sanitair
  • 2 slaapkamers

Dit chalet bezichtigen?

Het chalet staat sleutelklaar in Kootwijkerbroek voor € 55.000,-. U kunt het modelchalet geheel vrijblijvend bezichtigen in Kootwijkerbroek. Uiteraard kunnen wij u daar ook ons bouwproces laten zien, u zult positief verrast zijn. Bekijk hier het samengestelde modelchalet: Modelchalet TOP-Montana

Het Bakhuys

BakhuysHet Bakhuys is elke laatste zaterdag van de maand geopend. U kunt vanaf 11 uur een kijkje komen nemen. Er wordt op ambachtelijke wijze, in de houtgestookte leemoven, brood gebakken. Zie ook www.bakhuysdeheen.nl

Het land van Marijntje Gijzen

Dit is het land van Marijntje Gijzen van de streekromanschrijver A.M. De Jong. Het land van bloeiende dijken, grasgroene akkers. De Uitwijk ligt pal naast de jachthaven Steenbergsche Vliet. De 58 huurkavels variëren tussen de 250 en 350 m2. De riante vakantiewoningen worden geplaatst op terpen rondom vijvers en omzoomd met perken en heggen. De tienduizend bomen en planten toveren het park om tot een idyllisch paradijs. Eén vijver valt in het zelfs binnen het Stiltegebied.

Adresgegevens Park

Chaletparc De Uitwijk
Dorpsweg 136
4655 AH De Heen
Parken > Chaletparc De Uitwijk

Contactpersoon: Lammert Haverkamp
Telefoon: 06 – 45 48 45 70

bekijk het park

Foto’s Chaletparc De Uitwijk

Chaletparc De Uitwijk
Chaletparc De Uitwijk
Chaletparc De Uitwijk

Natuur- en sportplezier

Naast een uitzonderlijk fraai fiets- en wandelgebied, is het gebied ook uitermate geschikt voor sportliefhebbers. Elke watersportliefhebber kent het Grevelingenmeer met zijn vele watersportmogelijkheden. Al die mogelijkheden maken De Uitwijk tot een locatie voor een ultieme vakantiegevoel voor jong en oud. Trouwens wie voelt zich niet thuis achter zo’n overheerlijke riante pannenkoek?

Aanmelden Open Dag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp op:
06 – 45 48 45 70 of lh@toptotaal.nl

Meer evenementen